ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.5.12

Αβρααμόπουλος έναντι Ρωσσίας

Απίστευτο και όμως αληθινό!
Μια κυβέρνηση που δεν έχει την παραμικρή νομιμότητα, δέχεται συμφωνίες, που μας κάνουν οριστικά, όχι απλά εχθρούς πλέον, της ομόδοξης και αληθινής μας σύμμαχης χώρας Ρωσίας, αλλά και στόχο των πυρηνικών της κεφαλών!
Η κυβέρνηση Παπαδήμου αποδέχθηκε την συμμετοχή της Ελλάδας στην αντιπυραυλική ασπίδα του ΝΑΤΟ (δηλαδή των ΗΠΑ…) με συστοιχίες Patriot PAC-3.
Η Μόσχα είχε δηλώσει στην ελληνική πλευρά, ότι τυχόν ένταξη της χώρας στην αντιπυραυλική ασπίδα θα οδηγήσει τη Ρωσία σε μία αναγκαστική κίνηση αυτοπροστασίας,... αφού θεωρούν, ότι η αντιπυραυλική ασπίδα δεν έχει στόχο το … Ιράν, αλλά την στρατηγική εξουδετέρωση των βαλλιστικών όπλων της Ρωσίας.
Όπως έγραψε πρώτη η prionokordela.gr, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, λίγα 24ωρα πριν αναχωρήσει για τις ΗΠΑ ανακοίνωσε στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας της Βουλής, την απόφαση της κυβέρνησης… ίσως μάλιστα της πλέον επικίνδυνης για την χώρα και το Έθνος κυβέρνησης όλων των εποχών… από τους παγετώνες και πίσω!


Abraamopoulos vs Russia.
Unbelievable but true!
A goverment that has no the authority to accept and sign treaties they have made us not just definitely enemies of but also targets of nuclear missiles of the same with us Religion Russia!
Papademos goverment accepted the Greece participation in the NATO's anti missile shield with Patriot arrays PAC-3.
Moscow said to Greece, that every such attempt in this shield it will lead Russia to an forced action of self defence.
As they assumed this shield is not pointing against Iran but the strategic ellimination of the Russian balistic weapons.
As prionokordela.gr wrote at first, Greek Minister of Defence Dimitris Abraamopoulos, a few hours before visit USA, transfered this Goverment's decision to the Foreign and Defense Committee. A such dangerοus decision may bring the country and our Nation to the ice age and before!


ΑΔΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: