ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

21.1.11

“ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ” ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

ΤΟ ΝΗΣΙ “ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ” ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ

Σε επιβολή λογοκρισίας των μη “πολιτικώς ορθών” εκφράσεων στο δημόσιο λόγο προχωρεί  το καθεστώς Χροστόφια στην Κύπρο. Οπως ανακοίνωσαν και μεταδόθηκε από τις τηλεοράσεις τους στο στόχαστρο βρίσκονται οι “ρατσιστικές εκφράσεις”. 
Πρόκειται για συνολική προσπάθεια προστασίας των ξένων μεταναστών καθώς σε διάφορα σημεία των δρόμων τους αναγράφονται συνθήματα κατά του ρατσισμού επειδή επικρατεί αγανάκτηση για την κατάσταση που θεωρείται απόπειρα δημιουργίας τετελεσμένων για να αλλάξει ο χαρακτήρας του νησιού. 
Η αγανάκτηση σχετίζεται με την καθίζηση των εισοδημάτων τους από τον τουρισμό για την οποία θεωρούν πως κυρίως ευθύνεται το Ισραήλ και η διένεξη με τους Τούρκους που κατέστησαν το νησί μέρος του μεταξύ τους προβλήματος. Το πρόβλημα δημιουργήθηκε  από τις διευκολύνσεις προς το Τελ Αβίβ που έβγαλε το νησί από την ουδετερότητά του, λένε. Το ζήτημα τους καθορισμού της Αυτόνομης Οικονομικής Ζώνης με το Ισραήλ έχει βαρύτατες συνέπειες για την ασφάλεια της Κύπρου, οι οποίες παρατίθενται εδώ.
Να σημειωθεί ότι το νησί κινδυνεύει να βουλιάξει από κόσμο, αν λάβει κανείς υπ’ όψιν του και το κατεχόμενο από τους τούρκους μέρος του με τις εκατοντάδες χιλιάδες από εποίκους και στρατεύματα με τις οικογένειές του.  Στον ελληνοκυπριακό τομέα στη Λευκωσία κυρίως, αλλά και σε άλλες πόλεις στιβάζονται πολλές χιλιάδες από μετανάστες κάθε φυλής και χρώματος οι οποίοι “λιμνάζουν” άεργοι όλη μέρα.
Μιά άλλη εξέλιξη ενδεικτική του κλίματος στη μαρτυρική μεγαλόννησο αφορά στην κοπή της πίτας της εκεί Ενωσης Συντακτών όπου παραβρέθηκε ο πρόεδρος Χριστόφιας.  Στη σύντομη ομιλία του έκανε έκκληση στους δημοσιογράφους “να λενε την αλήθεια”, διότι προφανώς το παιχνίδι των πληροφοριών αυτην την εποχή είναι πολύ επικίνδυνο. Πολλοί εκτιμούν ότι στην Κύπρο βρίσκονται μόλις δύο χρόνια πριν το καθεστώς ΔΝΤ…
Η λογοκρισία διευκρινίζεται ότι αφορά και στο ίντερνετ και ιδίως στα σχόλια που ανταλλάσουν διάφοροι  μάλλον οργισμένοι ελληνοκύπριοι μεταξύ τους. 
Η ποινικοποίηση του δημόσιου λόγου ξεκίνησε προχτές ως έκτακτο μέτρο στην Κύπρο, εδώ κουβέντα ακόμη….  Είναι φανερό ότι όσοι τον αποδέχονται και υποστηρίζουν αυτόν τον νέο φασισμό γίνονται καθεστωτικοί “συνεργάτες” της Νέας Τάξης. Οπωσδήποτε για δημοκράτες πάντως δεν πρόκειται. Να το ξεκαθαρίζουμε αυτό… ))
O ρατσισμός, όπως και ο “αντιρατσισμός” τη σημερινή εποχή είναι προϊόν του κράτους και της μεταναστευτικής πολιτικής. Αποτελούν αντικείμενο της προσπάθειας χειραγώγησης του πληθυσμού με έλεγχο του ψυχισμού του από τα κουραδομήντια. Εχει δηλαδή προ καιρού ξεφύγει το θέμα αυτό μαζύ με άλλα από την Πολιτική θεωρία και έγινε σκέτη προπαγάνδα. Εντάσεται στην “πολιτική ορθότητα”, η οποία όταν δεν περνά μέσω ιδεολογίας επιβάλεται με τη βία και τον πόλεμο στις κοινωνίες.
 Ο ρατσισμός σχετιζεται άμεσα με τα ανθρώπινα δικαιώματα τα οποία είναι λάστιχο και σήμα κατατεθέν πολιτικής αγυρτείας. “Ξεχνούν” ότι ως ΝΑΤΟ βομβαρδίζουν δημιουργώντας εκατομμύρια εξαθλιωμένους μετανάστες, τους οποίους η Ελλάδα φερειπείν είναι υποχρεωμένη να υποδέχεται αγόγγυστα. Τα εδώ πολιτικά τους ανδρείκελα της αγγλόφιλης δήθεν αριστεράς κατηγορούν ως ρατσιστες όσους θέλουν να σταματήσει αυτό, να διατηρήσουμε το δικό μας πολιτισμό, τη γλώσσα και τη θρησκεία μας…
Οσο λοιπόν στιβάζονται χωρίς έλεγχο στο διαλυμενο από τους ίδιους κράτος μας τόσο αυξάνονται η φτωχεια με την ανεργια, η εγκληματικότητα, η βία και η ασυνενοησία με τον πανικό. Και δώστου ο ξύλινος λόγος με τις αμερικανιές, περί ρατσισμού και ανθρωπίνων δικαιωμάτων, ενώ ο μόνος τρόπος να ηρεμήσουμε είναι να ανατραπεί ο ζυγός της Νέας Τάξης και να μπει τάξη στα του οίκου μας.
Μ.Α.
neotera

Δεν υπάρχουν σχόλια: