ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.11.10

Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΕΣ... SHOW BIASNESS MANAGER... ΤΗΣ KΟΡΗΣ ΤΟΥ??

"Από τη Δευτέρα κερνάει γλυκά και καφέδες όποιον τον επισκέπεται στο γραφείο του στο Πεντάγωνο. Πετάει στα σύννεφα ο αρχηγός του ΓΕΣ Φραγκούλης Φράγκος γιατί η κόρη του Ευτυχία ξεκίνησε την εκπομπή της στη ΝΕΤ. Και πώς να μην πετάει αφού τα 300χιλιάρικα ευρώ που κοστίζει η παραγωγή της εκπομπής δε βγαίνουν από τη τσέπη του. Τα πληρώνουν κι αυτά μαζί με πολλά άλλα οι φορολογούμενοι μέσω του λογαριασμού της ΔΕΗ. 
Μας λενε μαλιστα πηγες μεσα από το Πεντάγωνο ότι ο Στρατηγός έχει ξεκινήσει ήδη τα τηλέφωνα και ζητάει να δώσουν στην κόρη του καθημερινή εκπομπή, εκτός από την εβδομαδιαία. 
Δε ξέρουμε αν ο Γερουλάνος και ο Χυτηρης θα ρίξουν κι άλλο χρήμα στα πόδια της κόρης του αρχηγού. Ξέρουμε πάντως ότι ακόμα και οι 300.000 ευρώ ήδη πολλά για μία εκπομπή που δε λέει πολλά και μάλλον φθηνιάρικη παραγωγή φαίνεται να είναι. Ποια ειναι άραγε τα πραγματικά -και όχι αυτά που δείχνουν οι εικονικες συμβασεις- που βάζουν στις τσεπες τους η κόρη του στρατηγού και οι "μεσάζοντές" της; Πολλά απ' οτι μαθαίνουμε. 

Αλλά δε θα σας τα πούμε όλα τώρα. Θα επανέλθουμε..." 
 G.A.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΣ Ο ΜΠΟΥΧΕΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Α/ΓΕΣ ??
ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ