ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

20.1.11

Μα γιατί παίζετε με την λογική μας; Τελικά οι δημοσιογράφοι είναι τόσο χαζοί ή θέλουν να μας δουλεύουν ομαδικώς;

Επιτίθενται χυδαία στους φαρμακοποιούς με στημένα ρεπορτάζ και μας λένε ότι οι τιμές των φαρμάκων θα μειωθούν γιατί θα αναπτυχθεί ο ανταγωνισμός μετά το “ άνοιγμα” του επαγγέλματος.
Από πότε οι τιμές των φαρμάκων διαμορφώνονται, πρώτον από τους ίδιους τους φαρμακοποιούς και δεύτερον από τους νόμους ανταγωνισμού της αγοράς; Τα φάρμακα είναι ιδιαίτερο προϊόν, αφορά την υγεία με αποτέλεσμα όποια και να είναι η τιμή του, η αναγκαιότητα του να μην επηρεάζει την ζήτηση. Γι’ αυτό υπάρχει και η ενιαία τιμολόγηση φαρμάκων. 
Εφ’όσον οι τιμές των φαρμάκων είναι συγκεκριμένες, με ποια λογική μας λένε ότι θα υπάρχει μείωση μέσω του ανταγωνισμού; Θα προχωρήσουν και σε πλήρη απελευθέρωση των τιμών μήπως; Όπως παλιά με τα καύσιμα που μέσα σε μια νύχτα απελευθερώθηκαν και αυξήθηκαν 100%; Αυτό θα ήταν καταστροφικό!
Απλά να θυμίσω ότι τα ίδια λέγανε όταν οι μεγάλες πολυεθνικές στα σούπερ μάρκετ άνοιγαν τα πολυκαταστήματά τους και ξεφύτρωναν σαν μανιτάρια παντού. Απαντούσαν ότι έτσι θα μειωθούν οι τιμές στα προϊόντα… Οι τιμές όχι μόνο δεν μειώθηκαν αλλά φτάσαμε να πληρώνουμε για τα ίδια προϊόντα, στο ίδιο σούπερ μάρκετ, στην τριπλάσια τιμή απ’ ότι σε άλλα κράτη της ΕΕ με πολύ μεγαλύτερο βιοτικό επίπεδο και μισθούς…
Φτάνει το δούλεμα! Δεν θα σωθούμε αν ανοίξουν τα επαγγέλματα. Λεφτά στην τσέπη του κόσμου χρειάζονται μόνο και όχι στα ταμεία των τραπεζών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: