ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.7.13

Οι Γερμανοί μέσω Στουρνάρα πάνε να φορτώσουν το κατοχικό τους δάνειο στο Eurogroup


"Δεν θα χρειαστούν νέα μέτρα για το 2013 και το 2014 αν..."Μια κινηση καλής  θέλησης προς την Γερμανία…;
O Στουρνάρας στο ΣΚΑΙ: Με πρωτογενές πλεόνασμα δεν αποκλείεται να τεθεί θέμα κατοχικού δανείου.
Ανοιχτό το ενδεχόμενο να τεθεί θέμα κατοχικού δανείου στο πλαίσιο των αποφάσεων του Eurogroup(???)  -εφόσον η χώρα επιτύχει πρωτογενές πλεόνασμα- αφήνει ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας. «Επιδίωξη μας στη φάση αυτή είναι να εφαρμοστεί με ουσιαστικό τρόπο η δέσμευση τουEurogroup, που λεει ότι αν επιτευχθεί πρωτογενές πλεόνασμα, οι εταίροι μας θα λάβουν κατάλληλα μέτρα ώστε να μειωθεί περαιτέρω το δημόσιο χρέος της Ελλάδας» δηλώνει χαρακτηριστικά.
Το κατοχικό δάνειο είναι διμερές θέμα μεταξύ Γερμανίας και Ελλάδας κι όμως ο Στουρναρας το εισάγει στην ατζέντα του eurogroup.
papaioannou-giannis.net

Δεν υπάρχουν σχόλια: