ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.5.12

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΓΙΑ




(Δημοσιεύθηκε στην κυριακάτικη εφημερίδα "ΤΟ ΧΩΝΙ")


Φέτος δεν θα γίνουν απεργίες την 1η Μαΐου. Δεν υπάρχουν πλέον εργαζόμενοι για να απεργήσουν.

Οπότε ας απολαύσουμε την αιώνια αργία που μας πρόσφερε απλόχερα ο σοσιαλισμός με μητσοτακικό πρόσωπο.

Δεν με απασχολεί καθόλου που είμαι άνεργος. Δεν μου καίγεται καρφί που θα μου κατασχέσουν το σπίτι ή που το παιδί μου αν βρει δουλειά θα αμείβεται με 200 ευρώ και θα δουλεύει σε συνθήκες δουλοπαροικίας, σκασίλα μου για το ξεπούλημα όλης της χώρας… Ένα πράγμα δεν με αφήνει να κοιμηθώ τα βράδια. Θα γίνει ντιμπέιτ;

Ανοιχτή συγκέντρωση θα κάνει ο Μπένι ο μισθοφάγος στο σύνταγμα. Παρακαλούνται οι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ να καθίσουν στο μισό από τα τρία πρώτα σκαλάκια που είναι δίπλα στο μετρό.

Για την μεταφορά των οπαδών έχει μισθωθεί ένα ταξί και τρία βεσπάκια.

Ο Αντωνάκης ο σφουγγαράκης διαφωνεί με τους νόμους που ψήφισε και υπόσχεται ότι θα τους αλλάξει. Η υπόσχεση του έχει διάρκεια 10 ημερών. Μετά χαλάει και την πετάμε.

Για τους δύο αρχηγούς



της συγκυβέρνησης το μνημόνιο ήταν λάθος. Αλλά το ψήφισαν και το υπηρέτησαν και οι δύο.

Όταν όμως διαφωνείς για ένα τόσο σοβαρό θέμα που δεσμεύει και τα δισέγγονα μας τότε το καταγγέλλεις στην ώρα του και παραιτείσαι. Διαφορετικά, εν γνώσει σου, έχεις συμβάλλει τα μέγιστα στην καταστροφή του τόπου και στην δυστυχία των πολιτών.

Όλα τα άλλα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.

Μεγάλη επιτυχία του κλαψιάρη Ανδρέα και της κυβέρνησης που υπηρετεί. Μετά την επιτυχία του στόχου για ανεργία πάνω από 20% (να ομολογήσουμε ότι η επιτυχία αυτή είναι άνευ προηγουμένου καθώς το 30% σε μόλις 2,5 χρόνια είναι πολύ κοντά), σύντομα θα κατακτήσει άλλη μια επιτυχία. Να κλείσει το 20% των νοσοκομείων.

Ο στόχος της συγκυβέρνησης είναι να μην υπάρχουν άρρωστοι. Άρα τα νοσοκομεία είναι άνευ αντικειμένου. Ζημιογόνες επιχειρήσεις που πρέπει να κλείσουν.

Μετά από 2,5 χρόνια ο κουρασμένος μίλησε. Με γραπτό μήνυμα. Προφανώς ήταν μπουκωμένος και όταν τρώμε δεν μιλάμε…

Τώρα το τι είπε; Στήριξε τον Αντωνάκη τον Σφουγγαράκη. Άλλος ένας λόγος για να μην τον ψηφίσει κάποιος.

Έχει και καλά πράγματα το μνημόνιο λένε οι σωτήρες μας. Για να καταλάβουμε τι ακριβώς μας λένε θα πω ένα παράδειγμα:

 Ας υποθέσουμε ότι έχεις ένα σπίτι στο οποίο στάζει η βρύση της κουζίνας. Έρχεται λοιπόν ένας τύπος και σου λέει: Σου κατάσχω το σπίτι, θα μου δίνεις τον μισθό σου για τους επόμενους μήνες και μετά θα μείνεις άνεργος, θα μου δίνεις την σύνταξη της γιαγιάς, τα παιδιά σου θα δουλεύουν τσάμπα στην επιχείρηση μου και για να είναι λειτουργικό το σπίτι για μένα θα πρέπει να φτιάξεις και αυτήν την βρύση που στάζει…

Θα πεις ποτέ ότι ευτυχώς που ήρθε αυτός ο τύπος και έφτιαξα την βρύση;

Ακριβώς αυτό μας λένε.

ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΜΠΛΕ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ


Θα αλλάξει τον νόμο περί ανεύθυνων υπουργών ο Μπένι ο μισθοφάγος. Πλέον, όχι μόνο δεν θα τιμωρούνται οι υπουργοί που συμμετείχαν σε κάποιο σκάνδαλο, όπως γίνεται και τώρα, αλλά η πολιτεία θα είναι υποχρεωμένη να καταβάλλει και αποζημίωση στους υπουργούς όταν αναφέρεται το όνομα τους.

Είχαμε συντεταγμένη χρεοκοπία. Ακολούθησε η συντεταγμένη πλύση εγκεφάλου. Μετά τις εκλογές θα έχουμε και την συντεταγμένη ολοκλήρωση της καταστροφής.

Ο Μπένι ο μισθοφάγος είπε ότι και στην οικογένεια του έχει άνεργα μέλη. Οπότε μετά τις εκλογές ετοιμαστείτε: Θα υπάρξει ένα ειδικό τέλος αλληλεγγύης προς τις οικογένειες αρχηγών κομμάτων που έχουν άνεργα μέλη. Το τέλος θα επιβληθεί επί των κρανίων που έχουν μειωμένη πολιτική αντίληψη και τα οποία έχουν εμπλουτιστεί με πράσινα άλογα και μπλε κωλοτούμπες.

Επίσης ο Μπένι δεσμεύεται προσωπικά ότι με την δική του πολιτική οι πολίτες θα έχουν ελπίδα. Καλοπροαίρετα να το δεχθώ. Με μία διαφορά. Ότι ο Μπένι θα πάει σε ένα συμβολαιογράφο και θα  κάνει ένα συμβόλαιο όπου θα δώσει όλη του την περιουσία στο κράτος σε περίπτωση που αθετήσει την δέσμευση του…

Και Ψυχάρης και Λαμπράκης με τον Αντωνάκη τον Σφουγγαράκη. Τελικά το συγκρότημα συνεχίζει να στηρίζει ΠΑΣΟΚ. Όπως και η ΝΔ.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: