ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.7.13

Κυβέρνηση-Τροϊκα εφαρμόζουν το σχέδιο Δημευσεων των Κεμαλοναζί! Varlik Vergisi !



Γράφει ο Αυγερινός Κ.Χατζηχρυσός
Όσοι καταγόμαστε από την Κωνσταντινούπολη, οι περισσότεροι έχουμε ακούσει από τους παλαιότερους για το Varlik Vergisi,  όμως στο πλαίσιο της Ελληνοτουρκικής φιλίας και της τηλεοπτικής αηδίας κυριαρχεί η ιδεοληψία του «αιγαίου που ανήκει στα ψάρια» με το…αζημίωτο βέβαια για την ελίτ, που εξάγει τα κρασιά της και τα CD της.
Τι είναι ο Varlik Vergisi (Βαρλικ Βεργκισί);
Η αφορμή ήταν η … οικονομική κρίση της Τουρκίας κατά την διάρκεια του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου. Με πρόσχημα λοιπόν τα άσχημα οικονομικά και με δικαιολογία «παράνομα κέρδη από την κερδοσκοπία» (aka ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ) , εξ αιτίας του πολέμου, στον οποίο δεν συμμετείχε (sic!) στις 11 Νοεμβρίου 1942 ψηφίστηκε ο νόμος για τον «Κεφαλικό Φόρο Περιουσίας».
Οι Έλληνες της Πόλης άκουσαν πριν από 70 χρόνια, πρώτοι το «Μαζί τα Φάγαμε», από τον επίσης Κεμαλοναζί πρωθυπουργό του προέδρου Ινονού Σιουκρού, τον πετυχημένο σφαγέα του ’22 Σιουκρού Σαράτσογλου.
Βέβαια τότε οι Τούρκοι δεν είχαν την λεπτότητα των σημερινών Μπετατζήδων Καναλαρχών, να μας πουλάνε το κουτόχορτο του «Μαζί τα Φάγαμε, τώρα σας σφάζουμε για να σωθούμε (οι εργολάβοι)», ή των τηλεοπτικών Σουλεϊμάν, ήταν πιο…άμεσοι , Τούρκοι γαρ.
O κάτοικοι χωρίσθηκαν σε κατηγορίες, “M” ήταν οι μουσουλμάνοι, “G” μη μουσουλμάνοι, “D” ντονμέδες (εβραίοι) και “E” ξένης υπηκοότητας.
Οι Έλληνες θα πλήρωναν το 20% των εσόδων που προϋπολόγιζαν από τον φόρο, αν κι αποτελούσαν μόλις το 0,0055% του πληθυσμού της χώρας!
Τον κάθε Έλληνα, λοιπόν, τον καλούσε ο έφορος του ανακοίνωνε τον υπέρογκο φόρο, τον οποίο έπρεπε να πληρώσει εντός 15 ημερών, με παράταση έντοκη, για άλλες 15 ημέρες, κάτι σαν τις δόσεις σήμερα, σε περίπτωση μη πληρωμής δήμευαν την περιουσία του. Αν η δημευμένη περιουσία του πάλι δεν κάλυπτε τον φόρο, τότε τους οδηγούσαν στα καταναγκαστικά έργα στο Άσκαλε.
Στις περιπτώσεις μάλιστα που κάποιος κατάφερνε να συγκεντρώσει το ποσό, λειτουργούσε ο γνωστός κοινωνικός αυτοματισμός (βλ.λ. ειδήσεις των 8) που στοχοποιούσε τους Έλληνες ως φοροφυγάδες κι άρα το δίκαιον του νόμου. Χάρη στο Γιωργάκη σήμερα εκτός από φοροφυγάδες, είμαστε και τεμπέληδες και διεφθαρμένοι.
Ο φόρος στις 15 Mαρτίου του 1944, ο N. 4530 καταργήθηκε όταν πια η πλάστιγγα του πολέμου είχε γείρει υπέρ των Συμμάχων.
Αυτό το έξυπνο τέχνασμα, το αντέγραψαν επιτυχημένα μπορώ να πω, βλέποντας την φτωχοποιήση των Ελλήνων, οι δύο εκλεγμένες κυβερνήσεις Γιωργάκη, Αντωνάκη με την σφήνα του δοτού Παπαδήμου.
Ξαφνικά για το καλό της διαπλοκής, έβαλαν τις μάσκες στο ράφι και συγκυβέρνησαν αυτοί που μέχρι χθες παρίσταναν τους “ιδεολογικούς” αντιπάλους Αντώνης-Ευάγγελος-Φώτης, αλλά πάντα ήταν απλώς μαριονέτες σε πόστα….
Υπερβάλλω;

  1. Μειώθηκαν μισθοί, συντάξεις
  2. Αυξήθηκαν διόδια 100%, καύσιμα 100%, θέρμανσης 190%,  ενέργεια 25-50%.
  3. Αυξήθηκαν οι άμεσοι φόροι κι ειδικότερα στα ακίνητα προστέθηκαν 10 ! νέοι φόροι (σημ.1)
  4. Αυξήθηκαν οι έμμεσοι φόροι από 20-100% (πχ εστίαση)
  5. Αύξησαν την ύφεση
  6. Μείωσαν το αφορολόγητο
  7. Ίδρυσαν το Ταμείο Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ)  την 1η Ιουλίου 2011 (N. 3986/2011),όλα ακίνητα του Δημοσίου περνάνε στην κυριότητα του EFSF
  8. Σε 110 μέρες λήγει η απαγόρευση των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας (όχι ότι το να σου κατάσχουν τα υπόλοιπα είναι λίγο..)
Με όλα τα άνωθι, το νέο πακέτο μέτρων, θα μειώσει κι άλλο (πάλι!) του μισθούς, ενώ σε λίγες μέρες ξεκινούν οι κατασχέσεις!
ΔΗΛΑΔΗ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΤΑ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΦΟΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !  ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !
Συν-οπτικά!
ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΟΥ+ΑΥΞΗΣΗ ΦΟΡΩΝ-ΕΞΟΔΩΝ ->
-> ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ->
- > KATAΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΕΦΟΡΙΑ -> ΤΑΙΠΕΔ -> EFSF
ή
ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ->
->ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΗΡΑΝ «ΒΟΗΘΕΙΑ» ΔΙΣ ΑΠΟ EFSF ->
AKINHTA ΣΤΟ EFSF
Επίλογος
Κατάπτυστη η φοροδιαφυγή, αλλά όταν ένα πολιτικό σύστημα λειτουργεί σαν δύναμη κατοχής κι όχι σαν αντιπρόσωπος του Εθνους είναι οξύμωρο να ζητάει φορολογική συνείδηση από Πολίτη, όταν τον στοχοποιείς σαν Αιχμάλωτο. Είναι τόση η αυθάδεια τους ή η έπαρση της εξουσιάς τους, που εξόφθαλμα χαρίζουν στην εταιρία που τους χρημάτισε 2 δις την ίδια στιγμή που αναζητούν 2 δις έσοδα από την πάταξη της φοροδιαφυγής ή χαρίζουν την ΑτΕ με όλη την καλλιεργήσιμη γη της χώρας σε έναν ιδιώτη αγνώστων συμφερόντων!
Η προδοσία προυποθέτει ο ένοχος να ανήκει στο ίδιο το Εθνος, με την ανελλήνιστη κυβέρνηση απάτριδων Τραπεζιτών, Χρηματιστών και Μασώνων δεν έχουμε να κάνουμε με προδοσία αλλά με business. To θέμα είναι ως πότε εμείς θα ειμαστε τα πρόβατα προς τη σφαγή, γιατί τότε εμείς θα είμαστε οι προδότες των αγέννητων παιδιών μας.
 http://netakias.wordpress.com/2012/09/04/nazi/
 ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ
 Σημείωση 1

  1. Η επιβολή τεκμηρίων στη χρήση κατοικιών κάθε επιφάνειας. Τα τεκμήρια ισχύουν από το έτος 2010.
  2. Η μεγάλη αύξηση των τεκμηρίων από τα εισοδήματα του 2011.
  3. Η επιβολή του Ειδικού Ετήσιου Τέλους Ηλεκτροδοτούμενων Δομημένων Επιφανειών. Πρόκειται για το γνωστό χαράτσι στα ακίνητα μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ.
  4. Η επιβολή ετήσιας εισφοράς επί των εισοδημάτων, η οποία επιβάλλεται και στα εισοδήματα από ακίνητα και ανέρχεται έως και στο 4%.
  5. Η επαναφορά του φόρου κληρονομιών.
  6. Η επαναφορά του φόρου μεταβίβασης ακινήτων με συντελεστή 8%-10% έναντι 1% που ίσχυε έως το 2009.
  7. Η αλλαγή επί το επαχθέστερο της φορολογικής κλίμακας για τα εισοδήματα που αύξησε και τη φορολογική επιβάρυνση του εισοδήματος από μισθώματα.
  8. Η αύξηση του ανώτατου φορολογικού συντελεστή από το 40% στο 45%.
  9. Η υποχρέωση όλων των ιδιοκτητών ακινήτων να προμηθεύονται ενεργειακό πιστοποιητικό κατά την ενοικίαση του ακινήτου τους. Το κόστος του πιστοποιητικού ανέρχεται στα 300 ευρώ.
  10. Η θέσπιση της υποχρέωσης όλων των ιδιοκτητών να προμηθεύονται πιστοποιητικό μη ύπαρξης πολεοδομικών παραβάσεων ως προϋπόθεση για τη μεταβίβαση κάποιου ακινήτου. Το πιστοποιητικό εκδίδεται έπειτα από επ’ αμοιβή επιθεώρηση διπλωματούχου μηχανικού.
ΒΙΒΛΙΟΓΡΑΦΙΑ

  1. Η γιαγιά μου από την Πόλη
  2. Η πολύ καλή δουλειά του Α.Καρδούχου  http://tinyurl.com/bt26pd3

Δεν υπάρχουν σχόλια: