ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.5.12

Σε παρακαλώ μην ξεχάσεις…. σε παρακαλώ….

/tsoutsouneros
   === Το όνομα μου είναι…..Παναγιώτης, Κώστας, Πέτρος, Γιάννης η αλλιώς το ανθρωπάκι της διπλανής πόρτας, ένας δημοσιουπαλληλάκος που για να έχει ένα μεροκάματο «μίκρυνε» τα όνειρα του. Δεν γεννήθηκα ήρωας, δεν ήθελα να γίνω ήρωας ούτε ποτέ έκανα τίποτα ηρωικό στην ανιαρή ζωή μου. Νομίζοντας πως δήθεν αδιαφορώ για την εξουσία, ουσιαστικά (δεν το κρύβω) έσκυβα το κεφάλι μου σ’αυτήν, ψήφιζα (φυσικά) αυτούς που μας τάζαν ψευδαισθήσεις. Έτσι δεν κάναμε τουλάχιστον οι πιο πολλοί?
  === Γράφω αυτές τι γραμμές, λίγες μέρες πριν τις εκλογές, σαν εξομολόγηση για μια ζωή που πέρασε αφήνοντας τους «μεγάλους» να κάνουν κουμάντο στην ζωή μου, όπως όλοι εσείς (εμείς), μην βιαστείς να το αρνηθείς απαξιώνοντας με. Κοίτα πίσω στα χρόνια και θα δεις ότι τίποτε μα τίποτε καλό δεν θα κληρονομήσουν οι νέοι από εμάς.
  === Και μη βιαστείς να πεις για τις δάφνες του παρελθόντος, για το ότι κάποιοι αγωνίστηκαν κ.λ.π. γιατί θα δεις την Δαμανάκη, τον Ανδρουλάκη του «Πολυτεχνείου» καλοταϊσμένους στα σαλόνια της εξουσίας. Ευτυχώς που υπάρχει ο Γλέζος και συνεχίζει.
 === Κάποιος είχε πει πως με μια σφαίρα σκοτώνεις έναν άνθρωπο, όμως με μια ψήφο σκοτώνεις το παιδιά σου και τα παιδιά των παιδιών σου.
  === Δεν πρόκειται να προτείνω σε κανέναν τι να κάνει, δεν το έχω τούτο το δικαίωμα αλλά θα σε θυμίσω πως στις 4 του Απρίλη ένας πολίτης ο Δημήτρης Χριστούλας “οικειοθελώς δολοφονήθηκε” στη πλατεία Συντάγματος αφήνοντας ένα μήνυμα:
«Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά την δυνατότητα επιβίωσής μου, που στηριζόταν σε μία αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα γι’ αυτή.
=== Επειδή έχω μία ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Έλληνας έπαιρνε το καλάσνικωφ ο δεύτερος θα ήμουν εγώ) δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για την διατροφή μου.
=== Πιστεύω πώς οι νέοι χωρίς μέλλον, κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα του εθνικούς προδότες όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι. (πιάτσα Πορέτο του Μιλάνου)»
=== Σε παρακαλώ την Κυριακή στις 6 του Μάη θυμήσου το μέλλον των παιδιών σου και πάνω από την κάλπη, πιάσε αριστερά εκεί που χτυπά ακόμα η καρδιά σου και πες «ΔΕΝ ΣΑΣ ΧΑΡΙΖΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ»
=== Γιατί η καρδιά είναι στα αριστερά και ακόμα τρέχει μέσα της κατακόκκινο το αίμα.
Καλό βόλι στις 6 Μάη
Θα σε χαρίσω δυο τραγούδια
Αυτό που τραγουδούσε τόσο όμορφα ο Παύλος Σιδηρόπουλος Και θα σε περιμένω το βράδυ της Κυριακής στη πλατεία, χωρίς κραυγές, να σιγοψιθυρίσουμε της Σωτηρίας Μπέλλου Κάποτε και τα δειλά ανθρωπάκια σηκώνονται και λένε το στίχο του Νιόνιου
Είμαι δεκαεξάρης
σας γαμώ τα Λύκεια
Είμαι δεκαεξάρης
σας γαμώ τα Λύκεια
Δια χειρός: Παναγιώτη Χιονίδη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φίλε Νεοδημοκράτη και Πασοκτζή

Έχει γίνει Ηλίου φαεινότερο ότι τα κομματικά σας ινδάλματα, σκόπιμα και προγραμματισμένα. υπερχρέωσαν τη χώρα.

Όχι μόνο για να κατακλέψουν, όσο μπορούσαν περισσότερα, αλλά και να καταστήσουν αναπότρεπτο το ξεπούλημα της πατρίδας μας την εξαθλίωση του λαού της.

Προκειμένου εξάλλου να εξασφαλίσουν τα κλοπιμαία και το άνετο ξεκοκάλισμά τους φρόντισαν να δημιουργήσουν, για χάρη τους, και τα απαραίτητα νομικά προγεφυρώματα.

Θεσπίζοντας, με υπερβάλλουσα πονηρία και καιροσκοπισμό, τις διάφορες ασυλίες και παραγραφές. Ακόμη και μέσω του Συντάγματος.

Με πρωτεργάτες, όπως λέγεται, τον τωρινό κομματάρχη του ΠΑΣΟΚ κ. Βενιζέλο και τον κ. Προκόπη Παυλόπυλο, από πλευράς της Νέας Δημοκρατίας. Για ν’ αποδειχθεί, κι απ’ αυτήν την πλευρά, πως ήταν πάντοτε «σόι το βιλαέτι»!

Για να διατηρούν δε επ’ άπειρον την εξουσία χάλκευσαν τους πλέον ανήθικους καλπονοθευτικούς εκλογικούς νόμους.

Με το προνόμιο των 40 και 50 βουλευτών για το πρώτο κόμμα. Και άλλες υψηλού επιπέδου διαστροφές.

Προκειμένου να καταργήσουν ουσιαστικά τη δημοκρατία και να εγκαθιδρύσουν μια υποχθόνια και δολοφονική δικτατορία, για χάρη δική τους και των σιωνιστών και ναζιστών τοκογλύφων.

Για να ξεζουμίζουν, χωρίς τέλος το λαό και να ξεπουλήσουν, μέχρι τέλους, την πατρίδα.

Γιατί πατρίδα γι’ αυτούς είναι ο μαμωνάς ο δικός τους και των τοκογλύφων. Και βέβαια ζωή τους και ευτυχία τους είναι η δυστυχία, η δική μας και ο θάνατός μας.

Και είναι τα γεγονότα και οι πραγματικότητες αυτές, μόνο μερικά από τα δείγματα, που δείχνουν σαφέστατα ότι έργο των κομματικών ινδαλμάτων σας είναι το διαρκές έγκλημα σε βάρος της πατρίδας μας και του λαού μας.

Και το διαρκές αυτό έγκλημα είναι και δικό σας.

Μέχρι τώρα τα κομματικά σας ινδάλματα μπορεί να σας εξαπατούσαν, γιατί φορούσαν, πάνω από τα λυκοτόμαρά τους, προβιές.

Τώρα όμως, που πέταξαν τις προβιές και φάνηκαν, όχι μόνο τα λυκοτόμαρά τους, αλλά και τα άπληστα λυκόδοντά τους, λογικά και φυσιολογικά δεν μπορούν να εξαπατήσουν κανένα. Παρά μόνο αυτούς, που θέλουν να εξαπατηθούν…

Κι αν μέχρι τώρα είχατε κάποια δικαιολογητικά, για να τρέχετε ξωπίσω τους, τώρα δεν έχετε κανένα.

Μας έκλεβαν τόσα χρόνια κι εσείς τους χειροκροτούσατε και τους ψηφίζατε.

Τώρα ξεπουλάνε την πατρίδα μας κι εσείς τους ακομπανιάρετε κουνώντας τις σημαίες της προδομένης πατρίδας.

Μας γδύνουν και πάλι εσείς συνεχίζετε. Μας γδέρνουν κι εσείς επιμένετε. Μας κατασπαράζουν κι εσείς τους ζητωκραυγάζετε. Μας συντρίβουν τα κόκαλα και μας ρουφάνε το μεδούλι. Κι εσείς είστε έτοιμοι να τους ξαναψηφίσετε.

Ο Χριστός, μετά τη θεραπεία του, για τριάντα οχτώ χρόνια παράλυτου, για τον οποίο γίνεται λόγος στην αυριανή ευαγγελική περικοπή, του είπε: «Μηκέτι αμάρτανε, ίνα μη χείρόν τι σοι γένηται»!

Μήπως τη σύσταση αυτή του Χριστού θα έπρεπε να την ακούσετε κι εσείς;

Γιατί η ιστορία βρίσκεται στα χέρια του Θεού. Και μπορεί, κάποια στιγμή, να φτάσετε κι εσείς σε κατάντημα χειρότερο απ’ αυτό, που καταντήσατε τους άνεργους, τους άστεγους, τους πεινασμένους…

Ακόμη κι εκείνους που με την απόγνωση οδηγήσατε στο απονενοημένο διάβημα.

Και τους οποίους ουσιαστικά δολοφονείτε εσείς και τα κομματικά σας ινδάλματα!…

παπα-Ηλίας http://papailiasyfantis.wordpress.com/

Ανώνυμος είπε...

ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΣΙΩΠΗ ΤΩΝ ΔΙΚΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΕΡΒΕΡ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ ΧΑΚΕΡΣ ΒΡΗΚΑΝ ...ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟ ΥΛΙΚΟ (Όχι του ράιχ, ... της Ελλάδας! ! !)

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ … ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ; ; ;
VIDEO των Anonymous με συνομιλίες απο την ανάκριση μέλους της ΣΠΦ που βρέθηκε στον server της Γερμανικής πρεσβείας.

Η “δικαιοσύνη” μας επιτηρείται απο ξένες κρατικές υπηρεσίεs ; ; ;

Μήπως δίνουν και εντολές στους δικαστές μας ; ; ;

Σε ποιές άλλες υποθέσεις έχουν χώσει τη “μύτη” τους οι ξένοι πράκτορες ;

Είναι μόνο παρακουλούθηση ή δίνουν και εντολές για τον χειρισμό υποθέσεων ;

Ποιά ανεξάρτητη ; Ποιά Ελληνική ; Ποιά Δικαιοσύνη ;

Σε πόσα ακόμα υπουργεία και δημόσιες υπηρεσίες έχουν πρόσβαση οι ξένοι πράκτορες ;

Ποιές άλλες πρεσβείες έχουν πρόσβαση ;

Ποιά ειναι η θέση του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών ;

Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων, γιατί αποσιωπάται το γεγονός απο τα ΜΜΕ ;

Για ποιά δημοκρατία θα ψηφίσουμε στις 6 Μάη ;

ΔΕΣ ΤΟ VIDEO
(απο το 2.38 τα ντοκουμέντα )

http://youtu.be/6eH0giYPXYQ


.