ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.3.14

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΟΒΑΜΜΕΝΟ «ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ»


euchainn

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΜΑΓΕΙΡΕΥΕΙ ΤΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΤΟΥ «ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΜΕΡΙΣΜΑΤΟΣ»
ΕΦΟΡΙΑ: ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ «ΕΚΤΑΚΤΑ» ΧΑΡΑΤΣΙΑ
Μπόλικος κουρνιαχτός έχει ξεσηκωθεί τις τελευταίες δύο ημέρες από την κυβέρνηση, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι εκλογικές σκοπιμότητες της τελευταίας. Αιχμή της κυβερνητικής επικοινωνιακής καταιγίδας είναι η διανομή και τα κριτήρια επιλογής για το λεγόμενο "κοινωνικό μέρισμα", το οποίο εξήγγειλε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς την Τρίτη (18/3), μετά την οριστικοποίηση της αντιλαϊκής συμφωνία με την τρόικα.
Το ποσό των 500 εκατ. ευρώ, που προέρχεται από το αιματοβαμμένο "πρωτογενές πλεόνασμα", μεταφράζεται σε μία γλίσχρα εφάπαξ καταβολή ύψους 500 ευρώ, την οποία θα λάβουν ένστολοι με μισθό κάτω των 1.500 ευρώ και νοικοκυριά σε συνθήκες έσχατης ανέχειας (κάτω από 7.000 - 10.000 ευρώ για ένα τετραμελές νοικοκυριό).
Το κυβερνητικό οικονομικό επιτελείο διαρρέει στα ΜΜΕ ότι ο τρόπος καταβολής του "κοινωνικού μερίσματος" θα μοιάζει με αυτό που ισχύει για τα οικογενειακά επιδόματα, ενώ θα υπάρχουν εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια, προκειμένου να περιοριστούν οι δικαιούχοι.
Είναι προφανές ότι ο Α. Σαμαράς υπόσχεται προεκλογικά ψίχουλα σε κάποιες ειδικές κατηγορίες πολιτών, οι οποίες από τη μία πλευρά έχουν υποστεί τη μνημονιακή λεηλασία και από την άλλη πλευρά τα όποια ποσά λάβουν τελικά, θα κληθούν να τα δώσουν πίσω και με το παραπάνω.
Αξίζει να σημειωθεί ότι από το ανακοινωθέν "πρωτογενές πλεόνασμα" ύψους 3 δισ. ευρώ περίπου και πέραν των 500 εκατ. που χαρακτηρίστηκαν ως "κοινωνικό μέρισμα", 1 δισ. ευρώ θα κατευθυνθεί στιςεξόφληση ληξιπρόθεσμων χρεών του κράτους προς ιδιώτες και άλλο 1 δισ. ευρώ στηναποπληρωμή του χρέους. Τέλος, 350 εκατ. περίπου θα κατευθυνθούν για την ενίσχυση των ασφαλιστικών ταμείων και 20 εκατ. για την στήριξη αστέγων.
Η πραγματικότητα, ωστόσο, έρχεται να κατεδαφίσει τους χάρτινους επικοινωνιακούς πύργους της κυβέρνησης. Όσον αφορά την εξόφληση ληξιπρόθεσμων οφειλών του Δημοσίου προς ιδιώτες, η μάζα των οφειλών που έχει σωρευτεί έφτανε τον περασμένο Ιανουάριο τα 4,5 δισ. ευρώ, ενώ η ζημιά για τα ασφαλιστικά ταμεία, ως συνέπεια της μείωσης των εργοδοτικών εισφορών που περιλαμβάνεται στη συμφωνία με την τρόικα, είναι σχεδόν τριπλάσια (!) της κατ' ευφημισμόν ενίσχυσης των 350 εκατ. Η ίδια η κυβέρνηση έχει υπολογίσει ότι οι απώλειες των ασφαλιστικών ταμείων θα φτάσουν τουλάχιστον τα 850 εκατ.
ΕΦΟΡΙΑ: ΜΟΝΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΤΑ «ΕΚΤΑΚΤΑ» ΧΑΡΑΤΣΙΑ
Κοντά στην καλλιέργεια κλίματος τεχνητής αισιοδοξίας, έρχεται να προστεθεί και η συζήτηση για την τύχη που θα έχουν τα "έκτακταχαράτσια της εφορίας και ειδικότερα το τέλος επιτηδεύματος καιέκτακτη "εισφορά αλληλεγγύης".
Κυβερνητικοί κύκλοι, αναφερόμενοι στη συμφωνία με την τρόικα, έλεγαν ότι οι οριστικές αποφάσεις θα ληφθούν το φθινόπωρο με την κατάθεση του κρατικού προϋπολογισμού για το επόμενο έτος. Συνέδεαν, μάλιστα, τη συνέχιση της πολιτικής φοροαφαίμαξης με την ύπαρξη πρωτογενών πλεονασμάτων και σταεπόμενα έτη.

Αυτό σημαίνει ότι μονιμοποιείται το μέτρο της έκτακτης "εισφοράς αλληλεγγύης" (από 1% - 4% για εισοδήματα άνω των 12.000 ευρώ), αλλά και το τέλος επιτηδεύματος για επαγγελματοβιοτέχνες, εργαζόμενους με μπλοκάκι και επιχειρήσεις (από 500 ως 650 ευρώ), δηλαδή τα κάθε λογής χαράτσια, που επιβλήθηκαν στα χρόνια της μνημονιακής λεηλασίας, ήρθαν για να μείνουν!


iskra

Δεν υπάρχουν σχόλια: