ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.7.08

ΜΕ "ΕΝΤΟΛΗ" ΤΟΥ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΟΝ ΘΥΜΗΘΗΚΑΝ ΤΟΝ ΖΑΧΟ...



Tην ώρα, που ο κ. Λιάπης διαμαρτύρεται για τα κονδύλια του υπουργείου Πολιτισμού, ο εισαγγελέας ανοίγει ξανά το φάκελο για τις επίμαχες επιχορηγήσεις του υπουργείου επί των ημερών Ζαχόπουλου. Σύμφωνα με τις εφημερίδες «Παρόν» και «Press Time» ο εισαγγελέας έδωσε εντολή να ελεγχθούν εξονυχιστικά οι επιχορηγήσεις που δόθηκαν σε όλα τα σωματεία και οργανώσεις, ενώ διατάχθηκε και διαχειριστικός έλεγχος στον Οργανισμό Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και στην «Καμεράτα». Την εντολή για τον έλεγχο έδωσε το υπουργείο Οικονομικών, μετά από παραγγελία του εισαγγελέα Πρωτοδικών, Παναγιώτη Αθανασίου, στις 8 Ιουλίου και αφορά επιχορηγήσεις που, σύμφωνα με πληροφορίες, υπερβαίνουν τα 170 εκατομμύρια ευρώ.


ΠΑΜΕ ΓΙΑ "ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ" ΖΑΧΟΠΟΥΛΟΥ .....ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΥΞΗ "ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΥ"

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ?
Ο ΧΟΝΤΡΟΣ ΓΑΜΑΓΕ!
Ο ΠΕΤΡΟΣ ΑΡΠΑΖΕ!
Ο ΠΕΤΡΟΣ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΤΣΑΛΙΜΑΚΙΑ!
ΘΑ ΤΟΥ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ... ΥΦΥΠ. ΗΤΑΝΕ ΤΟΤΕ ΜΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ...ΚΩΣΤΑΚΗ...
Η ΝΑΤΑΣΑ .. ΕΠΑΙΡΝΕ... ΤΗΛΕΦΩΝΟ ... Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΖΑΧΟ ... ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΕ ..ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΠΑΙΡΝΕ,ΤΗΛΕΦΩΝΟ... ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΧΩΡΕΣΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ... ΣΤΡΙΓΚΑΚΙ... ΓΑΛΑΖΙΟ?