ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.7.12

ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟ ΚΙΝΗΜΑ «ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ»


- Φόβοι για κατάρρευση του Taxisnet εάν οι πολίτες καταθέσουν φορολογική δήλωση την τελευταία στιγμή
- Πρόσθετος φόρος 1,5%  για κάθε μήνα για όσους υποβάλλουν δήλωση εκπρόθεσμα
- Μέχρι τώρα έχουν υποβληθεί 1,9 εκατ. δηλώσεις από τις συνολικά 5,7 εκατομμυρίων
- Στις 16 Ιουλίου λήγει η προθεσμία υποβολής δηλώσεων ηλεκτρονικά

Ιδιαίτερη ανησυχία επικρατεί στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, καθώς λόγω και των εκλογών και της γενικότερης αβεβαιότητας στη χώρα, η υποβολή φορολογικών δηλώσεων φαίνεται πως έχει πάει πολύ πίσω.

Χαρακτηριστικό είναι πως μόλις 17 ημέρες πριν την οριστική λήξη της προθεσμίας για ηλεκτρονική υποβολή των δηλώσεων έχουν υποβληθεί μόλις 1,9 εκατομμύρια δηλώσεις από τις συνολικά 5,7 εκατομμύρια, που σημαίνει πως ένας στους τρεις Έλληνες δεν έχει υποβάλλει φορολογική δήλωση.

Το οικονομικό λοιπόν επιτελείο φοβάται πως μετά το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ μπορεί να υπάρξει ένα αντίστοιχο κίνημα “ΔΕΝ ΥΠΟΒΑΛΩ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ”, κάτι που θα τινάξει στον αέρα τα κρατικά έσοδα από τον φόρο του εισοδήματος, σύμφωνα με την εφημερίδα Ημερησία.

Με σκοπό να αποτρέψει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, το νέο οικονομικό επιτελείο φέρεται να σχεδιάζει ειδική ρύθμιση για την εξόφληση των νέων φορολογικών επιβαρύνσεων από τα εκκαθαριστικά σημειώματα σε περισσότερες από τρεις δόσεις, προκειμένου να δώσει ανάσα στους πολίτες και φυσικά να αποτρέψει τη δημιουργία περίεργων κινημάτων.

Έτσι, προκειμένου να αποτρέψουν μία στάση πληρωμών από τους πολίτες προς το δημόσιο ή ακόμα και να αρνηθούν να υποβάλλουν φορολογική δήλωση, σχεδιάζουν να κάνουν τις τρεις δόσεις έξι δόσεις, έτσι ώστε να μειωθεί το ποσό του φόρου.

Στη ρύθμιση αυτή θα έχουν τη δυνατότητα να εισέρχονται οι κυρίως οικονομικά ασθενέστερες κοινωνικές ομάδες, όπως χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, άνεργοι, αλλά και τα νοικοκυριά που εκτός από τον φόρο εισοδήματος θα κληθούν να πληρώσουν τους φόρους στην ακίνητη περιουσία.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο φόρος εισοδήματος που φέτος περιλαμβάνει και την έκτακτη εισφορά του 2011 για όσους έχουν εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ και το τέλος επιτηδεύματος καταβάλλεται σε μία έως τρεις δόσεις το πολύ ανάλογα με την ημερομηνία εκκαθάρισης. Αν δηλαδή ο φόρος βεβαιωθεί μέχρι τον Ιούλιο τότε εξοφλείται σε τρεις δόσεις, ενώ εάν βεβαιωθεί τον Αύγουστο ή τον Σεπτέμβριο τότε θα υπάρχουν δύο δόσεις. Για φόρους που βεβαιώνονται από τον Οκτώβριο και μετά τότε η καταβολή θα είναι εφάπαξ τον επόμενο βήμα της βεβαίωσης.

Πέρα από τα μεγάλα αυτά προβλήματα, παράγοντες του υπουργείου Οικονομικών εκφράζουν ανησυχίες για το γεγονός ότι μαζικά οι πολίτες θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά τη δήλωσή τους λίγες ημέρες πριν τη λήξη της προθεσμίας στις 16 Ιουλίου, με αποτέλεσμα το σύστημα Taxisnet να μην αντέξει τέτοιο φόρτο και να καταρρεύσει το σύστημα.

ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια: