ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.7.12

Τελικά τι ισχύει κύριε Βενιζέλο...;


Τελικά οι ενισχύσεις στις Τράπεζες αποτελούν Δημόσιο Χρέος ή όχι...;

 Ας θυμηθούμε λίγο από τα πρακτικά της συζήτησης των Πολιτικών Αρχηγών μετά τις εκλογές του Μαίου...
ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ:Εχθές, διαβάζοντας τα Πρακτικά, είδα ουσιαστικά –αν κάνω λάθος, ας με διορθώσει ο κ. Βενιζέλος- ότι το χρέος σήμερα είναι 500 δισεκατομμύρια ευρώ. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος): Πού το είδατε αυτό; ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων): Στα Πρακτικά. Αν έγινε λάθος… ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος): Δεν τα διαβάσατε σωστά. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων): Εάν έχει γίνει λάθος, θα ήθελα να μου πείτε ακριβώς… ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος): Δεν έχει γίνει λάθος. Δεν διαβάσατε σωστά. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων): Πείτε μου, παρακαλώ, είναι 500 δισεκατομμύρια ευρώ ή όχι; ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος): Όχι. Η Έκθεση, είπα. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων): Η Έκθεση. ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος): Το «exposion» των ξένων μπορεί να είναι. ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ (Πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων): Δηλαδή, τα 122 δισεκατομμύρια ευρώ των τραπεζών έχουν περάσει στο δημόσιο χρέος ή όχι; ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (Πρόεδρος του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού Κινήματος): Όχι, κύριε Καμμένο! Όχι! Οφείλατε να τα ξέρετε αυτά! Είναι στοιχειώδη πράγματα!
Σήμερα τί είπε όμως ο κύριος Βενιζέλος στη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑ.ΣΟ.Κ.;
 O κ. Βενιζέλος τόνισε ότι χρειάζεται ένα πλαίσιο το οποίο θα βρίσκεται σε συμφωνία με τις πρόσφατες αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, σημειώνοντας πως όσα αποφασίστηκαν για Ισπανία - Ιρλανδία μπορούν να εφαρμοστούν και για την Ελλάδα, την Πορτογαλία και την Κύπρο που αποτελούν όμοιες περιπτώσεις.


Οι χώρες αυτές λοιπόν δανείστηκαν από τους μηχανισμούς της Ευρωζώνης απευθείας για τις Τράπεζες χωρίς να επιβαρύνεται το Δημόσιο χρέος αλλά οι ίδιες οι Τράπεζες...Το οποίο ο κ.Βενιζέλος λέει ότι πρέπει να ισχύσει και στην Ελλάδα..Που σημαίνει ότι δεν ίσχυε,άρα αφού δεν είναι τραπεζικό χρέος οι κρατικές ενισχύσεις μήπως τελικά είναι κρατικό...;


Άρα ή αγνοεί στοιχειώδη πράγματα ο διατελέσας και Υπουργός Οικονομικών  ή όπως συνηθίζει τον τελευταίο καιρό ξεχνάει τι λέει βασιζόμενος στην "κοντή" μας μνήμη.... 


Και αφού κύριε Βενιζέλο έπρεπε να ισχύσουν οι αποφάσεις γιατί δεν το ζητούσατε τότε όπως έκανε ο κύριος Μόντι και ο κύριος Ραχόι...;

Δεν υπάρχουν σχόλια: