ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

31.3.11

Νέος νόμος λουκούμι για εξαγωγές ανθρωπίνων οργάνων


 Σύμφωνα με προσχέδιο νόμου για τις μεταμοσχεύσεις, που δημοσιοποίησε ο υπουργός Υγείας κ. Ανδρέας Λοβέρδος, όλοι θεωρούνται δότες οργάνων μετά θάνατον, εκτός εάν έχουν ρητώς δηλώσει εν ζωή το αντίθετο στον Εθνικό Οργανισμό Μεταμοσχεύσεων (ΕΟΜ).
Η πραγματικότητα είναι ότι κάθε έτος δεκάδες  χιλιάδες συνανθρώπων μας πεθαίνουν από διάφορες αιτίες. Τώρα όλοι αυτοί θα  γίνονται υποχρεωτικά δοτές οργάνων.
Αναρωτιέμαι τι θα γίνει στις περιπτώσεις που δεν υπάρχουν λήπτες των οργάνων αυτών στην Ελλάδα; Θα γίνονται εξαγωγές ή τα όργανα θα πετιούνται
Θα ήθελα να  ξέρω το κόστος των μεταμοσχεύσεων σε μια ιδιωτική κλινική και άρα το κέρδος των εταιρειών και των εμπλεκομένων από αυτές τις πράξεις.
Θέλω να υπάρχει απόλυτη διασφάλιση ότι δεν με θάψουν πρόωρα επειδή είμαι ανώνυμος, πλην απόλυτα συμβατός δοτής για τον  κ Βαρδή Λεφτογιάννη ή για τον κ. Σ. Μαχαραγιόκαλη και τον κ Φλαμπράκη που χαροπαλεύουν οι δύσμοιροι και έχουν άμεση ανάγκη μεταμόσχευσης.
Θέλω να μάθω εάν κάποια εταιρία ή διεθνής φορέας  είναι πίσω από αυτό το νόμο, γιατι σίγουρα όλο και κάτι θα υπάρχει πίσω από τα ανθρωπιστικά σας.
και τέλος πάντων θεωρώντας το σώμα μου ιδιοκτησία μπορώ να μεταβιβάσω στους κληρονόμους απευθείας τα έσοδα από τις πωλήσεις του ή θα πρέπει να μπουν μεσάζοντες;
[...]
Αει σιχτιρ δηλαδή με το ΔΝΤ σας…
Όλα υποχρεωτικά πια

Δεν υπάρχουν σχόλια: