ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.5.12

ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ!!!!! ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ

Πεφτουν οι μάσκες-πρός άμεση αγωνιστική ετοιμότητα..
 
Οι τραπεζίτες,σαν πραγματικά αφεντικά πιέζουν ασφυκτικά το πολιτικό τους προσωπικό για να διασφαλίσουν τα συμφέροντά τους..θεωρούν ότι διακυβεύονται πολλά.Ετοιμάζουν ισχυρή αντεπίθεση..Αυτές τις ώρες όλοι πρέπει να είναι σε συναγερμό και άμεση αγωνιστική ετοιμότητα.Μια γροθιά..
Αναβρασμός επικρατεί στα επιτελεία των τραπεζών και βασικών μετόχων τους οι οποίοι πλέον θεωρούν ότι διακυβεύονται πολλά για τα συμφέροντά τους,επιχειρηματικά και ατομικά..

Ο κίνδυνος παραπέρα ανόδου της Αριστεράς αν γίνουν εκλογές τον Ιούνιο,έχει πανικοβάλλει τους τραπεζίτες οι οποίοι βρίσκονται σε συνεννοήσεις μεταξύ τους αλλά και με τους βασικούς τους μετόχους ώστε να αναλάβουν ενεργητικές πρωτοβουλίες και να σχηματιστεί άρον -άρον κυβέρνηση ελεγχόμενη απο τους ίδιους προκειμένου να υπάρξει πολιτική ισοπέδωση και συνέχιση των πολιτικών των μνημονίων.

Κορυφαίοι τραπεζίτες δηλώνουν με κυνισμό ότι θα αναμένουν να ολοκληρωθούν από το σύνταγμα οι προβλεπόμενες διαδικασίες και εν συνεχεία θα αναλάβουν δράση ώστε να αποκατασταθεί η λειτουργία του καθεστώτος που υπηρετεί μόνο τα συμφέροντά τους.

Οι τραπεζίτες θεωρούν ότι ο κίνδυνος επιστροφής της Ελλάδας στην δραχμή δεν είναι πλέον θεωρητικός.Αποτελεί μια άκρως ρεαλιστική προοπτική η οποία όμως δεν θα προέλθει από πρωτοβουλία οιασδήποτε κυβέρνησης στην Αθήνα,αλλά απο τις ασφυκτικές συνθήκες που αναπτύσονται μέσα στην ίδια την ευρωζώνη.Απο την πλευρά τους οι ξένοι τοκογλύφοι επιχειρούν να δημιουργήσουν πολιτικές συνθήκες τέτοιες ώστε να φορτωθεί η προοπτική αυτή στις πλάτες της Αριστεράς..

Ωστόσο μια τέτοια εξέλιξη πρέπει να αποτραπεί.Η βόμβα δεν πρέπει να σκάσει στα χέρια οποιουδήποτε μέρους της Αριστεράς αλλά αυτών που ευθύνονται για την ανείπωτη ελληνική τραγωδία, ΠΑΣΟΚ καο ΝΔ, ή ενα μόρφωμα που οι τραπεζίτες ενδεχόμενα θα επιβάλουν..

Οι τραπεζίτες, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STOPCARTEL ήδη βρίσκονται σε ανοικτή επικοινωνία με το πολιτικό  σύστημα.

Θα ασκήσουν πιέσεις ώστε τα πολιτικά κόμματα να αναλάβουν πρωτοβουλίες τέτοιας κλίμακας ώστε να αποκατασταθεί η πολιτική τάξη και να διαμορφωθούν οι προοπτικές παραμονής της Ελλάδας στο ευρώ, να αποφευχθούν οι επικίνδυνοι πολιτικοί ακροβατισμοί και να διασφαλιστεί το μέλλον της Ελλάδας εντός του ευρώ.

Είναι ξεκάθαρο τις ώρες αυτές ότι οι τραπεζίτες δεν θα μείνουν απαθείς.

Ετοιμάζουν ισχυρή αντεπίθεση ώστε να προστατέψουν τα άνομα συμφέροντά τους από λάθος κατ αυτούς επιλογές,περιφρονώντας προκλητικά τη νωπή βούληση του Λαού.

Τις κρίσιμες αυτές ώρες που πέφτουν μία-μία οι μάσκες του συστήματος,ελιτισμοί,ομαδοποιήσεις,χτυπήματα κάτω απο τη μέση και ανόητοι διαχωρισμοί στούς χώρους που εκφράζουν συνολικά τη θέληση της πλειοψηφίας του λαού,αποτελούν ασυγχώρητες πρακτικές που ισοδυναμούν με έσχατη προδοσία.

Αυτές τις ώρες όλοι πρέπει να είναι σε συναγερμό και άμεση αγωνιστική ετοιμότητα.Μια γροθιά..

Κανένας δεν πρέπει να περισσεύει..


stopcartel Newsdesk

Δεν υπάρχουν σχόλια: