ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.4.09

"Tι (δεν) μας άρεσε την περασμένη ''ελληνική'' εβδομάδα " .

Δεν μας άρεσε...... από το http://ibisclub.blogspot.com



Η δημόσια ομολογία της Siemens για παράνομη χρηματοδότηση κομμάτων και πολιτικών στελεχών. Ο νέος υπεύθυνος της Siemens Hellas αλλάζει στρατηγικής επιβεβαιώνοντας αυτό που όλοι γνωρίζαμε. Ας ελπίσουμε ότι κάποιοι θα τιμωρηθούν για την αλαζονεία τους.

Η πρόσκαιρη και ανούσια μανία της Eurovision (ή εναλλακτικά Ευροπανήγυρο) άγγιξε και τον υπουργό Τουριστικής ανάπτυξης που προωθεί(;) τον τουρισμό μας με σύγχρονη μουσική (υπο)κουλτούρα. Δυστυχώς είμαστε ανίκανοι να εξάγουμε και να προάγουμε τον πολιτισμό μας. Μια ενδιαφέρουσα άποψη θα βρείτε εδώ.

Η οδηγική εμπειρία στους δρόμους της Αθήνας. Είχα την τύχη να γίνω αποδέκτης ελληνικών σχολίων συνοδεία πάντα κόρνας και σχετικής χειρονομίας γιατί σταμάτησα για να επιτρέψω σε πεζό να διασχίσει τον δρόμο. Δυο φορές σε διάστημα δυο ημερών. Μήπως, η πολυδιατυπωμένη κρίση αποτυπώνεται στην επικοινωνία των ανθρώπων;

Ο καταιγισμός μέτρων που θα αντιμετωπίσουν την εγκληματικότητα. Κάμερες, DNA, κουκούλες κ.λ.π. Χωρίς μελέτη σχεδιασμό και πάντα με την σχετική πλούσια προχειρότητα. Μήπως κάποιοι προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την δημοκρατία;

Που ο δήμαρχος Αθηναίων επιδιώκει την ιδιωτικοποίηση των κοιμητηρίων.Τα έσοδα για τον δήμο θα αγγίξουν τα 4 εκατ. ευρώ. (info)

Δεν υπάρχουν σχόλια: