ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.5.12

Η Γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung βρήκε πόσα λεφτά έχουν οι Έλληνες στην Ελβετία


Η Γερμανική εφημερίδα Süddeutsche Zeitung βρήκε πόσα λεφτά έχουν οι Έλληνες στην Ελβετία
Δημοσίευμα της Süddeutsche Zeitung αναφέρεται στις αφορολόγητες τραπεζικές καταθέσεις των Ελλήνων πολιτών και πολιτικών στην Ελβετία, οι οποίες σύμφωνα με εμπειρογνώμονες κυμαίνονται γύρω... στα 200 δις ευρώ, ενώ ανάμεσα στους καταθέτες είναι και Έλληνες πολιτικοί.

«Μέχρι πριν λίγο καιρό η κυβέρνηση και του κοινοβούλιο της Αθήνας έδειχναν ελάχιστη βιασύνη να κλείσουν φορολογική συμφωνία με την Ελβετία, όπως το έκαναν η Γερμανία, η Μ. Βρετανία και τελευταία η Αυστρία» σχολιάζει η αρθρογράφος για να συμπληρώσει, «όμως τώρα η υπόθεση πρέπει να κλείσει γρήγορα. Ο λόγος; Οι βουλευτικές εκλογές στις 6 Μαΐου και ο οργή πολλών Ελλήνων που κατευθύνεται στα δύο μεγάλα κόμματα εξουσίας, επειδή επί χρόνια παρέλειψαν να πατάξουν σοβαρά τη φοροδιαφυγή.»

«Ο υπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης ανακοίνωσε σε τηλεοπτική εκπομπή ότι η συμφωνία με την Βέρνη θα κλείσει πριν τις εκλογές, ωστόσο νομικοί δεν έχουν δει ακόμη το σχέδιο νόμου» επισημαίνεται στο άρθρο.

Η αρθρογράφος αναφέρεται στο άρθρο 25 της συμφωνίας που επιτρέπει την ανταλλαγή πληροφοριών ανάμεσα στις αρχές των δύο χωρών, σε περίπτωση που υπάρχουν υποψίες για φοροδιαφυγή και συνεχίζει: «Παραλίγο κι αυτή η τροποποιημένη συμφωνία να παρέμενε σχέδιο για το μέλλον. Η Βέρνη το υπέγραψε ήδη τον Νοέμβριο του 2011 αλλά το ελληνικό κοινοβούλιο άφησε να περάσει ένας ολόκληρο χρόνος πριν μπει η τελική υπογραφή. Ακόμη και Έλληνες πολιτικοί διατηρούν λογαριασμούς στην Ελβετία. Δεν σημαίνει πάντα ότι πρόκειται για αφορολόγητο χρήμα, αλλά νόμιμο ή παράνομο το ελληνικό κεφάλαιο αποφεύγει το φως».

ΠΗΓΗ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Εάν δέν δώσουν ονόματα καί ποσά,δέν
τούς πιστεύουμε....