ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.12.12

Μας κουνούν μαντήλι καλαματιανό οι επενδυτές


Με ελαφρά πηδηματάκια ετοιμάζονται να την κάνουν από τη χώρα επτά από τις μεγαλύτερες ξένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στον τομέα της αιολικής ενέργειας.
Με επιστολή τους προς τους προς τον Αντώνη Σαμαρά, τον Ευάγγελο Βενιζέλο και τον Φώτη Κουβέλη, επιστολή που αποκάλυψε το energypress, οι 7 μεγάλοι του Αίολου επισημαίνουν στην επιστολή τους ότι η τακτική του υπουργείου Περιβάλλοντος  «εξαναγκάζει τους επενδυτές να επανεξετάσουν την αναπτυξιακή στρατηγική τους καθώς και την παρουσία τους στην ελληνική αγορά».
Έτσι την ίδια ώρα που ο πρωθυπουργός και τα κυβερνητικά στελέχη σκίζουν τα ιμάτιά τους στο όνομα μιας ανάπτυξης κενής περιεχομένου,  προσπαθώντας να φλερτάρουν επίδοξους επενδυτές, λαμβάνουν μέτρα που θέτουν σε κίνδυνο υπαρκτές επενδύσεις, με
αποτέλεσμα ξένες εταιρείες να απειλούν με αποχώρηση από την Ελλάδα.
Την ίδια ώρα που λαμβάνουν μέτρα για την πάταξη δήθεν της «γραφειοκρατίας» με στόχο την προσέλκυση επενδύσεων, βάζουν εμπόδια σε έργα μεγάλων ξένων εταιρειών που ήδη λειτουργούν και δεν αποτελούν μαγική εικόνα.
Οι εταιρείες Iberdrola – Rokas, Enel, EDF, Acciona, Gamesa, Jasper και Vestas που υπογράφουν την επιστολή προς τους τρεις αρχηγούς, κατακεραυνώνουν την κυβέρνηση για την φορολόγηση του τζίρου των ΑΠΕ και μάλιστα αναδρομικά και επισημαίνουν ότι το δημόσιο επιλεκτικά αθετεί τις υποχρεώσεις του επιβάλλοντας αντιαναπτυξιακά μέτρα που επιφέρουν σοβαρότατο πλήγμα στα οικονομικά των λειτουργούντων έργων ΑΠΕ.
Οι μεγαλύτερες ξένες εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα επιτίθενται και στις νέες ρυθμίσεις που έχει θέσει σε διαβούλευση το ΥΠΕΚΑ και οι οποίες όπως έχει καταγγείλει και η Ελληνική Επιστημονική Ένωση Αιολικής Ενέργειας  αφαιρούν και τα τελευταία ίχνη οξυγόνου που είχαν παραμείνει στην αγορά ΑΠΕ οδηγώντας την σε ασφυξία.
Επισημαίνεται ότι οι 7 εταιρείες έχουν συνολικά σε λειτουργία έργα όπως αιολικά, φωτοβολταϊκά και υδροηλεκτρικά που υπερβαίνουν τα 1.000 MW και άμεσες ξένες επενδύσεις ύψους άνω των 2,5 δισ. ευρώ.
Από “Το Ποντίκι”

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

EINAI ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ?? ΑΝ ΟΧΙ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΔΑΦΟς ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΥΜΦΙΟΥς ΕΚ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΟΙΚΑ.