ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.8.10

ΑΞΙΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΠΙΖΝΕΣ ΤΟΥ ΡΟΒΕΡΤΟΥ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΩΤΗΡΕΣ Μ,ΑΣ!!! ΟΙ ΚΟΝΟΜΑΚΗΔΕΣ ..ΕΥΓΕ!!!


ΠΟΣΕΣ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ή ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΜΕΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΕΛΑΤΕΣ ή ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ ΤΩΝ ΕΤΑΙΡΙΩΝ ΣΑΣ κε ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΕ ;
-Από τα εργατο-υπουργο-πολιτικο-συνδικαλιστικά αξιώματα που περάσατε κύριε, δεν αισθάνεστε -έστω κατ'ελάχιστο-ότι έχετε και εσείς κάποια ευθύνη για την κατάντια του ασφαλιστικού μας συστήματος, ώστε να αρνηθείτε την θέση του Διοικητή του ΙΚΑ ;

ΚΑΛΑ ΚΡΑΣΙΑ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ !
(Αλέκα, που λιάζεσαι;)

=Τιμή μας ρε "σύντροφοι-προλετάριοι" του ΙΚΑ-ναι σε λίγο έτσι θα νοιώθουμε-που διαχειρίζεται το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας, ένας εργατοπατέρας-μεγαλοεπιχειρηματίας , ο Ροβέρτος Σπυρόπουλος.
"Σήμερα η οικογένεια Σπυρόπουλου κατέχει σε ποσοστό 100%, την εταιρία ΚΤΗΜΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ(κρασιά) και συμμετέχει με ποσοστό 30% στο μετοχικό σχήμα της εταιρίας ΟΙΚΟΦΑΡΜΑ Πελοποννήσου [(γαλακτοκομικά προϊόντα), μιας δραστηριότητας που αναπτύσσει από κοινού με τον επιχειρηματία κ. Π. Νίκα (Νίκας Συμμετοχών ΑΕ) και την οικογένεια Παντελιάδη (Μετρό ΑΕ, Ηπειρος ΑΕ, Οπτιμα).]"
[=Βλεπεις Σπυρόπουλος-ΟΙΚΟΦΑΡΜΑ; =Eίναι Νίκας.]

Διαβάστε περισσότερα:
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=3&artid=181776&dt=17/06/2007#ixzz0vWD9yPZO
"Αφήνει την πολιτική για το κρασί ο ΡΟΒΕΡΤΟΣ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ"
(Κυριακή 17 Ιουνίου 2007)
"ΑΞΙΩΜΑΤΑ" ΚΑΙ ΜΠΙΖΝΕΣ

=Σπυρόπουλος Ροβέρτος
--Γεννήθηκε την 1η Μαΐου 1947.
-Σπούδασε στο Τμήμα Τεχνολόγων Μηχανικών Τ.Ε.Ι. - υπάλληλος το Ο.Τ.Ε.
-Συνδικαλιστής στην Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Μηχανικών του Ο.Τ.Ε. -Γενικός Γραμματέας της ίδιας Ένωσης.
-Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Ο.Τ.Ε.
-Οργανωτικός Γραμματέας της Γ.Σ.Ε.Ε..
-Διοικητής του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού (Ο.Α.Ε.Δ.) και παρέμεινε σ’ αυτή τη θέση μέχρι την εκλογή του, για
-Πρώτη φορά ως Βουλευτής, το Σεπτέμβριο 1996.
-Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων.
-Η οικογένεια Σπυρόπουλου κατέχει σε ποσοστό 100%, την εταιρία ΚΤΗΜΑ ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΥ (κρασιά) και συμμετέχει με ποσοστό 30% στο μετοχικό σχήμα της εταιρίας ΟΙΚΟΦΑΡΜΑ Πελοποννήσου (Γαλακτοκομικά Προϊόντα).

1 σχόλιο:

δημητριος είπε...

α ρε μεγαλε πως σε εφτιαξε η 20ετια ΠΑΣΟΚ εινε φως φαναρι ποσοι τεχνολογοι μηχανικοι χαθηκαν εσυ ειχες το αστρο λεω εγω τωρα