ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.12.12

Τσίπρας προς αγορές: Κρατικός έλεγχος, όχι κρατικοποιήσεις Αλλάζει ρητορική σε διεθνές ακροατήριο ο ΣΥΡΙΖΑ, για να επιτύχει ομαλή μετάβαση

Τσίπρας προς αγορές: Κρατικός έλεγχος, όχι κρατικοποιήσεις
Νέα οικονομική ρητορική εγκαινίασε Αλέξης Τσίπρας, στην "Ώρα της οικονομίας" του ελληνοαμερικάνικου επιμελητηρίου επιμένοντας στην πολιτική για επαναφορά των ΔΕΚΟ σε κρατικό έλεγχο. Ο ΣΥΡΙΖΑ, όπως προκύπτει από τις δηλώσεις του επικεφαλής του σχηματισμού μετριάζει την επιθετική ρητορική και μιλά πλέον για δημόσιο έλεγχο σε κρίσιμες για την κοινωνία και την οικονομία ΔΕΚΟ και όχι για την κρατικοποίησή τους.
Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ είναι να καθησυχάσει αγορές, επενδυτές και την Ευρωζώνη ως προς το μοντέλο πολιτικής που θα ασκήσει και να βάλει τις βάσεις για να ανοίξει η συζήτηση με το επιχειρηματικό κεφάλαιο προς την κατεύθυνση της συνδιοίκησης των ΔΕΚΟ.
Η σημειολογία της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς απευθυνόταν σε ελληνικό και διεθνές επιχειρηματικό ακροατήριο μια μέρα μετά την ολοκλήρωση της συνδιάσκεψης του ΣΥΡΙΖΑ για τη μετεξέλιξή του σε κόμμα.
Η προσέγγιση του Αλέξη Τσίπρα, αν και δεν γίνεται αποδεκτή στο κομματικό ακροατήριο του ΣΥΡΙΖΑ, δείχνει την πρόθεση της ηγετικής ομάδας η οποία κινείται με στόχο την ανάληψη της εξουσίας και προσπαθεί να διαμορφώσει το έδαφος για την ομαλή μετάβαση, χωρίς να υπάρξει πανικός και σύγχυση.
Η νέα προσέγγιση που εγκαινιάστηκε με την ομιλία του επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ καθησυχάζει τους επενδυτές, περιορίζει το ρίσκο της μετάβασης ενώ ο απόηχος που θα μεταφερθεί στις διεθνείς αγορές στόχο έχει να ανοίξει πόρτες επενδύσεων και να ξεκαθαρίσει τη θέση της επερχόμενης κυβέρνησης απέναντι στο ιδιωτικό επιχειρηματικό κεφάλαιο.
Μεταξύ άλλων ο Αλ. Τσίπρας επεσήμανε ότι η Αριστερά δεν έχει πλέον κομματικές και ιδεολογικές αγκυλώσεις, ισχυροποιώντας και καθιστώντας σαφές και έγκυρο το μήνυμα που έστειλε στον επιχειρηματικό κόσμο και στις αγορές.

sofokleousin

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

[p]The Coquette is available [url=http://uggaustraliaboots.moonfruit.com]ugg australia boots[/url] in Black, Chestnut, Sand and Felt . UGG boots may perhaps [url=http://cheaprealuggbootsuk.moonfruit.com]cheap real ugg boots uk[/url] be your superb assortment as famous items for households and acquaintances . This ll Waugurys Ugg Boots, Mens Ugg Boots andChildren Uggcossack are [url=http://childrensuggboots.moonfruit.com]childrens ugg boots[/url] complete abounding in address a allotment of the admixtureist as above the apple . Christian Louboutin discount [url=http://womensbootsuk1.webstarts.com]womens boots uk[/url] Buckle Sandal will be your top choice . Discounts at these types of stores [url=http://cheapuggbootsforsale.moonfruit.com]cheap ugg boots for sale[/url] can top more than 40% . Standing in a corner of fashion world quietly, we have an access to think over why UGG is [url=http://ukaustraliaugg.webstarts.com]uk australia ugg[/url] successful . You are aiming to be ready to operate in any past jersey and shorts and whereas even a watch or a heart value check is helpful,neither of them aren隆炉t a necessity . )* Selling housing,best snow boots, and also engaging around anything it's the males providing workshop [url=http://kidsuggbootssale.moonfruit.com]kids ugg boots sale[/url] ticket get in touch with "real home investing".[/p]