ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.1.11

Σαμαράς: Δεν αλλάζω ρότα σε σχέση με το μνημόνιο – δεν μετέχω σε συγκυβέρνηση με ΠΑΣΟΚ.

Κάθετος εμφανίστηκε και χθες ο Αντώνης Σαμαράς καθώς λόγω της ονομαστικής του εορτής η κατάσταση ήταν πιο χαλαρή και του δόθηκε η ευκαιρία να μιλήσει σε προσωπικό επίπεδο για τα όσα ακούγονται περί συναίνεσης με την κυβέρνηση στο θέμα του μνημονίου.
Διέψευσε επίσης τις φήμες που κυκλοφορούν περί “μυστικής συμφωνίας” και συμμετοχή σε οικουμενική κυβέρνηση με το ΠΑΣΟΚ εάν υπάρξουν δυσμενείς εξελίξεις στα της οικονομίας.
“Γνωρίζω ότι κάποιοι μέσα στο κόμμα εκφράζουν απόψεις που παρεκκλίνουν από την σκληρή αντιμνημονιακή στάση που έχουμε χαράξει. Αυτό ανήκει στην σφαίρα των δημοσίων σχέσεων και όχι σε τεκμηριωμένη οικονομική πολιτική. Οι εξελίξεις δυστυχώς δικαιώνουν την σκληρή στάση που τηρήσαμε εξ αρχής”.
“Δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξουμε την στάση μας στο θέμα του μνημονίου, όσες πιέσεις και αν δεχτούμε. Είναι θέμα επιβίωσης της Ελληνικής οικονομίας. Εμείς παρουσιάσαμε σχέδιο εξόδου από την κρίση, το οποίο αποσπασματικά και κατόπιν εορτής προσπαθεί να το αντιγράψει η κυβέρνηση.”
“Έχω ακούσει και γω τις φήμες για συγκυβέρνηση που διαρρέουν οπωσδήποτε κάποιοι με αυτές τις προσδοκίες. Να συγκυβερνήσω με ποιούς; Με αυτούς που θα οδηγήσω στην εξεταστική για το μνημόνιο και τα swaps”;
Αυτό ήταν το κλίμα των συζητήσεων. Θίχτηκαν βέβαια και κάποια άλλα θέματα που αφορούν εσωκομματικές καταστάσεις, άρα δεν αφορούν τον Έλληνα πολίτη.
 olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: