ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.12

Το τέλος των κηπουρών και των κλόουν που γίνονταν πολιτικοί και υπουργοί !

Το μεγάλο Βατερλό του ΠΑΣΟΚ ...και ο αφανισμός δεκάδων στελεχών του από τα βουλευτικά έδρανα ...αλλά όχι μόνο στο ΠΑΣΟΚ, σηματοδοτεί μία νέα εποχή για την πολιτική στην Ελλάδα.
Το τέλος των κηπουρών, των κλόουν, της πολιτικής που ισχυρά οικονομικά , εκδοτικά , πολιτικά, και άλλα συμφέροντα είχαν στην υπηρεσία τους και με το κατάλληλο λανσάρισμα τους έκαναν βουλευτές , και στην συνέχεια υπουργούς.Βέβαια είχαν σύμμαχο και το πελατειακό και ρουσφετολογικό κράτος .

Αντίστοιχοι κηπουροί υπάρχουν και στον συνδικαλισμό και σε άλλους θεσμικούς φορείς ...που σύντομα και αυτοί θα δουν την πόρτα της εξόδου.
Ολοι αυτοί λοιδορούσαν τον λαό , συνεργάζονταν με παρακρατικούς και άλλους μηχανισμούς , έκαναν βρώμικο πόλεμο σε άλλους μέσα στα κόμματα τους ,που δεν ήταν προσκυνημένοι και είχαν πραγματικό πολιτικό λόγο και δράση.
Οι χθεσινές εκλογές έδειξαν ένα πράγμα. Ο λαός τους κατάλαβε επιτέλους. Με το διαδίκτυο και τα νέα μέσα επικοινωνίας αποκαλύφθηκαν και αποκαλύπτονται. Απομυθοποιήθηκαν και απομυθοποιούνται. Γιαυτό και φοβούνται το διαδίκτυο γιαυτό διατηρούν ύποπτο παρακρατικό κυκλωματάκι.
Το σύστημα κηπουρών και κλόουν ...διευρύνεται και στα παραδοσιακά κυρίως μέσα ενημέρωσης με δημοσιογράφους , άλλα γιουσουφάκια , και με αριστερό "προφιλάκι" , που ήταν πίσω από τα συμφέρονται αυτά και έκαναν το "σαπόρτ" στους αρχικηπουρούς και σουπερ κλόουν.
Ολα αυτά τα κόλπα σε αυτές τις εκλογές δεν μέτρησαν.
Ο Τσίπρας και τα στελέχη που συγκροτούν το ΣΥΡΙΖΑ το έπιασαν το νόημα. Παρ ότι χτυπήθηκαν άγρια από το σύστημα των κηπουρών και τον κλόουν δεν τα κατάφεραν.
Την υπέρβαση την έκανε και ο Καμμένος. από την  κεντροδεξιά. Δεν έκατσε στο σύστημα . Δεν έγινε κηπουρός ...και επίσης κέρδισε ένα σημαντικό κομμάτι αυτού του κόσμου και όχι μόνο.
Αυτό είναι το μεγάλο μήνυμα των χθεσινών εκλογών.
Το διαδίκτυο έχει αλλάξει πολλά ...Και δεν ενοούμαι τα blogs . Tην μεγάλη δουλειά την κάνουν τα λεγόμενα social media .
Eκεί θα πρέπει να αναζητηθεί και η πρωτοφανής άνοδο της Χρυσής Αυγής.Και μάλιστα σε μικρές ηλικίες. Εκεί ένα κομμάτι κυρίως νέων ...είδε  ότι μέσα από αυτούς και την εκκεντρική τους παρουσία, οτι μπορεί  να ευτελίσει αυτό το σύστημα.Και την ακολούθησαν στην Κάλπη.
Ετσι ένω τα μικρά κόμματα του καθωσπρεπισμού ...που προωθούσαν και τα καθεστωτικά μέσα ενημέρωσης πάτωσαν και δεν είδαν βουλή, η  Χρυσή Αυγή του χαβαλέ ...και των εκκεντρικών συνθημάτων , βίντεο , και θέσεων που δεν προβλήθηκε αλλά "χτυπήθηκε " από το σύστημα των κηπουρών πήρε ποσοστό , που προφανώς στο μέλλον δεν θα επαναληφθεί.
Στις επόμενες εκλογές …και οι τελευταίοι κηπουροί και κλόουν θα κλείσουν την πόρτα !
Προς το παρόν …έχουν απλά ταλέντο .
 
 papatzides.

Δεν υπάρχουν σχόλια: