ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

14.4.11

Η ΜΑΡΙΛΙΖΑ ΚΑΙ ...ΟΙ "ΤΡΙΧΕΣ"

Στον δρόμο που χάραξε η κ.  Β. Παπανδρέου ακολούθησε σήμερα με τις δηλώσεις της και η κυρία Ξενογιαννακοπούλου! 
Η "Διαφοροποίηση" της Μαριλίζας  έγκειται στην πεπατημένη της έκκλησης μελανιού προκειμένου ΘΟΛΩΘΟΎΝ τα διαυγή Νερά της κατασταλαγμένης πολιτικής σκέψης των πολιτών ,τουτέστιν ,ότι άπαντες οι διαχειριστές της εξουσίας όχι μόνον έχουν απομυθοποιηθεί στην συνείδηση των πολιτών αλλά περισσότερο αποτελούν τον λόγο για να προκαλέσουν εμετική διάθεση σε αυτούς και μόνον στο άκουσμα των λόγων τους πόσο δε μάλλον των πολιτικών τους πράξεων!

Ευανάγνωστη και ευδιάκριτη η τρόπον τινά "διαφοροποίηση" της αναπληρωτού ΥπΕξ. καθόσον ο "επίλογος" της δήλωσης μαρτυρά την υποκρισία της .....
Καταλήγει στην δήλωση της η Υπουργός: "....Ο κόσμος έχει απόλυτη επίγνωση της κρισιμότητας της συγκυρίας. Περνά δύσκολα, ανησυχεί, αλλά ταυτόχρονα κατανοεί ότι εκεί που είχε φθάσει τη χώρα έπρεπε να γίνουν μεγάλες τομές και αλλαγές"


"ΚΑΤΑΝΟΕΙ" & "ΕΙΧΕ" & "ΕΠΡΕΠΕ"

ΕΙΝΑΙ ΔΗΛΩΤΙΚΑ ΟΤΙ Η ΚΥΡΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟΣ "ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΕΙΤΑΙ" ΕΚ ΤΟΥ ΑΣΦΑΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΔΙΑ ΤΗΣ ΔΗΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΟΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ Ο ΑΡΧΙΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΚΑΤΟΧΙΚΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΕ ΤΟ ΑΠΟΛΙΤΙΚΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ ΑΦΟΥ Η ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΛΗΦΘΕΝΤΑ ΜΕΤΡΑ "ΣΩΘΗΚΕ" ΓΙΑΤΙ "ΕΙΧΕ ΦΘΑΣΕΙ" ΕΝΩ ΤΩΡΑ "ΣΩΘΗΚΕ"

ΤΡΙΧΕΣ ΚΑΤΣΑΡΕΣ ΚΑΙ ΗΜΙΞΑΝΘΕΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ :
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Επίκαιρα” η πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ και νυν αναπληρώτρια ΥΠΕΞ Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου δηλώνει ότι “Το μήνυμα του κόσμου είναι ότι δεν αντέχει άλλα μέτρα που να αφορούν μισθούς και συντάξεις. Χρειάζεται να υπάρξει ειδική μέριμνα για τα χαμηλότερα εισοδήματα και τους ανέργους. Ο κόσμος έχει απόλυτη επίγνωση της κρισιμότητας της συγκυρίας.Περνά δύσκολα, ανησυχεί, αλλά ταυτόχρονα κατανοεί ότι εκεί που είχε φθάσει τη χώρα έπρεπε να γίνουν μεγάλες τομές και αλλαγές”. Κι εσύ τέκνον Μαριλίζα;

Δεν υπάρχουν σχόλια: