ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

23.2.11

Οι φοιτητές στο Βερολίνο αντιδρούν και όχι τα δικά μας τα κωθώνια

Σημάδι ισχυρής προπαγάνδας εν δράση στην Ελλάδα,  έλλειμμα παιδείας έλλειμα επικοινωνίας;
Όπως και να έχει τα παιδιά απο το Βερολίνο μπήκαν στην Ιστορία. Τα μήνυμα  και στην παρούσα φάση είναι το μέσο και το μέσο 30 φοιτητές που αντιδρούν.
Όλα αυτά δημιουργούν ένα κρακ στην διεθνή εικόνα του Γιωργάκη και της υπόδουλης Ελλάδας. Αποδεικνύουν ότι δεν είμαστε πρόβατα ως λαός και ούτε αυτός είναι ο καρά σουπερ ηγέτης που μας αλλάζει τα φώτα και τον θαυμάζουμε.
Αποδεικνύει σε όλους εντός και εκτός Ελλάδος ότι υπάρχει ισχυρή προπαγάνδα εδώ μέσα. Προπαγάνδα που μίλησε αρχικά για αναρχικούς και τελικά έδωσε βάρος στο ότι οι φοιτητές δεν δέχτηκαν την πρόκληση  του Παπανδρέου να λάβουν τον λόγο.
Και φυσικά το τραγικό  για την χώρα μας είναι ότι  το γεγονός ότι οι Έλληνες φοιτητές στο Βερολίνο αντιδρούν και όχι τα δικά μας τα κωθώνια.  Γενικότερα βλέπουμε παντού γύρω μας παλιοσειρές  να  αντιδρούν και όχι τόσο οι νεολαίο. Τι παιζεται;
Κακό μαντάτο για το μέλλον μας.
Κωθώνι: Άπειρος και ανόητος άνθρωπος που περνιέται για μεγάλο γατόνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: