ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.3.11

ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΟ: "....Αν κάνουμε πίσω στην Κερατέα......τότε..... ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ......"

Τι εννοούσε ή καλύτερα τι  εννοεί ο "ποιητής" Υπουργός ???? λέγοντας "ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ"???
Μήπως καλύτερα ήθελε αλλά δεν τόλμησε να πει............. "ΠΕΣΑΜΕ"???

==============================================


Όπως όλα δείχνουν από τις δημοσκοπήσεις φανερές και μυστικές αλλά και από την καθημερινή περιρρέουσα ατμόσφαιρα της "πιάτσας" , ο λαός νιώθει ότι το ποτήρι έχει ξεχειλίσει από τις ανερμάτιστες πολιτικές της κυβέρνησης όσο επίσης και από τα συνεχή αντιλαϊκά ληφθέντα μέτρα της σοσιαληστρικής κυβέρνησης ΓΑΠ καθώς και της συρρίκνωσης  των κοινωνικών πόρων η οποία τείνει να εξαφανίσει το κοινωνικό κράτος με αποτέλεσμα να καταστείτε αβέβαιη η επιβίωση του μέσου πολίτη  , αλλά και συνηγορώντας των ανωτέρω  οι τελευταίες αποκαλύψεις για τον "σχεδιασμό" από τον έλληνα Πρωθυπουργό της παράδοσης της χώρας χωρίς να πέσει ντουφεκιά στους κατακτητές της Τρόικας και των ανάλγητων παγκόσμιων πλιατσικολόγων του ΔΝΤ ...... είναι εύλογο και επόμενο να προκαλείται το κοινό αίσθημα ώστε η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΕΚΡΗΞΗ για την ΑΝΑΤΡΟΠΗ των απατεώνων να καταστείτε αναπόφευκτη.

Είχε δίκιο το κυβερνητικό στέλεχος όταν λέει ΤΕΛΕΙΩΣΑΜΕ!!

Η Κερατέα αγωνίζεται , οι πολίτες της είναι αποφασισμένοι για καθολική αντίσταση στα "αποφασίζω και διατάσσω" ,το κράτος δεν οπισθοχωρεί και εύλογα πράττει καθόσον κατά τις 110 μέρες αγώνα των πολιτών της Κερατέας η κυβέρνηση έχει εφαρμόσει "αποφασιστικές πολιτικές"  κατά τας εντολάς πάντα των κατακτητών και των διεθνών αρπακτικών προτάσσοντας ότι είναι αδιάφορη για το πολιτικό κόστος  προκειμένου πράξει τα αποφασισμένα "ΔΙΑΤΑΣΣΟΜΕΝΑ" για το ΚΑΛΟ ΜΑΣ ...... 

Ο Χρόνος κύλησε εις βάρος της στην υπόθεση της Κερατέας!!! 


Η Κερατέα όλο αυτό το χρονικό διάστημα αγωνιζόταν αδιάλειπτα και αποφασιστικά και εξακολουθεί να το πράττει .
Η κυβέρνηση τώρα είναι σε αδιέξοδο ! 

Τα  χθεσινά γεγονότα στην Κερατέα αλλά και οι αποφασιστικές δηλώσεις των κατοίκων και των πολιτικών αρχών και φορέων της περιοχής αποτελούν καίρια σημεία ώστε να εκπέμψουν μηνύματα αγώνα στην Ελληνική κοινωνία!!  

Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ "ΟΠΙΣΘΟΧΩΡΗΣΗ" ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ "ΜΑΧΟΜΕΝΩΝ" ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΗΣ ΚΕΡΑΤΕΑΣ ΘΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΕΙ ΛΟΓΟ  ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΣΥΝΘΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΔΝΤ/ΤΡΟΙΚΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ .....................

"ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΞΕ Η ΚΕΡΑΤΕΑ"


Δεν υπάρχουν σχόλια: