ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.5.12

Ο λαός δεν είχε να χάσει τίποτα άλλο παρά τις αλυσίδες του



Κι όμως, ο λαός μίλησε έστω και δυσλεκτικά, βγάζοντας άναρθρη κραυγή αγωνίας ,αναγκαζόμενος προκειμένου να δώσει το μήνυμα των αναγκών του για επιβίωση, να επιλέξει ακόμη και σχηματισμούς που δεν τον εξέφραζαν ,μέσα σε ένα αδιέξοδο διλημματικό σκηνικό που τόσο έντεχνα του είχαν στήσει.
Καταδίκασε αυτό που είχε βιώσει -το μόνο χειροπιαστό- και ρισκάρισε να στείλει μήνυμα με την ελπίδα ότι, όπως έλεγαν οι περισσότεροι,”αν δεν το πάρουν κι αυτή τη φορά δεν μας απομένει τίποτα άλλο”!!!
Γιατί, όταν φθάνεις στον πάτο, όταν χάνεις δουλειά, σπίτι, όταν ανατρέπεται όλη σου η καθημερινότητα, όταν δεν μπορείς να συντηρήσεις την οικογένειά σου, όταν ξενιτεύονται τα παιδιά σου, όταν δεν έχεις να πάρεις μια σοκολάτα στο εγγόνι σου και αποπάνω χάνεις την ανεξαρτησία της χώρας σου αλλά και την ελευθερία μέσα στην ίδια σου τη γειτονιά ,τότε δεν έχεις να φοβηθείς τίποτα γιατί το μόνο που σου έχει μείνει να χάσεις είναι αυτές οι αλυσίδες σου.
Ο Αντώνης Σαμαράς δεν μπόρεσε να πείσει για τις θέσεις που εξέφρασε ήδη από το πρώτο μνημόνιο και έκανε σημαία στην προεκλογική εκστρατεία του ,κρατώντας τον κόσμο δύσπιστο μιας και επικράτησε το χειροπιαστό της συγκυβέρνησης και της ψήφισης της δανειακής.
Αποτέλεσμα η ψήφος πολλών δεξιών ψηφοφόρων πήγε σε αμφιβόλου σκοπιμότητας εναλλακτικά γειτονικά σχήματα ,σε υπερνεοφιλελεύθερους σχηματισμούς που δεν μπήκαν τελικά στη βουλή, συγκεντρώνοντας όμως, ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό ,σε καθαρά φασιστικά κόμματα αλλά και κόμματα της αριστεράς- τάση που πολλοί από μας την βλέπαμε μιας και αρκετοί ΝΔκράτες δήλωναν ότι δεν τους ενδιαφέρει ποιος είναι ο αρχηγός του κομματιδίου αρκεί να προσπίζεται τα συμφέροντά τους!!!
Αξίζει επίσης,να σημειωθεί ότι οι επιλογές των περισσοτέρων υποψηφίων που έγιναν από όσους ψήφισαν ΝΔ καταδεικνύουν -τουλάχιστον αν κρίνουμε από τα μεγάλα αστικά κέντρα -κάθε άλλο παρά ανανέωση προσώπων αλλά επικράτηση γόνων και γνωστών προβεβλημένων στελεχών συνδεδεμένων με τα αρνητικά αυτής της παράταξης.
Για το ΠΑΣΟΚ δεν χρειάζονται βαθυστόχαστες αναλύσεις μιάς και τα πράγματα είναι πολύ απλά. Καταδικάστηκε με τον πλέον ηχηρό τρόπο σαν ο βασικός εκφραστής της επιλογής του μνημονίου,εξέλιξη την οποία συναντάμε διεθνώς στο σύνολο των αντίστοιχων κομμάτων.
Βεβαίως,εδώ θα πρέπει να σημειωθεί ότι πέραν του βασικού πυρήνα του 13% που απέμεινε ,ένα μεγάλο ποσοστό των ψηφοφόρων του απείχε ,στοιχείο το οποίο επιτρέπει να πούμε ότι «το ΠΑΣΟΚ είναι ακόμη εδώ αλλά όχι ενωμένο δυνατό».
Όσον αφορά το φαινόμενο ΣΥΡΙΖΑ ,το ποσοστό το οποίο έλαβε ερμηνεύεται από όσα προαναφέρθηκαν και αυτά είναι εκείνα που αποδεικνύουν ότι κάθε άλλο παρά επιβεβαιώνεται αυτό που είπε χθες το βράδυ,ο Αλέξης Τσίπρας ότι ο λαός έδωσε την εντολή για δημιουργία κυβέρνησης της αριστεράς.
Εξάλλου,ήδη σήμερα,ο κ.Παπαδημούλης έκανε λόγο για νέα προσφυγή στις κάλπες.
Κι εδώ την απάντηση την έδωσε η συντρόφισσα Αλέκα .«Παραμένουμε στο όχι στη συνεργασία», τόνισε αφού όπως είπε, για να συμμετάσχει το ΚΚΕ σε μια τέτοια κυβέρνηση θα έπρεπε να κάνει ριζική στροφή, μια «τούμπα» όπως είπε χαρακτηριστικά, αλλά και σε «απαράδεκτους συμβιβασμούς» όσον αφορά στα λαϊκά συμφέροντα.Κάλεσε,δε, τους πολίτες να μην παραπλανηθούν από τη «μεταμφίεση» του πολιτικού συστήματος που θα επιχειρηθεί τις επόμενες ημέρες
Τέλος,σχετικά με το νέο μας απόκτημα στη βουλή,τη Χρυσή Αυγή,τί να πούμε ???!!!.
“Ελληνες…εξ-εγερθείτε ”!!!!!!
Εν κατακλείδι,η ψήφος του ελληνικού λαού κάθε άλλο παρά άτοπη ήταν στο βαθμό που δίνει την εντολή στο πολιτικό σύστημα να κάνει στροφή 180 μοιρών,τελειώνοντας τον ίδιο τον εαυτό του ως επιτελή της κρατικοδίαιτης διαπλοκής και μεταστροφής του στο αυτονόητο …τον υπηρέτη και εκπρόσωπο του ΛΑΟΥ .
Και λύνει τα χέρια στους πολιτικούς εκείνους που θα καταλάβουν ότι τους δίνει τη μεγαλύτερη ευκαιρία για να ξεκινήσουν από σήμερα αγώνα για σύμπραξη με το ΛΑΟ, ξεκινώντας μία πορεία για ανάδειξη ενός πατριώτη εθνικού ηγέτη συνεπικουρούμενου από άξιους από όλο το πολιτικό και κοινωνικό φάσμα που θα οδηγήσουν τη χώρα αυτή έξω από τη λαίλαπα των μνημονίων και των εξαρτήσεων, αλλά και στην εσωτερική αναγέννηση θεσμών και αξιών.
Αλλιώς ο λαός δεν θα έχει παρά να ρισκάρει ξανά να μην χάσει τίποτα άλλο παρά τις αλυσίδες του!
Λ.Α.

Posted by Κωνσταντίνος 

Δεν υπάρχουν σχόλια: