ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.6.12

ΒΙΝΤΕΟ ΦΡΙΚΗ... ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΣΦΑΖΕΙ ΝΕΑΡΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ

ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΟΣΟ Ο ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ΙΣΛΑΜΟΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΑΝΕΜΠΟΔΙΣΤΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ... ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΟΛΑΓΝΕΙΑΣ...

ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΣΜΟ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΜΑΣ??? ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΕΝΗ ΕΙΣΒΟΛΗ ΑΠΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ. 

Ένα πραγματικά αποτρόπαια βίντεο θρησκευτικού φανατισμού από την Τυνησία ήρθε στην δημοσιότητα. Πρόκειται για το βίντεο του αποκεφαλισμό ενός νεαρού ατόμου από την Τυνησία ο οποίος αποφάσισε να αλλάξει πίστη και από Μουσουλμάνος να βαφτιστεί Χριστιανός.
 
Ο άτυχος νέος πλήρωσε με την ζωή του την απόφαση αυτή ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμιος όσο και απάνθρωπο να ακούγεται για ένα μέσο άνθρωπο έκοβε επί δύο λεπτά το κεφάλι του νεοβαπτιζόμενου χριστιανού φωνάζοντας  "Allahu Akbar" για να τον τιμωρήσει τον «αποστάτη» που γύρισε την πλάτη στον Αλλάχ και ασπάστηκε μία πολυθεϊστική θρησκεία σύμφωνα με τους φανατικούς ισλαμιστές.  

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΗ ΤΟ ΑΝΟΙΞΕΤΕ ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΕ...



Το πλέον απίστευτο και απάνθρωπο δείγμα του φανατισμού που επικρατεί σε ορισμένους ανθρώπους είναι ότι μόλις ο δήμιος αποκεφάλισε τον νεαρό πήρε το κεφάλι του σαν τρόπαιο στα χέρια του και πανηγύριζε. Το βίντεο μεταδόθηκε από την αιγυπτιακή τηλεόραση και έκανε μέχρι και τον Αιγύπτιο παρουσιαστή Tawfiq Okasha έξαλλο ο οποίος ούρλιαζε και αναρωτιόταν αν είναι δυνατόν να είναι αυτό το Ισλάμ.  

Αν και το βίντεο χαρακτηρίζεται από πολύ σκληρές σκηνές το defencenet.gr αποφάσισε να το
παρουσιάσει  για να καταδειχτεί ότι ο ισλαμικός φονταμενταλισμός αλλά και κάθε φανατισμός από όπου και αν προέρχεται μπορεί να  οδηγήσει  σε αποτρόπαιες απάνθρωπες βάρβαρες  πράξεις καταδικαστέες από κάθε πολιτισμένο άνθρωπο. Προειδοποιούμε τους αναγνώστες ότι  το βίντεο είναι φρικιαστικό
και ακατάλληλο.
 
 

10 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Με όλο το σεβασμό προς τη σελίδα σας (που τη θεωρώ από τις καλύτερες του διαδικτύου) θεωρώ λάθος την ανάρτηση του συγκεκριμένου βίντεο. Στην τελική ξέρουμε ήδη το τι είναι αυτοί οι <>. Εγώ προσωπικα αν και 33 ετών και στρατιωτικός νιώθω πολύ άσχημα μονό και μόνο με την ανάρτηση ξέροντας το τι θα ακολουθήσει...πραγματικά δεν μπορώ να το περιγράψω. Επίσης παρατηρώ οτι και πολλα άλλα μπλογκ και σελίδες αλλά και πολλοι χρήστες σε facebook κάνουν τη συγκεκριμένη ανάρτηση....και ρωτάω..τόσο πολύ ανάγκη έχουμε αυτές τις εικόνες????

Ανώνυμος είπε...

Με όλο το σεβασμό προς τη σελίδα σας (που τη θεωρώ από τις καλύτερες του διαδικτύου) θεωρώ λάθος την ανάρτηση του συγκεκριμένου βίντεο. Στην τελική ξέρουμε ήδη το τι είναι αυτοί οι τύπου άνθρωποι. Εγώ προσωπικα αν και 33 ετών και στρατιωτικός νιώθω πολύ άσχημα μονό και μόνο με την ανάρτηση ξέροντας το τι θα ακολουθήσει...πραγματικά δεν μπορώ να το περιγράψω. Επίσης παρατηρώ οτι και πολλα άλλα μπλογκ και σελίδες αλλά και πολλοι χρήστες σε facebook κάνουν τη συγκεκριμένη ανάρτηση....και ρωτάω..τόσο πολύ ανάγκη έχουμε αυτές τις εικόνες????

Ανώνυμος είπε...

Τρομερό...αυτό είναι το άθλιο και αντίχριστο ισλάμ.Όλοι αυτοί είναι βδέλυγμα,μα αυτό το παιδί πήγε παράδεισο.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΤΑΤΑΣΣΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΣΤΟΥΣ ΨΥΧΡΑΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΚΛΗΡΟΥΣ Α ΝΘΡΩΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑ ΝΑ ΤΟ ΔΩ...ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΘΡΗΣΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ,ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ Ή ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.....ΠΙΣΤΕΥΩ ΣΕ ΜΙΑ ''ΑΝΩΤΕΡΗ'' ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΩ,ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΟΟΟΟΟΣΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΓΥΡΩ ΜΑΣ,ΝΑ ΑΜΦΙΒΑΛΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ''ΑΝΩΤΕΡΗ'' ΕΙΝΑΙ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΤΗΣΟΥΝ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΟΝΤΑΜΕΝΤΑΛΙΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!
ΤΣΙΠΡΑ ΓΙΑ ΠΕΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΠΡΙΝ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΓΡΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΟΠΗΚΕ Η ΣΥΝΤΑΞΗ!

Ανώνυμος είπε...

Σας παρακαλώ αγαπητοί χριστιανοί και μη, το ισλάμ δεν είναι αυτό που παρουσιάζουν τα ΜΜΕ ούτε αυτό το αποτρόπαιο έγκλημα αντιπροσωπεύει την πίστη μου το ισλάμ, το οποίο σαν λέξη μόνο του σημαίνει ειρήνη. Όλες αυτές οι βαρβαρότητες που γίνονται στο όνομα του ισλάμ είναι μια προπαγάνδα η οποία καθοδηγείται για να αμαυρώσουν το όνομά του και να δημιουργήσουν μια "υποτιθέμενη τρομοκρατία" που πρέπει να εξαλειφθεί απο μεγάλες οικονομικές δυνάμεις... Καμία πίστη στον κόσμο δε μπορεί να ενθαρρύνει τέτοια περιστατικά. Όλοι οι μουσουλμάνοι ανά τον κόσμο τα καταδικάζουν. Αυτοί οι άνθρωποι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ. Αν θέλετε να πληροφορηθείτε για τι είναι και τι αντιπροσωπεύει το ισλάμ μπορείτε εδώ www.islamforgreeks.org. Όταν θέλουμε κάτι να το κρίνουμε καλύτερα να το εξετάσουμε πρώτα από τις θεολογικές πηγές του. Στο site θα βρείτε και την απάντηση για αυτό το βίντεο.

Ανώνυμος είπε...

θα σου πω εγώ ποιο είναι το Ισλάμ,
Ταμπαρί 7:94 «Ο Ασράφ δεν υποψιάστηκε τίποτα το κακό, όταν ο Μασλάμα φώναξε: “Χτυπήστε τον εχθρό του Αλλάχ!” Έτσι τον χτύπησαν, και τα σπαθιά-τους έπεσαν πάνω-του. Ο Μασλάμα είπε: “Θυμήθηκα το μαχαίρι-μου και το άδραξα. Το έμπηξα στο κάτω μέρος του σώματός του. Τον τρύπησα προς τα κάτω μέχρι που έφτασα στα γεννητικά-του όργανα. Ο εχθρός του Αλλάχ έπεσε στο έδαφος.”»

Ισχάκ:369 «Τότε ο Μασ’ούντ όρμησε πάνω στον Σουναϋνά, έναν από τους Εβραίους εμπόρους με τον οποίο η οικογένειά του είχε κοινωνικές κ’ εμπορικές σχέσεις, και τον σκότωσε. Ο αδερφός του Μουσουλμάνου διαμαρτηρήθηκε λέγοντας: “Γιατί τον σκότωσες; Αρκετό λίπος έχεις στην κοιλιά-σου από τη φιλανθρωπία-του.” Ο Μασ’ούντ απάντησε: “Μά τον Αλλάχ, αν ο Μωάμεθ με είχε διατάξει να σκοτώσω εσένα, αδερφέ-μου, θα σου είχα κόψει το κεφάλι.” Οπότε ο αδερφός-του είπε: “Όποια θρησκεία μπορεί να σε βάλει να κάνεις τέτοιο πράγμα είναι πραγματικά θαυμάσια!”»

Μπουχαρί:Τ4Β52Α260 «Ο Προφήτης είπε: “Αν ένας Μουσουλμάνος απαρνηθεί τη θρησκεία-του, σκοτώστε-τον.”»

θέλεις κι άλλα; υπάρχουν... άνοιξε το Βρωμοκοράνη σου και διάβασε τα.... που θα μου πεις ότι το Ισλάμ σημαίνει ειρήνη!!! αλήτη. αυτή είναι η ειρηνική θρησκεία που πιστεύεις. Που σφαγιάζει επί αιώνες αθώους που βίασε τους προγόνους μου στην μικρά Ασία και σκότωσε τους συγγενείς μου στον Πόντο και βεβήλωσε και τους τάφους τους. Σας πρέπει τιμωρία από τον θεό για τα εγκλήματά σας. Ειρηνιστές!!!

Ανώνυμος είπε...

Κοράνι, 2:190–193 «Και δώστε μάχη για τον Αλλάχ μ’ εκείνους που μάχονται εναντίον-σας, και μην ξεπεράσετε τα όρια, ασφαλώς ο Αλλάχ δεν αγαπάει εκείνους που ξεπερνούν τα όρια. Και σκοτώστε-τους όπου τους βρείτε, και διώξτε-τους από κει που σας έδιωξαν, [γιατί] ο διωγμός είναι χειρότερος από το φόνο. [...] Και δώστε μάχη εναντίον-τους μέχρις ότου να μην υπαρχει πια διωγμός, και η θρησκεία να είναι μόνο για τον Αλλάχ.»

Κοράνι, 2:216 «Οι εχθροπραξίες σας ζητούνται, κ’ εσάς δεν σας αρέσουν. Είναι όμως δυνατόν να μην σας αρέσει κάτι που είναι καλό για σας, και να σας αρέσει κάτι που είναι κακό για σας. Αλλά ο Αλλάχ γνωρίζει, ενώ εσείς όχι.»

Κοράνι, 4:74 «Συνεπώς αφήστε εκείνους που μάχονται για τον Αλλάχ, που ανταλλάσσουν την επίγεια ζωή με την επουράνια· και σε όποιον μάχεται για τον Αλλάχ, είτε σκοτωθεί είτε νικήσει, Εμείς θα του δώσουμε μια πλούσια ανταμοιβή.»

Κοράνι, 4:89 «συνεπώς μην κάνετε φίλους μεταξύ αυτών [των υποκριτών, που εγκατέλειψαν το Ισλάμ] μέχρις ότου φύγουν (από τα σπίτια-τους) κατά τον τρόπο του Αλλάχ· αλλ’ αν γυρίσουν, τότε πιάστε-τους και σκοτώστε-τους όπου τους βρείτε, και μην κάνετε μεταξύ αυτών φίλους ή βοηθούς.»

Κοράνι, 8:15–16 «Ω πιστοί! όταν συναντήσετε τους απίστους στη μάχη, ποτέ μη στρέψετε τα νώτα-σας σ’ αυτούς. Αν κανείς στρέψει τα νώτα σ’ αυτούς μια τέτοια μέρα — εκτός αν πρόκειται για στρατηγική κίνηση του πολέμου, ή για υποχώρηση προς μια στρατιωτική μονάδα (δική-του) — στρέφει επάνω-του την οργή του Αλλάχ, και κατοικία-του είναι η Κόλαση.»

Κοράνι, 8:39 «Ώστε δώστε μάχη εναντίον-τους μέχρις ότου να μην υπαρχει πια διωγμός, και η θρησκεία να είναι μόνο για τον Αλλάχ.»

Κοράνι 8:65 «Ω Προφήτη, παρώτρυνε τους πιστούς να δώσουν μάχη. Αν υπάρχουν είκοσι αποφασισμένοι ανάμεσά σας θα κατατροπώσουν διακόσιους; αν υπάρχουν εκατό τότε θα σκοτώσουν χίλιους απίστους, γιατί αυτοί είναι άνθρωποι που δεν καταλαβαίνουν.»

Κοράνι, 9:5 «Και όταν οι ιεροί μήνες περάσουν, τότε σφάξτε τους ειδωλολάτρες όπου τους βρείτε, και κάντε-τους αιχμαλώτους και πολιορκείστε-τους και κρυφτείτε και στήστε-τους ενέδρες, μετά αν μετανοήσουν και κάνουν συνέχεια προσευχές και πληρώνουν το φόρο για τους φτωχούς, αφήστε-τους το δρόμο ελεύθερο· ασφαλώς ο Αλλάχ συγχωρεί, είναι Φιλεύσπλαχνος.»

Κοράνι 47:4 «Επομένως, όταν συναντάτε τους απίστους (στη μάχη), τσακίστε τους λαιμούς-τους· αργότερα, όταν θα τους έχετε πλήρως καθυποτάξει, δέστε-τους γερά: μετά (είναι ώρα για) είτε γενναιοδωρία είτε λύτρα: μέχρις ότου ο πόλεμος τα φέρει όλα εις πέρας. Έτσι (διατάσσεστε): αλλά αν ήταν Θέλημα του Αλλάχ, ασφαλώς θα μπορούσε να τους τιμωρήσει (ο Ίδιος); αλλά (σας αφήνει να μάχεστε) για να σας δοκιμάσει.»

Κοράνι 61:4 «Ασφαλώς ο Αλλάχ αγαπάει όσους μάχονται για το Σκοπό-του σε παράταξη μάχης, σαν να ήταν μια στέρεη συμπαγής μάζα.»

Κοράνι 9:29 «Πολεμήστε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ, ούτε στην Ημέρα της Κρίσεως, ούτε θεωρούν απαγορευμένο εκείνο που έχει απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος-Του, ούτε παραδέχονται τη θρησκεία της Αλήθειας, (ακόμη κι αν είναι) απ’ τους Ανθρώπους του Βιβλίου, [Χριστιανοί και Εβραίοι] μέχρις ότου πληρώσουν το φόρο υποταγής, κ’ αισθάνονται καθυποταγμένοι.»

Ανώνυμος είπε...

Θεολογώ σημαίνει μιλάω για τον Θεό. Έναν προφήτη που πήγαινε από την Μέκα στην Μεδίνα και έσφαζε κατά χιλιάδες όποιον δεν τον πίστευε εγώ τον λέω φονιά και όχι Προφήτη του Θεού. Θεολογία που διδάσκει τον φόνο και το έγκλημα δεν είναι θεολογία αλλά τρομολογία.

Ανώνυμος είπε...

Oli ine. Alites gamo to koranitous ke ton alaxtous mazi pou tous. Anexomaste