ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.2.11

(video) Το πουλημένο ΚΚΕ δίνει πίστωση χρόνου στην Τρόικα .ΔΕΙΤΕ τα πρόβατα ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ πως ΠΑΡΕΛΑΥΝΟΥΝ...(ΟΠΟΙΟΣ ΖΗΤΗΣΕΙ ΚΛΙΜΑΚΩΣΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΓΡΑΦΟΥΝ ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑ) ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΛΙΣ Ο ΛΑΟΣ ΕΞΕΓΕΡΘΕΙ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΝ ΝΑ "ΧΩΣΟΥΝ" ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΟΥΣ!!

Η πορεία του ΚΚΕ πέρασε χαλαρή απο την πλατεία συντάγματος και προχώρησε προς τις στήλες του Ολυμπίου Διός, χωρίς να σταματήσει καθόλου δίνοντας πίστωση  χρόνου στην τροικα και το ΔΝΤ
Ο κόσμος φώναζε να κάτσουν εκεί…αλλά μάταια.  Σημειολογικά κοιτούσαν δεξιά και έκαναν παρέλαση…
Ως γνωστό η ανοχή είναι συννενοχή.

Η μεγάλη πλειοψηφία λοιπον  δεν κατέβηκε στο σύνταγμα για να μείνει αλλά για δώσει παλμό στα κομματικά μπλοκ στα οποία ανήκει. Αυτό είναι σημάδι ότι υπάρχουν ακόμη στην βάση της κοινωνίας πολλές ερμηνείες πολλές «αλήθειες» πολλές ανάγκες και πολλές πιθανές διέξοδοι για όλα όσα συμβαίνουν στην χώρα. Άλλοι κατέβηκαν για την Ελλάδα, άλλοι κατά του καπιταλισμού, άλλοι κατά του εργοδότη τους, άλλοι υπέρ του ταξικού αγώνα κλπ. Σε μεγάλο βαθμό τα κίνητρα είναι κυρίως ιδεολογικά και λιγότερο πρακτικά ή βιοποριστικά.
Ας μην ξεχνάμε ακόμη ότι η περίπτωση της Ελλάδος είναι μοναδική δεόμενου ότι η κυβέρνηση όταν έφερε το ΔΝΤ δεν ήταν φθαρμένη, με αποτέλεσμα πολλοί να δώσουν πίστωση χρόνου. Περαιτέρω η μέχρι τώρα καθαρά συντεχνιακή άμυνα περνά στο κόσμο ότι κάποιες αλλαγές είναι επιβεβλημένες και ότι απλώς οι θιγόμενοι φωνάζουν περίπου φυσιολογικά.
Ίσως είναι ακόμη νωρίς δεδομένου ότι μέχρι πριν λίγους μήνες σε όλη την κοινωνία έκανε θραύση ο κοινωνικός αυτοματισμός. Αυτό πρέπει να το δούμε ως ακόμη ένα σημάδι ότι η συντεχνιακή ή στενά κομματική ιδεολογική άμυνα και αντιμετώπιση ενός θέματος είναι λάθος. Τα κόμματα τα μπλοκς οι συντεχνίες φαίνεται να απωθούν και πάντως σίγουρα δεν μοιάζουν κερδίζουν ούτε να μαζικοποιούνται.
Όσο υπάρχουν αυτές οι πολλές ερμηνείες, λύσεις, προτάσεις, αντιδράσεις, περιξ της μιας και μοναδικής παρούσης κατάστασης του ΔΝΤ, τόσο η συσπείρωση πίσω από ένα σύνθημα και μια ανάγκη θα είναι αδύνατη. Όσο υπάρχουν συμπαγή κομματικά ή συντεχνιακά μπλοκ και καθόλου αυθορμητισμός η κατάσταση θα γίνεται έως και αποκρουστική για πολύ κόσμο. Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση με τους τροικανούς θα κάνει την δουλεία της.
Ο χρόνος όμως και η βασική ανάγκη είναι υπέρ μιας αφαίρεσης συνθημάτων ερμηνειών και αναγκών και σχεδόν νομοτελειακά θα οδηγεί στην ένωση γύρω από μια κεντρική ιδέα. Το Θέμα είναι πότε θα συμβεί αυτό, στο μεταξύ αυτή την Ιδέα την ενοποιητική, οφείλουμε να την αναζητήσουμε και να προβάλουμε.
Χρειάζεται όμως όλοι να προχωρήσουν σε μια αφαίρεση. Σε μια διαδικασία γλυπτικής από την οποία το μάρμαρο θα γίνει έργο τέχνης. Ακόμη δεν υπάρχει τίποτα ορατό. Μονάχα πελεκάμε όλοι μαζί το μάρμαρο με κίνδυνο να τελειώσει και να μείνει λιγοστό.
Πρέπει τελικά να βρούμε ένα μεγάλο κοινό στόχο και όχι την ιδέα του καθενός. Τέλος Θεωρώ σχεδόν παράδοξο στην παρούσα φάση να είμαστε σε ένα κόμμα και να δρούμε όχι για τις ανάγκες μας αλλά κυρίως για τις ανάγκες του.
ΥΓ: Το Ντοκουμέντο του άρθρου είναι Ιστορικό. Στα παραπάνω video έχουμε την έκκληση του απλού κόσμου προς το ΚΚΕ να τσοντάρει δυνάμεις στον αγώνα και την προδότικη (;) άρνηση του…

6 σχόλια:

πρίγκηπας Μίσκιν είπε...

Επειδή βρέθηκα και εγώ να "παρελαύνω" μαζί με το ΠΑΜΕ, (γιατί εκεί ήταν οι φίλοι μου και για την γνωστή καλή περιφρούρηση που έχει προκειμένου να αποφευχθούν οι προβοκάτορες)μπορώ να πω ότι αισθάνομαι εξαπατημένη. Δε γνώριζα ότι τα συνθήματα θα ήταν τα ίδια που είναι πάντα χωρίς καμιά διάθεση επικαιροποίησής τους, αλλά πολύ περισσότερο δεν ήξερα ότι η πορεία δε θα σταθεί μπροστά στη βουλή. Παρά το γεγονός ότι εγώ και η παρέα μου γυρίσαμε πίσω, δεν παύω να νιώθω προδομένη γιατί όλο αυτό το πλήθος οδηγήθηκε προς την έξοδο. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν θα ξανακατέβω σε συγκέντρωση μαζί τους κι ελπίζω κι άλλοι να σκέφτονται σαν κι εμένα.

Ανώνυμος είπε...

'Οταν οι πολίτες του ΠΑΜΕ έγραφαν ιστορία εσείς κοιμόσασταν στους καναπέδες σας.
Ωραία προσπάθεια για προβοκάτσια αλλά -το λιγότερο- αφελής και για αφελείς.
Συνεχίζεται να φωνάζετε και να χειροκροτάτε ΟΣΟ ΤΡΑΒΑΕΙ Η ΨΥΧΗ ΣΑΣ. Εμείς πατάμε γερά και ξέρουμε που πατάμε. Και θα σταθούμε όταν πρέπει όχι όταν μας το πεί ο κάθε ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΑΣ. Και θα πετύχουμε ακριβώς γιατί είμαστε συντεταγμένοι 'Ελληνες με όραμα και θέσεις για τον Παλαικό Αγώνα. Και κατά πως λέν στην Κρήτη δεν μας "ξαστείτε" σας δεν σας αρέσει.

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ:
ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΗΜΙΞΑΝΘΕΣ!!!!
ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΡΕΜΕΤΕ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΥΧΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΤΕ!!!
ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ ΠΟΥ ΠΙΠΙΛΑΤΕ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΑΝΑΤΡΟΠΗ!!
Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΚΚΕ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΦΟΥ Ο ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΛΑΟΣ ΧΥΣΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ........ ΜΕΤΑ ΕΜΦΑΝΙΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΣΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΔΟΞΑ!!!! ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ
ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Εμείς ξέρουμε ποίοι είμαστε, ξέρουμε από που ερχόμαστε, ξέρουμε και που ΠΑΜΕ.
Ξέρουμε τι θα πεί εκτέλεση, δίωξη, εξορία.

Εμείς έχουμε στις γραμμές μας χιλιάδες νεκρούς ανώνυμους ανώνυμους που τα κόκκαλα τους ασπρίζουν στα "κάστρα του Ολύμπου και του Παρνασσού " αλλά και έναν Μπελογιάννη, Πλουμπίδη, Βελουχιώτη, Τσέ Γκεβάρα, Σαράφη, και άλλους πολλούς που έβαλαν για τείχος τα στήθη τους και πολέμησαν του ίδιους που μας πήγαν σήμερα στο μνημόνιο. Που εκτελέστηκαν νύχτα με τα φώτα των φορτηγών.
Και έναν Θεοδωράκη.

Εσείς, ποιοί είστε????!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Το ΠΑΜΕ με την εμπειρία του, την γνώση του και τις ξεκάθαρες θέσεις του είναι Η ΕΓΓΥΗΣΗ της ΟΜΑΛΟΤΗΤΑΣ στην ΣΤΑΘΕΡΗ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΗ και ΝΟΜΙΜΗ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ των δικαιωμάτων ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

-ΠΑΜΕ για μια ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΠΛΟΥΤΟΚΡΑΤΙΑΣ
-ΠΑΜΕ γερά μαζί με αυτούς που δεν τα έφαγαν.
-ΠΑΜΕ με τον Εργάτη, τον Φοιτητή, τον Συνταξιούχο, την Νοικοκυρά, τον Αγρότη.

Ανώνυμος είπε...

καλα δεν ντρεπεσαι καθολου ρε ¨συντροφε"ανωνυμε 10:50 π.μ.????????
πρωτον εμεις ειμαστε ο ελληνικός λαός που πιστευουμε στο λαβαρο ελλαδα εσυ μονο στο κοκκινο λαβαρο της γραμματεας σου και του καθε κωλυμενου αρχηγου σου
και
δευτερον οι ηρωωες που αποαριθμησες παραπανω ειναι οι οι ηρωεες που διαγραψατε και εσεις προδωσατε....
σου θυμιζω οτι τον αρη βελουχιωτη τον επανεφερε ο "χαριλαος".... λοιπον σας εχουν καταλαβει οι παντες και ξερουν τις προδοσιες σας
ΜΟΝΟΝ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΘΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!
ΕΙΠΑΜΕ ΕΣΕΙΣ ΘΥΣΙΑΖΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΑΒΑΡΟ ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΗΜΑΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΤΕ ΠΑΝΤΑ ΧΕΣΜΕΝΗ