ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

22.3.14

Οι εμετικές δημοσιεύσεις του διαδικτύου είναι επίθεση στο Νου σου...μην τους επιτρέπεις να «πειράζουν» το μυαλό σου...




 

Με άλλα λόγια, μην τους δίνεις θάρρος, μην τους αφήνεις να αναπτύσσονται, μην τους δίνεις δεκάρα,Γ@#$%Ε τους το πέταλο όπου τους συναντάς μέχρι να εξαφανιστούν από προσώπου γης κι από το διαδίκτυο το οποίο βρωμίζουν με τα σιχαμερά δημοσιεύματά τους
 

Τελευταίες ημέρες είδε μεγάλη δημοσιότητα στο διαδίκτυο μια «προφητεία»...

Δήθεν προφητεία...

Τάχα μου, κάποιος μοναχός του Σινά, τον 17ο αι, ο Γέρων Δανιήλ προφήτευσε αυτό που συνέβη με το χαμένο Μαλαισιανό αεροπλάνο.

Δείτε εδώ την σχετική διάψευση της Μονής του Σινά

Ε, λοιπόν, το πράγμα έχει ξεφύγει τελείως.
Ότι αηδιαστική ανοησία μπορείς και δεν μπορείς να φανταστείς την διαβάζεις στο διαδίκτυο.
Έφτασε να γράφει κάποιος και να αναδημοσιεύουν κάποιοι άλλοι, τρεις μέρες μετά το τραγικό αυτό ατύχημα ότι

 «απελευθερώθηκαν οι πρώτοι τρεις απαχθέντες/αιχμάλωτοι τουboeing».

Απαχθέντες από που ρε παιδιά; Αναρωτιόντουσαν κάποιοι άλλοι αθώοι αναγνώστες του fb.
Από εξωγήινους, τι άλλο ρε; Ερχόταν η «αποστομωτική» απάντηση του αλλουνού. Του «μελετημένου» σ’ αυτή την «σιχαμερή καταστροφική κουλτούρα».

Αναρωτιέσαι πλέον εάν είναι εσκεμμένα ή τυχαία όλα αυτά τα αηδιαστικά νοητικά βοθρολύμματα που διαχέονται σαν αρρώστεια στο διαδίκτυο.

Ξεκίνησε καιρό πολύ πριν την έλευση του διαδικτύου η καλώς εννοούμενη underground έρευνα. Η έρευνα σε πηγές που οι καθεστωτικοί ακαδημαϊκοί ερευνητές για διάφορους λόγους δεν επιθυμούσαν να δώσουν βάση.

Κι εκεί, επι δεκαετίες γεννήθηκαν κι ανδρώθηκαν γενιές ολόκληρες αξιόλογων – άλλοτε καταξιωμένων κι άλλοτε όχι - «περιθωριακών μελετητών/ερευνητών».
Είχε λοιπόν κάτι ιδιαιτέρως θετικό αυτή η προσπάθεια.

Ιστορία, επιστήμη, φιλοσοφία, πολιτική κάθε γνωστικός τομέας αλλά και τμήματα με καμουφλαρισμένα παρασκήνια  της γενικότερης δραστηριότητας της κοινωνίας είχαν τα «απόκρυφά» τους.

Που πάντοτε κάποιοι είχαν λόγους να «κρύβουν». Μαζί τους και τα «επίσημα ΜΜΕ».
Συνεπώς, κάποιοι άλλοι, «περιθωριακοί» - οι underground ερευνητές - είχαν λόγους να «σκαλίζουν» και ν’ αποκαλύπτουν.

Κάπως έτσι φτάσαμε στα διάφορα wikileaks και στους διάφορους Ασάνζ και Σνόουντεν. Εάν δεν είχε αναπτυχθεί όλο αυτό το διεθνέςunderground παρα-δίκτυο διαδικτυακής (κυρίως τελευταία) πληροφόρησης που τους «στήριξε αποφασιστικά», από μόνοι τους αυτοί οι δύο δεν θα τα είχαν καταφέρει σήμερα.

«Αυτό» ακριβώς το «δίχτυ προστασίας» είναι που «κάποιοι καταστρέφουν» σήμερα. Με διάφορους τρόπους Νοητικής Κοινωνικής Μηχανικής.

Καθ’ ότι, αν αυτό το «δίχτυ προστασίας» το ονομάσουμε «Σύνδρομο», κι αν  αυτό το σύνδρομο το ονομάσουμε – έτσι αυθαίρετα – Alex Jonesθα πρέπει να παραδεχτούμε ότι ως σύνδρομο, εκτός από τα «δημιουργικά στοιχεία» του αναπόφευκτα περιλαμβάνει και τα «(αυτο)καταστροφικά» του συμπλέγματα.

Ένα γιγάντιο σύνολο αρρωστημένων εγκεφάλων είναι λες και ενώθηκαν μεταξύ τους και νυχθημερόν παράγουν ότι πιο εμετικό μπορεί να κατεβάσει ο κθουλογενής, σιχαμένος νους τους.

Διότι αυτά που παράγουν και γράφουν 24 ώρες το 24ωρο μόνον εμετό μπορούν να προκαλέσουν.
Καθώς γράφονται και διαδίδονται σε τέτοιους καταιγιστικούς ρυθμούς πλέον που στην κυριολεξία ζαλίζουν.

Τίτλοι, θεματολογίες και περιεχόμενα όλο και πιο «χονδροειδή» και «προκλητικά για τη νοημοσύνη, τη λογική και το συναίσθημα».

Ακόμη κι αν μέχρι πριν λίγο έδειχνες ανοχή, αδιαφορία και διάκριση ως προς αυτά που έδινες σημασία, τώρα, ο όγκος τους, η υπερταχύτητα γέννησης και (ανα)διανομής και η προκλητικότητα των θεμάτων τους είναι τόσο μα τόσο μεγάλα που σε πνίγουν αφόρητα. Και σε ανησυχούν. Σφόδρα.

Όπου κι αν στρέψεις το βλέμμα σου στο διαδίκτυο, στην τηλεόραση, στις προθήκες των βιβλιοπωλείων, στα περίπτερα, είναι εκεί και σου φωνάζουν σαν τρελλαμένες σφήκες:

 «Είμαστε ολόκληρη Λεγεώνα. Μην αντιστέκεσαι. Θες δε θες, κάποιες απο μας θα μπούνε στο κεφάλι σου και θα γίνουν εμμονές. Θα σου τροποποιήσουν την σκέψη. Παραδέξου το. Είσαι υπό πολιορκία»...
(αναπόφευκτα λες: άντε και γ@#$%^υ)

Και (αφού ξαναβρείς την αυτοκυριαρχία σου) εκεί πια αναρωτιέσαι.

Μα υπάρχει τόσο μεγάλο κοινό γι’ αυτή την θάλασσα ξερατού;
Κι από που «βγάζουν τον κόπο» τους όλοι αυτοί;

Το διαδίκτυο δεν φημίζεται δα για τα τρελλά κέρδη του. Ιδίως στην Ελλάδα. Και γενικότερα στις εκτός ΗΠΑ περιοχές.

Από «που λοιπόν τροφοδοτείται» όλη αυτή η «υπερπαραγωγή εμετού»;
Από «που πληρώνεται»;

Εν πάση περιπτώσει, θα ήταν πιο έντιμο και ηθικό  πχ να έχει αναπτυχθεί μια «διαδικτυακή φανταστική υποκουλτουριάζουσα παραφιλολογία» που να ΛΕΕΙ ότι «ναι, είναι τέτοια».

 Να ξεκαθαρίζει στον αναγνώστη ότι

«κοίτα, αυτά που θα διαβάσεις, μην τα βάλεις και μέσα σου. Φανταστική μυθοπλασία είναι, γκαίγκε εύπιστε ανόητε;»

Όχι όμως. Λανσάρεται ως «αληθινή».
«Νάτο, αναγνώστη, τώρα συμβαίνει».

«Αποκλειστικότητα, αυτή τη στιγμή, συμβαίνει τώρα. Εξωγήινοι με μορφή κάτι μεταξύ γυμνοσάλιαγκα και τσούχτρας κατέβηκαν με εκατονταπύρηνο εκτοπλασματικής πτητικής αιώρησης μετα-σκάφος και αφού τρομοκράτησαν τις γυμνόστηθες τουρίστριες της Σαντορίνης απήγαγαν τον Γαβαλά για να τον πάνε ως πειραματόζωο στον εξελιγμένο πλανήτη τους στην 4η μετα-διάσταση του γαλαξία τους που – ως γνωστόν πια ΜΟΝΟΝ στους αναγνώστες μας  - κατοικοεδρεύει στο κέντρο της γης!»....

Κι όμως, κείμενα σαν το παραπάνω, στην φιλοσοφία την παραπάνω, στην κουλτούρα την παραπάνω,  πνίγουν στην κυριολεξία το διαδίκτυο. Έχουν δε εξελιχθεί κιόλας! Έχουν κατορθώσει να κλωνοποιηθούν σε τόσες μα τόσες πολλές μορφές που αναμειγνύονται πλέον σε κάθε μα κάθε τομέα της πολιτικοκοινωνικής δραστηριότητας.

Κι εσύ μένεις σύξυλος όταν το ανήλικο παιδί σου σου δείχνει στοtablet μια σειρά φωτό που δείχνουν «να, κοίτα την, ολοζώντανη είναι, μια γοργόνα! Κάνει και βουτιά, δεν την βλέπεις;» ή «να κοίτα αυτές τις φωτό, δείχνουν μια τεράστια φάλαινα 120 μέτρα με ανθρώπινο πρόσωπο πάνω σε ένα κονβόι από φορτηγά»! Κάτσε μαλάκα πατέρα εσύ ύστερα να εξηγήσεις στο μικρό τι σημαίνειphotoshop και πως αυτά είναι παιγνίδια μερικών καθαρμάτων με το μυαλό των ανθρώπων....καθώς, τις προκλητικές φωτό τις  υποστηρίζουν και με σειρά «σοβαροφανών άρθρων»!

Ο Θεοχάρης ας πούμε, είναι βεβαίως λαομίσητος, αλλά δεν είναι και ένας καθημερινός άνθρωπος. Σύμφωνα μ’ αυτή την κουλτούρα (που δεν αφήνει τίποτε απ’ έξω) είναι πρωτοξάδελφος εκείνου του ερπετικού κλώνου, του Βαν Ρομπάι και ομο-σωληνογενής εκείνου του ανδροειδούς κλώνου του Ομπάμα (καθώς ο «γνήσιος» φυλάσσεται κάπου σε μια αποθήκη γενετικού υλικού – άγνωστο σε ποιά εξωγήινη διάσταση)...Παρομοίως βεβαίως, κλώνος είναι και ο Θεοχάρης -  μην χάσουν κιόλας «τέτοιο πολύτιμο υλικό»...που ξέρεις; Μπορεί κανένας βαρεμένος να αποκοτίσει να του φυτέψει καμία δηλητηριώδη ζουμερή ντομάτα στο κεφάλι και να μείνει στον τόπο το.... «ανδροειδές»...από «εγκεφαλικό βραχυκύκλωμα», λέμε τώρα...από τα τοξικά υγρά της «Ατλαντιανής Ντομάτας»...

Ναι, τέτοια δείγματα εμετού, υπάρχουν άνθρωποι που τα γράφουν, υπάρχουν άνθρωποι που τα (ανα)δημοσιεύουν και υπάρχουν – βεβαίως – κι αυτοί που τα διαβάζουν! Κι ακόμη χειρότερα αυτοί που τα πιστεύουν και μάχονται φανατικά γι’ αυτά. Και τις τσέπες και τους άδηλους πονηρούς σκοπούς αυτών που τα δημιουργούν και τα διακινούν...

 Προκαλώντας – όλοι τους μαζί - ποιός ξέρει πόσες «αλλοιώσεις/αγκυλώσεις» στο νου αυτών των τελευταίων (αναγνωστών/οπαδών) που «λέγε, λέγε» και «διάβαζε, διάβαζε» στο «τέλος κάτι θα μείνει», όπως έλεγε κι ο πατήρ της Προπαγάνδας Γκαίμπελς....

Και καλά, ας πούμε ότι κάποιοι έχουν λόγους να προκαλούν μια «βραχυκύκλωση» της «επικίνδυνης περιθωριακής παρα-έρευνας» που έβγαζε διαμάντια όσο αφηνόταν ελεύθερη να εξελίσσεται υγιώς και υγιής επί χρόνια. (Προ)έβλεπαν φαινόμενα τύπου Ασάνζ και Σνόουντεν να έρχονται, οπότε, τι καλύτερη αντιμετώπιση υπάρχει από την «υπερ-παρα-πληροφόρηση»;

Ρίξε λοιπόν ότι σκουπίδι μπορείς να υπερ-παράγεις στην αγορά, κάνε τον κόσμο να μπουχτίσει από τα «παράξενα» και στο τέλος δεν θα έχει καμία μα καμία διάθεση ν’ ακούσει τίποτε άλλο από το...βαρετό δελτίο ειδήσεων των 8...κι αυτό, από το κρατικό κανάλι...επίσημες πηγές...όχι ότι κι ότι...
Χώρια που τους κάνεις απόλυτα ΔΥΣΠΙΣΤΟΥΣ σε οτιδήποτε περιέχει απλώς και μόνον την λέξη : «ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ»...

Κάποιοι λοιπόν ασκούν το αγαπημένο τους παιγνιδάκι...

Κοινωνική Μηχανική...

Προσπαθούν να σε κάνουν να αηδιάσεις...να ξεράσεις από την υπερ-παρα-πληροφόρηση...
Σου δίνουν δε γι’ αυτό ότι πιο σιχαμερό...και μάλιστα σε υπερδοσολογία...

Μην το καταπίνεις....

Όταν βλέπεις μια «εξώφθαλμα προκλητική» δημοσίευση, τόλμα...αντέδρασε...
Το όπλο είναι στο χέρι σου....

Και λέγεται «καταιγιστικά σχόλια» και “email”...

Βομβάρδισε το κάθαρμα που γράφει ή αναδημοσιεύει τέτοιες σιχαμερές αηδίες με την αντίδρασή σου...ακόμη κι αυτόν που κάνει τις σχετικές «τηλεπωλήσεις»...

Σκέψου πως εκείνη την ώρα αυτό το μισθωμένο νεκρόφιλο Όρνεο βγάζει ένα μεγάλο μεροκάματο γράφοντας και δημοσιεύοντας αυτές τις αηδίες με σκοπό να νεκρώσει ή/και να αλλοιώσει τις όποιες υγιείς τάσεις γνωστικού ενδιαφέροντος κι αναζήτησης του κοινού...
Προσπαθεί να του τσακίσει στην κυριολεξία το νου...

Μην τον αφήνεις να στο κάνει αυτό....

Απαιτείστε, στον τίτλο αλλά και κάτω από κάθε τέτοια άθλια δημοσίευση να αναφέρεται πως είναι «φανταστικό δημιούργημα»...
Εκεί, στο χώρο του «φανταστικού» επιβιώνει μόνον ότι αξίζει πραγματικά σαν «στοιχείο σκέψης και προβληματισμού»...

Πολλές «θεωρίες» πρωτοέκαναν την εμφάνισή τους στο χώρο της λογοτεχνίας και του φανταστικού...δεν είναι εκ προοιμίου κακό...αν αξίζει κάτι, θα δοκιμαστεί εκεί και θα περπατήσει...αν όχι, ας μείνει εκεί στη λήθη...

Να πάνε μ’ αυτόν τον τρόπο να κλειστούνε στην προσωπική τους νοητική κόλαση απ’ όπου ήρθαν όλοι αυτοί και τα σιχαμερά γεννήματά τους...

Να πάψουν να υπάρχουν και ν’ ανακατεύονται στις κοινότητες των υγιών ερευνητών/μελετητών που σκέφτονται πολύ και προβληματίζονται περισσότερο προτού γράψουν και δημοσιεύσουν κάτι...

Να πάψουν αυτά τα σιχαμένα νεκρόφιλα κοράκια να θολώνουν με μολυσμένο μελάνι τα νερά, νεκρώνοντας με την θανατερή ανάσα τους τα πάντα στο πέρασμά τους....

Κι όσο για τους δημιουργούς και ιδιοκτήτες σελίδων που δίνουν έδαφος και βήμα ν’ αναπτυχθούν τέτοιες αρρωστημένες και καταστροφικές δράσεις, είναι δυό φορές ένοχοι και υπεύθυνοι...

Εσκεμμένα και πληρωμένα καταστρέφουν συνειδήσεις...

Κάνουν, πρωτίστως, τον αναγνώστη να μην ενδιαφέρεται (γενικώς) για το αποκαλυπτικό δημοσίευμα του διαδικτύου...(ποιούς συμφέρει άραγε μια τέτοια αρνητική εξέλιξη για το «ελεύθερο διαδίκτυο»;)

Τον κάνουν να είναι προκατειλημμένος και δύσπιστος απέναντι στις «ελεύθερες πηγές γνώμης κι ενημέρωσης»...όπως και στις «γνωστικές αποκαλύψεις» που ξεφεύγουν από ότι δεν ελέγχει ο «επίσημος κάτοχος του Ακαδημαϊκού/γνωστικού Πρωτείου»...

Οπότε, την κρίσιμη ώρα, θα είναι και γενικότερα νεκρωμένος...
Θ’ αρνείται να δώσει σημασία σε «καμπάνες συναγερμών»...

Όταν φωνάζεις διαρκώς «Λύκος, Λύκος» (και μάλιστα δίνοντας σ’ αυτήν την «εικόνα Λύκου» χίλιες δυό ανύπαρκτες εκφράσεις), τότε, την ώρα που θα έπρεπε δεν θα σ’ ακούσει κανείς...

Το όπλο σου είναι τα ενεργά αρνητικά σχόλια και το emailδιαμαρτυρίας....χρησιμοποίησέ τα...

Μην δέχεσαι να σου «πειράζουν» τον εγκέφαλο...
Μην ανέχεσαι κανένα πληρωμένο κάθαρμα να κάνει παιγνίδια με το κεφάλι σου...

Και να θυμάσαι πως καμία νοητική επίθεση δεν είναι αθώα και ακίνδυνη...αντιθέτως...

Η «χειραγώγηση» των καναλιών του Νου σου είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου τύχει...
Άπαξ και «πειράχτηκαν» οι Νευρώνες σου, δεν υπάρχει επιστροφή...

Γιώργος Ανεστόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια: