ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.12

Η ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΝΟΙΑ Benito ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ "ΑΝΑΚΑΜΨΗ" ΤΟΥ ΝΕΟΠΑΣΟΚ

Αλλάζει όνομα, σήμα και ταυτότητα το ΠΑΣΟΚ...


Χθες το βράδυ ο Ευάγγελος Βενιζέλος,  περιέγραφε στην πιεσμένη από το εκλογικό αποτέλεσμα δήλωσή του ένα καινούριο κόμμα. Το τόνισε παρόλο που μάλλον πέρασε στα ψιλά...
λόγω του ότι η προσοχή όλων ήταν στραμμένη στη μεγάλη ήττα του ΠΑΣΟΚ.
Σήμερα όμως οι αποκλειστικές πληροφορίες του BriefingNews θέλουν το παλιό ΠΑΣΟΚ να κλείνει τον κύκλο του και ο κ. Βενιζέλος με τους συνεργάτες του να χτίζουν ένα νέο ΠΑΣΟΚ. Με νέο σήμα λοιπόν, νέο όνομα και καινούρια σύνθεση ετοιμάζει ο κ. Βενιζέλος να ανακοινώσει την πορεία τη δική του, των συνεργατών και του ιστορικού ΠΑΣΟΚ..
Θα λέγαμε ότι η κίνηση αυτή του προέδρου του απο-κόμματος ΠΑΣΟΚ  αν μη τι άλλο πρέπει να της αναγνωρισθεί μια τιμιότητα όσον αφορά την αναγνώριση επιτέλους της μετάλλαξης του τέως ΠΑΣΟΚ σε ένα κόμμα με χαρακτηριστικά ΝΕΟΤΑΞΙΚΟΥ ΦΑΣΙΣΜΟΥ. Κατόπιν τούτου θα αναμένουμε τον νέο συμβολισμό του νεοταξικού φασιστικού κόμματος με τον ιδανικότατο νέο αρχηγό του benito ο οποίος διακατέχεται σφόδρα από τα φασιστικά ιδεώδη . 
Εμείς θα  αφιερώσουμε το παρακάτω βιντεάκι στον κλωνοποιημνένο μικρό Χίτλερ και ηγέτη του ΝΕΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΕΝ ΑΝΑΜΟΝΗ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΤΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: