ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.3.14

ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΝΕ "ΜΑΥΡΟ" ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΓΡΑΨΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΡΓΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΕΦΤΕΡΙΑ



Μιαν άλλη φορά

Καλά, εσείς τα λέτε καιρό εδωπέρα αλλά εκείνοι δεν χαμπαριάζουνε τίποτα!


Μοιράζουν κοινωνικό μέρισμα για εκείνους που έχουν πληγεί περισσότερο απ' την κρίση. Και ποιοι είναι αυτοί; Ένστολοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, χαμηλόμισθοι.

Εντάξει, το ξέρουμε, οι άνεργοι δεν έχουν πληγεί καθόλου απ' την κρίση και είναι καλά βολεμένοι με τα επιδόματά τους (όσοι δικαιούνται), με τα συσσίτιά τους, με τις ελεημοσύνες τους, με τα κοινωνικά ιατρεία τους, γι' αυτό άλλωστε μας φορολογούν κι από πάνω.

Κουβέντα για επέκταση και αύξηση επιδομάτων, κουβέντα για τους μακροχρόνια άνεργους, κουβέντα για τους απλήρωτους και τους ανασφάλιστους εργαζόμενους. Τσιμουδιά! Κουβέντα για εγγυημένο εισόδημα, για δωρεάν περίθαλψη, για δίχτυ κοινωνικής προστασίας. Μιαν άλλη φορά θα 'ρθει η σειρά σας, τώρα περίσσευμα δεν υπάρχει.

Σαν να μου φαίνεται ότι έχουν ξεγράψει τους άνεργους από τα εκλογικά τους τεφτέρια και κοιτάνε πώς θα μαζέψουν ψήφους από οπουδήποτε αλλού.

Φώτης

Δεν υπάρχουν σχόλια: