ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.4.12

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ! “EuroGendFor” - Ο ιδιωτικός στρατός της Ε.Ε. είναι έτοιμος να ξεκινήσει για την Ελλάδα (EuroGendFor. L'esercito privato della UE è in procinto di partire per la Grecia)

Τι συμβαίνει και αναδύονται ειδήσεις και πληροφορίες για τον κατασταλτικό φασιστικό μηχανισμό της Ε.Ε. «EuroGendFor»;
Πολλοί λίγοι γνωρίζουν τη μυστική στρατιωτική μονάδα με την ονομασία «EuroGendFor». Το αρχηγείο της βρίσκεται στην πόλη Vicenza της Ιταλίας και διαθέτει 3.000 ειδικά εξοπλισμένους κομάντος.
Η δημιουργία αυτής της μυστικής δύναμης ξεκίνησε το 2004 με πρωτοβουλία του Alliot-Marie, πρώην υπουργός Άμυνας της Γαλλίας, για να «αντιμετωπίσει τις συχνές οδομαχίες και τις καταστροφές στις πόλεις από νεολαίους της Γαλλίας».
Η «EuroGendFor» είναι ταυτοχρόνως αστυνομία, δικαστική αστυνομία και μυστικές υπηρεσίες. Συνεργάζεται στενά με τα...
 στρατιωτικά Γενικά Επιτελεία των χωρών της Ε.Ε. ώστε να εγγυηθεί την «ασφάλεια περιοχών χωρών σε κρίση». Το κύριο καθήκον της είναι η καταστολή εξεγέρσεων.
Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις για ν’ αποφύγουν τη χρησιμοποίηση των δικών τους εθνικών στρατών εναντίον λαϊκών κινητοποιήσεων, δημιούργησαν μυστικά την ειδική μονάδα «Δύναμη Ευρωπαϊκής Χωροφυλακής» (Forza di Gendarmeria Europea), που θα επεμβαίνει οπουδήποτε εμφανίζεται “κρίση”.
Η "θεσμική" δημιουργία αυτής της μυστικής παραστρατιωτικής δύναμης καταστολής καθορίζεται στη «Συνθήκη Velsen» 18 Οκτώβρη 2007, όπου διευθετούνται οι επεμβάσεις της «EuroGendFor».
Το λογότυπο της είναι "Lex paciferat" (Ο Νόμος θα φέρει την ειρήνη) και υπογραμμίζεται «Η αρχή της στενής συνεργασίας με νομικές αρχές για την αποκατάσταση ασφαλούς και προστατευμένου περιβάλλοντος».
Η ειδική παραστρατιωτική δύναμη καταστολής μπορεί να ενεργοποιηθεί «κατόπιν αιτήματος ή απόφασης της Ε.Ε.». Η τροϊκανή συγκυβέρνηση Ν.Δ.-ΠΑΣΟΚ γνωρίζει ή έχει κάτι να τονίσει;
Το άρθρο 4 που διέπει την ιδρυτική Συνθήκη, επισημαίνει: «Μπορεί να υπάρξει προσφυγή στην “ EuroGendFor ” για προστασία προσώπων, αγαθών και τη διατήρηση της τάξης». Οι στρατιώτες αυτής της παραστρατιωτικής Ευρωπαϊκής Δύναμης οφείλουν να τηρούν τη νομοθεσία της χώρας όπου επεμβαίνουν, αλλά «σε όλα τα κτίρια και εδάφη που καταλαμβάνει [η Ευρωπαϊκή Δύναμη] δεν μπορούν εισέλθουν οι αρχές του κράτους όπου διεξάγεται η επιχείρηση»!
Σχετικά:
- http://uhupardo.wordpress.com/2012/03/16eurogendfor-die-privatarmee-der-eu-bereit-zum-abmarsch-nach-griechenland
- http://www.scribd.com/doc/78323752/Trattato-di-Velsen-2007
- http://www.eurogendfor.eu/
- http://www.asser.nl/default.aspx?site_id=8&level1=10785&level2=10797
πηγή είδησης: “tuttouno”, 28 Απρίλη 2012
Ας ελπίσουμε ότι όλα αποτελούν σχέδια… γιατί ο ελληνικός λαός γνωρίζει πως αντιμετωπίζει το φασισμό:
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: