ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

6.6.12

Εξαμενίσθηκαν 2,3 δισ. πρωτογενούς πλεονάσματος




Συμπτώματα διάλυσης και αποσύνθεσης εμφανίζει η οικονομία εξαιτίας της πολιτικής αβεβαιότητας και της  κινδυνολογίας  για έξοδο  της Ελλάδας από το ευρώ.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του υπουργείου Οικονομικών, τον Απρίλιο εξανεμίστηκε το πρωτογενές πλεόνασμα ύψους 2,3 δισ. ευρώ που είχε σχηματισθεί κατά το πρώτο τρίμηνο του έτους. Επίσης, αμετάβλητες στα υψηλά επίπεδα των 6,2 δισ. ευρώ διατηρήθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές του Δημοσίου προς τον ιδιωτικό τομέα, που μεταξύ άλλων έχουν ως αποτέλεσμα τα προβλήματα στην προμήθεια του συστήματος υγείας με φάρμακα. Και όλα αυτά ενώ τα ασφαλιστικά ταμεία έχουν εισπράξει ήδη τις πιστώσεις μέχρι τον Ιούλιο και εκτιμάται ότι θα χρειαστούν επιπλέον 1,4 δισ. ευρώ, πέραν των εγγεγραμμένων στον προϋπολογισμό κονδυλίων. Παράλληλα, τα κρατικά έσοδα βαίνουν μειούμενα, οξύνοντας το ταμειακό πρόβλημα, καθώς οι φορολογούμενοι καθυστερούν όχι μόνο την εξόφληση των υποχρεώσεών τους, αλλά ακόμη και την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: