ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

3.12.12

Το ΠΑΣΟΚ κάλυψε την "ωορηξία" του με μία διαγραφή και μιά αντιναζιστική πιρουέτα


Ας πηδάμε κι ας γελάμε για να λεν πως δεν πεινάμε.

Το ΠΑΣΟΚ αν και ως προς την παραγωγή πολιτικής ήταν πάντα στείρο παίζοντας τον ρόλο του "ευνούχου" του συστήματος, απέδειξε σήμερα ότι όταν συρικνώνεται έχει ταυτοχρόνως και ωορηξία.

Το "ωάριο" που αποκολήθηκε απο την άρρωστη έτσι κι αλλιώς μήτρα της γριάς ευρωσοσιαλδημοκρατικής παράταξης, είχε σήμερα το όνομα Λοβέρδος.

Ο Τζήμερος του ΠΑΣΟΚ (Λοβέρδος) πριν διαγραφεί απο το κόμμα, ανακοίνωσε ότι μαζί με τα άλλα ζόμπι που είχαν βγεί σε προηγούμενες συσπάσεις της Πασοκικής μήτρας , σχηματίζει μία πολιτική κίνηση "άμεσης δράσης" με το όνομα "ΡΙΚΣΣΥ".

Αυτός λοιπόν που εικάζοντας την συναίνεσή μας μας έκανε δια νόμου ζωντανές αποθήκες ανθρωπίνων ανταλλακτικών, αυτός που κλείνοντας για χάρη των ιδιωτικών συμφερόντων το μοναδικό δημόσιο παιδοκαρδιοχειρουργικό κέντρο του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία έστειλε στον θάνατο κάμποσα παιδάκια και στην απόγνωση εκτοντάδες επώνυμους αγωνιζόμενους γονείς καρδιοπαθών παιδιών, αυτός που έκανε την αναλγησία πολιτική αρετή και την μισανθρωπία αναπτυξιακό ταλέντο θεωρώντας το υψηλό μέσο όρο προσδόκιμου ζωής του συνταξιούχου ως μία απο τις αιτίες της κατάρρευσής του, είναι πιά το "απόβλητο ωάριο" του ΠΑΣΟΚ.

Το ετοιμοθάνατο ΠΑΣΟΚ, δια του αρχηγεύοντος Βενιζέλου θέλησε να καλύψει αυτή την γεροντική ωορηξία, με μία δήθεν αντιναζιστική πιρουέτα κάνοντας αβανταδόρικη επίθεση στα "αυγά του φιδιού" δηλαδή στην Χρυσή Αυγή.

Βέβαια εκ πρώτης όψεως , είναι εντυπωσιακό να βλέπεις ένα φίδι να επιτίθεται στα αυγά ενός άλλου φιδιού.

Με νηφάλια σκέψη και παρατηρητικότητα ακόμα και ο πιό αφελής, θα δεί ότι το ΠΑΣΟΚ αλλά και τα υπόλοιπα εντολοδόχα μέλη της Ευρωατλαντικής συμμορίας , εδώ και καιρό όχι μόνο δεν πειράζουν τα αυγά αυτού του φιδιού αλλά κάνουν ότι περνάει απο το χέρι τους για να διευκολύνουν την επώαση τους και την ανάπτυξη των εντός αυτών εμβρύων.

Το ζητούμενο όμως δεν είναι το γιατί ο ένας δωσίλογος παριστάνει τον δημοκράτη και ό άλλος τον απογοητευμένο Πασόκο που βιάζεται να αναλάβει τον ρόλο του περιπολικού της άμεσης δράσης της νέας σοσιαλδημοκρατίας, αλλά πότε θα ξυπνήσουμε για να αντιληφθούμε ότι ως Έλληνες Ορθόδοξοι δημοκράτες δεν είναι δυνατόν να ζούμε δίπλα στα φίδια και τα αυγά τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: