ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.12.12

[VIDEO] Π.Καμμένος ! Ενα Βίντεο που ΠΡΕΠΕΙ να δουν όλοι οι Ελληνες!



Εδώ ο κύριος Σταμάτης κάνει κάποιο λάθος. Το πρώτο δημοσίευμα “Blog” που αφορούσε την εν λόγω εταιρεία και την σχέση της με τα CDS, ήταν στις 19 Μαΐου του 2011 στο συγκεκριμένο άρθρο του Ολυμπία: ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ*! ΙΔΟΥ ΠΟΙΟΙ ΔΙΑΚΙΝΗΣΑΝ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ CDS. Οι βουλευτές της κυβέρνησης οφείλουν άμεσα να αποσύρουν την στήριξη στην κυβέρνηση.

Πριν από αυτό το δημοσίευμα, δεν υπήρχε καμμία αναφορά στην εν λόγω εταιρεία σε σχέση με τα CDS από “Blog”. Και η έρευνα μας έγινε μετά από την αντίστοιχη πληροφορία του Πάνου Καμμένου, από την οποία ξετυλίχθηκε όλο το κουβάρι, που πέρασε από τα πρόσωπα της Lehman Brothers και έφτασε στην Ελβετική εταιρεία του αδελφού του πρωθυπουργού αλλά και την σχέση του με την εταιρεία Unigestion!

Μετά από αυτό το δημοσίευμα μας, όπως μπορεί εύκολα να διαπιστώσει κάποιος, υπήρξαν χιλιάδες άλλα δημοσιεύματα, με μεταγενέστερες ημερομηνίες. Και μάλιστα, δεν υπάρχει πιο τρανταχτή απόδειξη, από την “διάψευση” που έβγαλε η ίδια η εταιρεία, το ίδιο βράδυ! (κλικ στην φωτό). Άρα, άγνωστο γιατί, μπορεί να μπερδεύτηκε ο κύριος υπουργός, παραπέμπει σε δημοσίευμα blog αυτή την πληροφορία που δόθηκε από τα ίδια του τα χέρια στον Πάνο Καμμένο προς διερεύνηση.

Μία τέτοια πληροφορία που όπως αποδείχτηκε είναι “χρυσός”, θα έπρεπε να κάνει περήφανο τον κύριο Σταμάτη. Όμως, αντ’ αυτού, προτιμά να υποτιμά τις νοητικές του ικανότητες, λέγοντας ότι “όταν ο Καμμένος μου έφερε τον φάκελλο, δεν έβγαλα άκρη”!! Γιατί τέτοια αυτοταπείνωση; Εδώ είναι το μεγάλο ερώτημα…

Πως έβγαλε άκρη η Αριστέα Μπουγάτσου και έκανε το ιστορικό πλέον αφιέρωμα στην Ελευθεροτυπία;

Πως έβγαλε άκρη η εγκυρότατη Ελβετική εφημερίδα “LaLiberte”;

Πως έβγαλε άκρη ο εισαγγελέας Πεπόνης;

Πως έβγαλαν όμως και άκρη οι υπουργοί του ΠΑΣΟΚ… που πίεζαν τον Πεπόνη για να μην βγάλει άκρη;

Αλήθεια, πως έβγαλε άκρη ακόμα και ο κύριος Τσοχατζόπουλος, που ήθελε να εκμεταλλευθεί (όπως αποκαλύφθηκε από το ημερολόγιο του) την ίδια μεθοδολογία για να κουκουλωθεί η δική του υπόθεση με την ίδια μεθοδολογία με τα CDS;

Και αλήθεια κύριε Σταμάτη, εάν κάνετε μία αναζητηση, θα δείτε ότι σήμερα αυτή η εταιρεία είναι …άφαντη! Η περιβόητη ιστοσελίδα της που είχαμε αποκαλύψει και είχε όλες τις περσόνες, τους φίλους και συνεταίρους της οικογενείας Παπανδρέου, το “τσακάλι” Gabriel Andraos της Dexia, και όλοι οι άλλοι, δεν υπάρχει πλέον. Κάποιος κακόπιστος θα μπορούσε να πει ότι “δεν υπάρχει”, γιατί πλέον δεν έχει αντικείμενο. Η πληροφορία λοιπόν που δώσατε στον Πάνο Καμμένο, ήταν η αιτία που αποκαλύφθηκε τόσο το σκάνδαλο με τα CDS, όπως και το σκάνδαλο της “πράσινης ανάπτυξης”, το οποίο και αυτό φαίνεται να το ανέχεσθε.

Εδώ θα πρέπει πλέον να απαντήσετε γιατί δεν καταλάβατε τον φάκελλο με τις αποκαλύψεις που παραλάβατε και κυρίως, γιατί δεν θέλετε την εξεταστική μήπως και σας βοηθήσει να καταλάβετε.

netakias

Διαβάστε επίσης:

ΙΔΟΥ Η ΕΛΒΕΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ Α. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ. ΣΥΝΤΡΙΨΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: