ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.12

ΣΤΕΡΕΨΕ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ, ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΠΙΣΩ ΤΑ ΜΑΖΩΜΑΤΑ!!! ΒΕΒΑΙΗ Η ΠΕΡΕΤΑΙΡΩ ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ!

Ο Σαμαράς ζήτησε επίσημα την ένωση των Μνημονιακών δεξιών δυνάμεων - Επιστρέφει η Ντόρα!


Σε αδιέξοδο ο Σαμαράς συνεχίζει τα τραγικά λάθη για να επιβιώσει πολιτικά. Σε ποιούς έγινε η πρόσκληση; Τι θα απαντήσουν;...
Σε ποιούς έγινε η πρόσκληση; Όλοι τους ακραίοι νεοφιλελευθέροι!
Στη Ντόρα που αφού είπε ΝΑΙ στο σχέδιο Ανάν και την υπονόμευση των σχέσεων Ελλάδας – Ρωσίας επί Καραμανλή, είπε ΝΑΙ και στο καταστροφικό Μνημόνιο 1 (λεγόμενα του ίδιου του Α. Σαμαρά) για το οποίο και εδιωχθη κακήν κακώς απο την ΝΔ. Φαίνεται οτι πλέον το Μνημόνιο 1 έπαψε να είναι καταστροφικό! Οι κωλοτούμπες δεν έχουν τελειωμό για αυτό το παιδί...
Ο Μάνος(παρέα με το Βαλλιανάτο άραγε;) όπου θα βγαίνει προεκλογικά στην τηλεόραση ως εκπρόσωπος της ΝΔ και θα μιλάει για 400.000 απολύσεις στο Δημόσιο και μισθούς Βουλγαρίας ,δήθεν για μείωση του κόστους και ώθηση της ανάπτυξης. Ο άνθρωπος θα ιδιωτικοποιουσε ακομα και την οικογενειά του αν ειχε δικαίωμα να το κάνει. Τα ίδια έλεγε και με την Δράση όπου και σάρωσε σε ψήφους σε ορισμένες περιοχές (Φιλοθέη, Ψυχικό, Εκάλη, Κηφισιά...)
Ο Καρατζαφέρης που είχε διωχθεί και αυτός πριν πολλά χρόνια απο την ΝΔ, ο οποίος όμως θεωρείται ΑΚΡΑ απο τους Καραμανλικούς. Θα ενωθούν άραγε οι 2 μεγαλύτερες κωλοτούμπες της Ελλάδας Καρατζαφέρης και Σαμαράς; Τι θα προκύψει άραγε;
Για τον Καμμένο δεν το συζητάμε. Αν και η πρόσκληση απευθύνθηκε και σε αυτόν, σύμφωνα με πληροφορίες την έχει ήδη απορρίψει. Άλλωστε οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με ένα κόμμα λίγων εβδομάδων πήραν 10,60%. Πολύ περισσότερο από ότι η Ντόρα, ο Μάνος, ο Καρατζαφέρης και ο Τζήμερος μαζί!
Τι θα απαντήσουν; Έχουν μείνει όλοι εκτός Βουλής και είναι μεγάλο δέλεαρ στο να βρεθούν ψηλά στις λίστες των εκλογών του Ιουνίου. Ο Μάνος έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με την Ντόρα ώστε να κατέβουν απο κοινού στις επόμενες εκλογές. 
Η Ντόρα θέλει να επιστρέψει αφού φαντάζεται τον ευατό της σαν τον επόμενο πρόεδρο της ΝΔ και πρωθυπουργό. Το ίδιο και ο Καρατζαφέρης ο οποίος όμως δέχεται πολλές αντιδράσεις απο το εσωτερικό του κομματός του.
Η επάνοδος όλων αυτό θα σημαίνει απίστευτη μνημονιακή πολιτική, αφού Ντόρα, Μάνος και Ανδριανόπουλος πρόκειται για ακραίους νεοφιλελευθέρους.
Ο Σαμαράς έχει παγιδευτεί στις υπογραφές του και κάνει το ενα λάθος μετά το άλλο. Με ενα τραγικό επιτελείο γύρω του κάνει οτι του λένε για να επιβιώσει πολιτικά και να γίνει μια μέρα Πρωθυπουργός που είναι και το ονειρό του, εις βάρος όλων των Ελλήνων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: