ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.9.13

Ο ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΞΑΝΑ ΧΤΥΠΑ !! "Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΤΑΛΜΕΝΗ"

 
«ο Χαράλαμπος Αθανασίου πρώην πρόεδρος των Δικαστών, είχε δηλώσει στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 στις 11/12/2011 ότι «οι πολιτικοί τους έχουν δεμένα τα χέρια, οπότε αυτό που απονέμουν δεν είναι δικαιοσύνη αλλά εντολές των πολιτικών» !!!!



Σήμερα που η εξάρθρωση της χρυσής αυγής μονοπωλεί  το αποπροσανατολιστικό ενδιαφέρον της κοινής γνώμης ο υπουργός της κατοχικής κυβέρνηση ξανά χτύπησε δηλώνοντας υπερήφανα μετά την επιτυχία της κυβέρνησης και την σύλληψη της Xρυσής Aυγής οτι :
«Και θέλω να πω, για ακόμα μία φορά, ότι για όλους που συνελήφθησαν, αν παραπεμφθούν σε δίκη θα υπάρξει Δίκαιη Δίκη»

 Σε συνδυασμό η ως άνω δήλωση Αθανασίου με την χθεσινή παραληρηματική δήλωση Δένδια ενός  υπουργού που μεχρι προχθες υποστήριζε πως “δεν μπορει να τεθεί εκτος νόμου η ΧΑ”, σήμερα να παριστάνει μαζί με όλους τους άλλους  τον Ράμπο υποστηρίζοντας οτι “αυτοί έδωσαν εντολές”. 

Που το πάνε???, τι συμπέρασμα βγαίνει αβίαστα από τα ανωτέτω???

ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ : ΤΟΥΣ ΞΕΦΥΓΕ" ΔΙΟΤΙ ΩΣ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΘΥΜΟΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ ΜΑΣ "ΘΕΛΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ ΚΑΙ Η ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΦΗΝΕΙ".... ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ Η ΔΗΘΕΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΠΛΗΡΩΣ ΕΞΑΡΤΟΥΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΟΥΝΤΟΕΝΤΛΟΕΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: