ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.4.11

Κάλπικα κέρματα made in Germany

Γερμανοκινεζική συμμαχία στην απάτη. Όταν η «ποιότητα» συναντάει την «φτήνια».

 Κόλπο είκοσι εκατομμυρίων ευρώ οργάνωσε γερμανική εταιρεία που διοχέτευε στην αγορά κέρματα μαϊμού. Συνελήφθησαν έξι από τα 25 εμπλεκόμενα άτομα. Ενδέχεται να συμμετείχαν στο κύκλωμα και εργαζόμενοι της Bundesbank.

Μία καλοστημένη απάτη οργάνωσε γερμανική εταιρεία που αγόραζε ως “παλιοσίδερα” στραπατσαρισμένα νομίσματα από την κεντρική τράπεζα Bundesbank και τα έστελνε στην Κίνα να τα επαναφέρουν στην ορθή τους μορφή.
Εν συνεχεία, φρόντιζε τον “επαναπατρισμό” τους με τη βοήθεια αεροσυνοδών της Lufthansa και τα διοχέτευε στη γερμανική αγορά.
Στο σκάνδαλο ύψους είκοσι εκατομμυρίων ευρώ εμπλέκονται 25 σίγουρα άτομα, ενώ δεν αποκλείεται να ήταν στο κόλπο και εργαζόμενοι της Bundesbank.
Το κύκλωμα βασίστηκε και εκμεταλλεύτηκε την αμφιλεγόμενη πρακτική της Bundesbank να μην αποσύρει τα πολυχρησιμοποιημένα-αλλοιωμένα κέρματα, αλλά να τα πουλάει ως παλιοσίδερα.
Η δράση της συμμορίας ξεσκεπάστηκε από τις αρμόδιες Αρχές και η Γερμανική Αστυνομία συνέλαβε σε πρώτη φάση 6 άτομα από τους συνολικά 25 υπόπτους που φέρονται πως συμμετείχαν ενεργά στο κύκλωμα.
Η δράση του κυκλώματος ήρθε στο φως πέρυσι, όταν μία Γερμανίδα αεροσυνοδός της Lufthansa εθεάθη στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης να προσπαθεί να σηκώσει μια βαριά βαλίτσα. Η αποσκευή δεν ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και έτσι κίνησε τις υποψίες των τελωνειακών υπαλλήλων.
Όταν άνοιξαν τη βαλίτσα διαπίστωσαν ότι μέσα υπήρχαν χιλιάδες κέρματα του ενός και των δύο ευρώ. Το περιστατικό αναφέρθηκε στη γερμανική αστυνομία και τον τελευταίο χρόνο οι Αρχές παρακολουθούσαν τη δράση των ατόμων αυτών.
.
Πηγή: sueddeutsche.de
 
Alkimos

Δεν υπάρχουν σχόλια: