ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

1.4.11

Ο ΝΙΚΗΤΑΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΠΟΤΕ!!!!

Με αγωγή επιχείρηση να φιμώσει την εφημερίδα ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ο πολιτικά αποτυχημένος Νικήτας Κακλαμάνης


Αγωγή με την οποία ζητάει 300.000 ευρώ ως αποζημίωση για ένα δημοσίευμα της εβδομαδιαίας πολιτικής εφημερίδας ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ από τις 7 Απριλίου 2006 κατέθεσε σήμερα ο πρώην δήμαρχος Αθηναίων, Νικήτας Κακλαμάνης....

Τώρα το θυμήθηκες, Νικήτα; Γιατί τόσα χρόνια δεν έκανες την αγωγή; Τι έγινε ξαφνικά;.. Μύγα σε τσίμπησε; Τόσα χρόνια γιατί έκανες τον Βούδα;.. Μήπως τώρα που κινδυνεύει να χάσει τα αυγά και τα πασχάλια ο διευθυντής σου, Σώτος, το θυμήθηκες; Ή μήπως σε εκβιάζει ο Σώτος και ψάχνει σανίδα σωτηρίας και σε πίεσε να καταθέσεις αγωγή  προκειμένου να σταματήσουν οι αποκαλύψεις σε βάρος του; Τι ρόλο παίζει ο Σώτος δίπλα σου, Νικήτα; Γιατί τον έχεις τόσα χρόνια δίπλα σου τον συνταξιούχο καθηγητάκο να λύνει και να δένει; Τι είδους σχέση έχετε; Τι φοβάσαι, Νικήτα; Γιατί παρόλα τα δημοσιεύματα και τις καταγγελίες - αποκαλύψεις που λαμβάνουν χώρα από τον Δεκέμβριο του 2010 μέχρι και σήμερα συνεχίζεις να κρατάς δίπλα σου αυτό το ανθρωπάκι; Μήπως τώρα που το ΣΔΟΕ αρχίζει πλέον να τον ακουμπάει και μήπως επειδή βουλευτές ετοιμάζουν ερώτηση στη Βουλή προς τον υπουργό Οικονομικών για λογαριασμό του Σώτου, θυμήθηκες ότι πρέπει να κάνεις αγωγή σε δημοσίευμα του 2006; Ούτως ώστε με τον τρόπο αυτό να μας φιμώσεις, να φοβηθούμε και να σταματήσουμε να γράφουμε για τον καθηγητάκο;...

Σε πληροφορούμε ότι σε λίγες ημέρες ετοιμάζουμε την μεγάλη συγκέντρωση έξω από το σπίτι του Σώτου και εκεί θα γίνει το ΜΕΓΑΛΟ SHOW! Να δουν οι Αθηναίοι πολίτες που μένει ο συνταξιούχος καθηγητάκος - διευθυντής σου.

Σε ενημερώνουμε λοιπόν ότι δεν πρόκειται να σταματήσουμε ούτε εμείς να γράφουμε για τα κατορθώματα σας, τον βίο και την πολιτείας σας, και σε κάθε περίπτωση που πρόσωπα όπως εσείς καταφεύγετε στην βιομηχανία αγωγών για να φιμώσετε τον Τύπο, εμείς θα είμαστε εδώ για να σας καταγγέλουμε ακόμα πιο δυνατά. Οι εποχές που ξέρατε περάσανε ανεπιστρεπτί. Ο κόσμος δικαιούται να μάθει και θα μάθει όλη την αλήθεια.


Νικήτα και Σώτο, τώρα αρχίζει το πάρτυ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: