ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.6.12

Οι 50 Εταιρίες που διοικούν τον κόσμο!! Η αλλιώς κοίτα κατάματα των εχθρό σου...

Σε κάθε συζήτηση για την έρευνα της αλήθειας και για πιθανή αφύπνιση πάντα υπάρχει και ένας χλιμιντζουρας υποτιθέμενος ψαγμένος που από μόνιμη ύπνωση θα σε ρωτήσει και ποιοι είναι "αυτοί" ποιοι είναι οι εχθροί μας ? Βεβαία εδώ η τρυπά του λαγού πάει πολύ βαθιά για να εξηγήσεις στον θετικό μαλάκα τι γίνεται γύρω του!! Το πιο απλό βήμα που μπορείς να κάνεις ΓΙΑ ΑΡΧΗ είναι να του δείξεις τις 50 εταιρίες που διοικούν τον κόσμο και αν τον φωτίσει ο θεός μπορεί να κάνει μετά όλες τις διασυνδέσεις!! Όποτε λοιπόν κάποιος ξανά ρωτήσει ποιος είναι ο εχθρός δώσε του την λίστα.. Οι 50 Εταιρίες που διοικούν τον κόσμο!! Το λιγότερο που έχουμε να κάνουμε όλοι αν το παίζουμε ψαγμένοι και αντιστασιακοί είναι να δούμε τις εταιρίες, να βρούμε πόσες έχουν η κάθε μια από κάτω τους και να τους μποϊκοτάρουμε μέχρι να πουν τον δεσπότη ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: