ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.7.12

Ο "ΙΚΑΝΟΣ" ΣΤΟ ΦΑΓΟΠΟΤΙ ΤΟΥ ΟΤΕ/ΓΕΡΜΑΝΟΣ.....ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ



Βουρλούμης-Βαρθολομαίος στο Ταμείο Αποκρατικοποιήσεων???


Με νέο δίδυμο τους κ.κ. Βουρλούμη και Βαρθολομαίο στη θέση των Κουκιάδη και Μητρόπουλου αντίστοιχα, επιχειρεί η κυβέρνηση να βάλει μπρος στο ταμείο αποκρατικοποιήσεων, τη βασική συνιστώσα της κυβέρνησης στην προσπάθεια να δείξει έργο στον τομέα των διαρθρωτικών αλλαγών.
Και αν το όνομα κ. Βαρθολομαίου είχε ακουστεί για τη θέση του διευθύνοντος Συμβούλου, η επιλογή Βουρλούμη ξενίζει, αλλά η κυβέρνηση έχει δυο ισχυρά επιχειρήματα.
Πρώτον, πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος είναι ο πλέον κατάλληλος να απευθυνθεί στις ξένες αγορές και να τους διαβεβαιώσει ότι πράγματι θα γίνουν αποκρατικοποιήσεις.
Δεύτερον, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος μπορεί να χειριστεί πολιτικά τις υποθέσεις στο εσωτερικό, όπως έκανε με τον ΟΤΕ.
Μάλιστα, στην κυβέρνηση επιχειρούν μια σύγκριση των δυο προέδρων, του κ. Βουρλούμη ο οποίος είναι ένας πρακτικός άνθρωπος που προέρχεται από την Alpha finance και κυρίως από τον ΟΤΕ όπου επί των ημερών έγινε η πλήρης ιδιωτικοποίηση του οργανισμού, ενώ ο κ. Κουκιάδης είναι ένας θεωρητικός εργατολόγος, με αντιφατικές μάλιστα θέσεις στο θέμα των αποκρατικοποιήσεων.
Τονίζουν ακόμη ότι ο διευθύνων σύμβουλος θα μπορέσει αναπόσπαστος να υλοποιήσει το έργο των αποκρατικοποιήσεων, έχοντας ως πολύτιμο σύμμαχο έναν ενεργό πρόεδρο τον οποίο ξέρουν οι αγορές.
Πάντως, στα μείον του κ. Βουρλούμη είναι ότι πρόκειται για κάποιον με παρελθόν στον ΟΤΕ, επιτυχημένο μεν αλλά όχι ιδιαίτερα αποδεκτό αφού προώθησε και υλοποίησε την ιδιωτικοποίηση του ΟΤΕ εν μέσω πολλών αντιδράσεων, κατάσταση την οποία επιτείνει το γεγονός ότι είναι επίμονος και δύσκολος χαρακτήρας. Και κάποιας …ηλικίας….
antinews

Δεν υπάρχουν σχόλια: