ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.1.11

3 Απριλίου 2011!!! Πάμε σε εκλογές ή όχι;

Μεγάλο πλέον είναι το ενδεχόμενο εκλογών μέσα στην Άνοιξη, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές! Σε συνομιλία που είχαμε με ανώτατο κυβερνητικό στέλεχος, μας ενημέρωσε ότι ο Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, δέχεται εισηγήσεις να πάει σε εκλογές τον Απρίλη.
Οι στενοί συνεργάτες του Πρωθυπουργού θεωρούν ότι είναι απαραίτητη η συγκεκριμένη εξέλιξη, για να πάρει η κυβέρνηση ξανά λαϊκή εντολή. Οι δημοσκοπήσεις που έχει το Μέγαρο Μαξίμου δείχνουν ότι ο Γιώργος Παπανδρέου θα κερδίσει ξανά τις εκλογές με σχετική ευκολία και έτσι θα προχωρήσει στις αλλαγές που χρειάζεται και που προβλέπονται από το μνημόνιο!
Η ημερομηνία η οποία συζητιέται και έπεσε στο τραπέζι των συνομιλιών, είναι η Κυριακή 3 Απριλίου 2011…

piazza

Δεν υπάρχουν σχόλια: