ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.7.08

ΚΑΤΑΠΕΛΤΗΣ..... Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΖΟΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ


Ο ΠΡΩΗΝ Πρόεδρος της ανεξάρτητης αρχής καταφέρθηκε εναντίων του Υπουργού Γιώργου Αλογοσκούφη και της κυβέρνησης.

'ΑΦΗΣΕ να εννοηθεί οτι η διατεταγμένη "κατάργηση" της αρχής που προΐσταται ...είναι από το Υπουργείο οικονομίας.

Ισχυρίστηκε ότι είναι Αντισυνταγματικός ο ισχυρισμός...... ότι πρέπει να είναι εν ενεργεία δικαστικός ως πρόεδρος της "αρχής".
Αναφέρθηκε στο έργο της Αρχής.. λέγοντας χαρακτηριστηκά ότι " ουδέποτε δεν δημοσιοποιήθηκε το έργο της Αρχής κα δυσφημίστηκε το έργο της " παραδειγματικά είπε για την εξιχνίαση κυκλώματος καρτέλ διακίνησης κόκας , μίλησε για κυκλώματα εκβιαστών στην Πάτρα,κι για την υπόθεση των Ζωμιανών,ενώ βεβαίως αναφερθηκε εκτενώς στην υπόθεση των δομημένων ομολόγων.
Συγκεκριμένα είπε..."στον εισαγγελέα απεστάλησαν 80 φάκελοι δικογραφιών συνολικά για δε τ ομόλογα η αρχική δικογραφία περιελάμβανε 9 χαρτοκιβώτια υλικό ενώ η δεύτερη και τρίτη 11 χαρτοκιβώτια υλικό συνολικά (7 και 4 αντίστοιχα)."
Σε αυτό το σημείο ο κος Ζορμπάς αποδόμησε την επιχειρηματολογία της κυβέρνησης αλλά και το σκεπτικό της αιτιολογικής έκθεσης του νομοσχεδίου αφού ανέφερε την "δυσχερή επικοινωνία της ανεξάρτητης αρχής με τις εισαγγελικές αρχές και την δικαιοσύνη" συγκεκριμένα είπε "την άνοιξη του 2007 με τον θόρυβο περί ομολόγων είχα συνεργασία με τις Βρετανικές αρχές ,διωκτικές Αρχές για την Νorthern Managment του κυρίου Παπαμαρκάκη ενημερώθηκα από την αρμόδια Βρετανική αρχή ότι αναμένει από την Ελληνική δικαιοσύνη να της καταθέσει αίτημα για να δεσμευτούν ποσά σε λογαριασμούς της εν λόγο εταιρείας ,επιστρέφοντας στην Ελλάδα βολιδοσκόπησα την εισαγγελία Εφετών αλλά συνάντησα ΑΠΡΟΘΥΜΙΑ και μάλλον αντιμετώπισαν το θέμα με ενόχληση ,απευθύνθηκα μετά στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου χωρίς αποτέλεσμα ενδιαφέροντός και τελικά απευθύνθηκα στον Υπουργό κύριο Παπαληγούρα ο οποίος εκείνη την εποχή ήταν στο εξωτερικό και μου συνέστησε να απευθυνθώ στην εισαγγελέα του Αρείου Πάγου , στον κύριο Σανιδά . Του έστειλα όλα τα σημειώματα και όλες τις πληροφορίες ....ουδέποτε όμως δεν αποσταλθηκε το αίτημα δικαστικής συνδρομής προς την αρμόδια Βρετανική αρχή".
Ποιος έφταιγε;...ρώτησε ο κύριος Ζορμπάς
Αμφισβήτησε και κατηγόρησε την ίδια την κυβέρνηση ότι έχει ΣΥΜΒΑΛΕΙ στο να μην λειτουργήσει η ίδια η Αρχή.... μίλησε για έλλειψη προσωπικού και ανύπαρκτη οικονομική αυτοτέλεια......κλπ
Τέλος στο κλείσιμο της αρχικής εισήγησης του συμφώνησε ευθέως με την θέση του ΠΑΣΟΚ περί αντισυνταγματικότητας της πρότασης να προΐσταται στην νέα Αρχή δικαστικός εν
ενεργεία.... επικαλέστηκε το άρθρο 89 του Συντάγματος και απλά για την ενίσχυση της επιχειρηματολογίας του ερώτησε "στο Ελεγκτικό Συνέδριο προΐσταται εν ενεργεία δικαστικός;...ΟΧΙ"

ΤΟΝΙΣΕ ότι''' ..... απέστειλα όλα τα πορίσματα της αρχής στις εισαγγελικές αρχές τα οποία ΜΑΚΑΡΙΩΣ φυλασονται στο συρτάρι"

ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ Κυρίου ΑΛΟΓΟΣΚΟΥΦΗ
πηγή:FLASH

Δεν υπάρχουν σχόλια: