ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.2.11

ΚΑΖΑΝΙ ΠΟΥ ΒΡΑΖΕΙ Η Κ.Ο ΠΑΣΟΚ!!!! .... ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Την αρχή την έκανε σήμερα ο ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ο οποίος εμμέσως πλην σαφώς αποκάλεσε ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΗ την κυβέρνηση και την επιλογή της να κάνει σχέδιο της το ΜΝΗΜΟΝΙΟ.
Μιλώντας στον "ΑΘΗΝΑ 9,84", ο κ. Οικονόμου τόνισε ότι «το περίφημο μνημόνιο, το οποίο, όπως ξέρετε. «πνέει τα λοίσθια», έχει αποθάνει προ πολλού, γιατί συνεχώς τροποποιείται. Αποδεικνύεται ότι δεν βγαίνουν τα νούμερα και όλο αλλάζουμε. Το μνημόνιο είναι για να αντιμετωπιστεί η κρίση δανεισμού της χώρας. Δηλαδή, αντί να δανειζόμαστε με 10%, να δανειζόμαστε για 5% και αυτό για το περασμένο χρονικό διάστημα, πολύ λιγότερο από τα τρία χρόνια της διάρκειάς του. Το πρόβλημα χρέους που έχει η χώρα και έχει και όλη η Eυρωζώνη, δεν μπορεί να λυθεί από το μνημόνιο. Ποιος το περίμενε αυτό το πράγμα; Όποιος το περίμενε ήταν λάθος»

ΟΜΩΣ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΈΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ  ΤΕΘΕΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΓΑΠ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΚΥΡΙΟ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.
ΒΡΑΖΕΙ Η Κ.Ο ΠΑΣΟΚ και κάποιοι λένε ότι είναι έτοιμοι να ακολουθήσουν τον δρόμο που χάραξαν οι ΒΑΣΙΛΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΗΜΑΡΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΣΟΦΙΑ ΣΑΚΟΡΑΦΑ!!!

ΟΠΩΣ και να έχει πάντως , ακόμα και την κυβέρνηση να ρίξουν κάποιοι από την ΚΟ ΠΑΣΟΚ δεν πρόκειται να τους δοθεί συχωροχάρτι για την υπερψήφιση του ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: