ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.7.08

ΥΠΟΚΡΙΤΩΝ....." ΠΑΝΗΓΥΡΗΣ"


Σήμερα 24/07/2008 ο «πανηγυρισμός» αποκατάστασης της Δημοκρατίας στην χώρα μας με «αποκορύφωμα» το καθιερωμένο «συμπόσιο» στους κήπους του Προεδρικού Μεγάρου όπου η πολιτική και η στρατιωτική Ηγεσία της χώρας θα δώσουν το παρόν στην πρόσκληση του Προέδρου της Δημοκρατίας ,του οποίου η θέση του, είναι ορισμένη ,..ως «θεματοφύλακας» να αποτελεί την εγγύηση του Πολιτεύματος.

Έχει καταστεί αμφίσημη εν γένει η λειτουργία των «λειτουργών» της Δημοκρατίας μας…...όταν μάλιστα εχθές ,στο Ναό της Δημοκρατίας, το κοινοβούλιο μας ,η αντιπαράθεση επί της σύννομης ή όχι συνταγματικότητας των ψηφισάντων νόμων έφτασε σε σημείο να έχει την μορφή καταγγελίας για τέλεση «κοινοβουλευτικού πραξικοπήματος».


Αποτελεί τουλάχιστον υποκρισία ..ο πανηγυρισμός της Δημοκρατίας να συντελείται εν μέσω καταγγελιών που αφήνουν αμφιβολίες για τον πολιτικό κόσμο και να την καθιστά ευθρυβή ενώπιων των πολιτών.

Ο «πανηγυρισμός της Δημοκρατίας» από τους «λειτουργούς» του Πολιτεύματος εν μέσω και μόνον «υποψίας» κατάλυσης του συντάγματος από τον μέσω πολίτη δίνει την θέση του στο «πανηγύρι» των «πραματευτάδων» .


Ο «ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ», ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, μπορεί σήμερα να δώσει νόημα στη θέση του.

Οι εξουσίες του μπορεί να είναι περιορισμένες όμως ο «λόγος» του είναι «βαρύς».

Μπορεί να μεταβάλει το «πανηγύρι» σε «πανηγυρισμό» προς χάριν όλων μας.
Ο
ΕΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: