ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.3.11

Συμπεριφορές Ελλήνων πολιτικών στη Νέα Υόρκη: ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ...... ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ

Συμπεριφορές Ελλήνων πολιτικών στη Νέα Υόρκη:
Κύριο σύνθημα της παρέλασης στην 5η Λεωφόρο εφέτος γιά Τουρισμό στην Ελλάδα. Και ο υπουργός Πολιτισμού- Τουρισμού, ο υφυπουργός του και ο υπουργός Προ.Πο., συμμετέχουν στα παιχνιδάκια των τοπικών κομματικών- κοπριτών και δεν ''καταδέχονται'' να πάνε στην Ομοσπονδία.
Την παρέλαση στο Μανχάτταν διοργανώνει κάθε χρόνο, η Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Μείζονος Νέας Υόρκης.

Στην 5η Λεωφόρο, Νέα Υόρκη, Κυριακή 27 Μαρτίου 2011:
''Kαρναβαλικό τουρκομπαρόκ'', με παπάδες, τσολιάδες, καλλιστεία, πολιτικούς από Ελλάδα, ''προεδροπαράγοντες'', Oλυμπιακό και... σκύλους.
- Τον περασμένο χρόνο (2010) στη Νέα Υόρκη, παρελαύνοντες και θεατές ήταν περίπου 17-18.000 συνολικά.
- O υπουργός Χρήστος Παπουτσής εκπροσώπησε την κυβέρνηση.

- Μόνο 3 βουλευτές εφέτος στη Νέα Υόρκη: 'Ελενα Παναρίτη (ΠΑΣΟΚ), Αθαν. Δαβάκης (ΝΔ), Αλεξ. Χρυσανθακόπουλος (ΛΑΟΣ).
- Η (πολυταξιδιάρα) βουλευτίνα 'Ελενα Παναρίτη, εκπροσώπησε την Βουλή και στην παρέλαση στην Φιλαδέλφεια, 20 Μαρτίου. Η κ. Παναρίτη κατέχει ένα παγκόσμιο ρεκόρ: Τα 3/4 του χρόνου είναι εκτός Ελλάδας, αλλά θεωρείται επίσημα βουλευτίνα στην Ελλάδα.
 - Δύο βουλευτές, παρέλαση 27 Μαρτίου στο Τάρπον Σπρινγκς, δυτική Φλόριδα: Μάξιμος Χαρακόπουλος (ΝΔ) και Δημήτρης Παπαδημούλης (ΣΥΡΙΖΑ).

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Χρήστος Παπουτσής, στην εκδήλωση της Ομοσπονδίας Ελληνικών Σωματείων Νέας Υόρκης, στο ξενοδοχείο "Χίλτον" (26 Μαρτίου 2011) τόνισε:
«Σ' αυτή τη δύσκολη και πολύπλοκη εποχή μας, το μήνυμα που σας φέρνω από την πατρίδα είναι η αισιοδοξία, η πίστη και η αποφασιστικότητα να εγγυηθούμε το παρόν και το μέλλον της Ελλάδας, το παρόν και το μέλλον του Ελληνισμού.
Η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε είναι μεγάλη, είναι μοναδική και καθοριστική για το μέλλον της χώρας μας. Και έχουμε μόνο μία επιλογή: Να πετύχουμε. Και θα πετύχουμε, οικοδομώντας μια νέα Ελλάδα, με νέες δομές στο κράτος, στην οικονομία και στην κοινωνία. Κερδίζοντας την εμπιστοσύνη και την αλληλεγγύη των εταίρων μας στην Ευρώπη και σ' ολόκληρο τον κόσμο.
Σήμερα, η ελληνική κυβέρνηση και ο ελληνικός λαός κάνουμε μια τιτάνια προσπάθεια για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης, στην ευρωπαϊκή και ελληνική οικονομία. Και μέσα σ' αυτή την συγκυρία να αντιμετωπίσουμε τις χρόνιες και μεγάλες αδυναμίες της ελληνικής οικονομίας και της δημόσιας διοίκησης».

Ακούσαμε πάλι ''με συγκίνηση'' τους υπουργούς και βουλευταράδες, να μας επαναλαμβάνουν γιά 25η χρονιά, ''πόσο πολύ μας αγαπά η Ελλάδα'', ότι ''οι απόδημοι είμαστε διπλά 'Ελληνες'', ότι ''θα μας δώσουν σύντομα το δικαίωμα ψήφου'' δηλ. σε 50 χρόνια, κλπ.


www.kalami.us

Δεν υπάρχουν σχόλια: