ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.5.12

Τέλος ο Βενιζέλος απο το Πασόκ και το Πασόκ θα διαλυθεί


Τις παραιτήσεις όλων των κομματικών οργάνων- γραμματέας, πολιτικό συμβούλιο, εθνικό συμβούλιο, κοκ- θα ζητήσει ο Ευάγγελος Βενιζέλος. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ έχει ήδη συνεννοηθεί με τους κορυφαίους του κόμματος και τους επιτελείς του: θα διορίσει μια εκλογική επιτροπή, η οποία θα έχει και την ευθύνη της ανασύνταξης, μέχρι το συνέδριο του Κινήματος. Στο πλαίσιο αυτό, ο Ευάγγελος Βενιζέλος εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα: "διάλυση" του ΠΑΣΟΚ και ιδρυτικό συνέδριο με εγγραφές μελών από μηδενική βάση, διατήρηση του ονόματος και συνέδριο επανίδρυσης, άνοιγμα σε άλλους πολιτικούς χώρους (πχ Δημοκρατική Αριστερά) για τη συγκρότηση σε ενιαίο κόμμα της δημοκρατικής παράταξης.

Το εκλογικό αποτέλεσμα προκάλεσε τέτοιο σοκ στην Ιπποκράτους που τα στελέχη ψάχνουν να βρουν με ποιες κινήσεις θα δείξει το κόμμα πως πήρε το μήνυμα της κάλπης. Τις πρώτες ώρες μετά την εκλογική ήττα συνεργάτες του προέδρου έλεγαν πως θα πρέπει να ζητήσει την παραίτηση του... Γιώργου Παπανδρέου. "Να μας διευκολύνει, με βάση και τα εξαιρετικά χαμηλά ποσοστά στην Αχαΐα" έλεγαν χαρακτηριστικά. Άλλοι, πιο ψύχραιμοι, υποστήριζαν πως "από τα ψηφοδέλτια θα πρέπει να αφαιρεθούν όσοι ευθύνονται για την κατάντια του ΠΑΣΟΚ". Και έδειχναν τον Γιάννη Ραγκούση, τον Γιώργο Παπακωνσταντίνου και τον Παύλο Γερουλάνο, τους υπεύθυνους της προεκλογικής εκστρατείας του 2009.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: