ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.11

Το κρυφό ταλέντο της γλωσσολογίας...



Του Αντώνη-Μάριου Παπαγιώτη

Στ' ομολογώ δεν γνώριζα ότι ο κ. Κούλογλου είναι και γλωσσολόγος. Δεν είχε υποπέσει στην αντίληψή μου ότι μετείχε ως επιστημονικός επιβλέπων σε σημαντικές έρευνες των μεγαλύτερων πανεπιστημίων του κόσμου, τα αποτελέσματα των οποίων δημοσιεύει αποκλειστικά στο portal του (http://tvxs.gr/news/sci-tech/απαραίτητη-η-γλώσσα-για-την-κατανόηση-των-αριθμών) και τα παρουσιάζει με χαρακτηριστική άνεση και επιστημονηκότητα.
Αν πάλι δεν ισχύει η αυτή ακαδημαϊκή ιδιότητα και η σημαίνουσα αποκλειστική συνεργασία του δημοσίου υπαλλήλου/δημοσιογράφου, τότε για άλλη μια φορά άρει τους σκονισμένους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας, με την μη αναφορά της όποιας πηγής πρωτοδημοσίευσης και παραμένει απλά ένας έλληνας δημοσιογράφος που συνηθίζει στην e-σπέκουλα.
 


Δεν υπάρχουν σχόλια: