ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

7.5.11

Η Ελλάδα κινδυνεύει από τους Έλληνες (μερικές πικρές αλήθειες Νο 2)

του Σωτήρη Γλυκοφρύδη


Στην Ελλάδα λείπει η λογική. Γι’ αυτό το σύμβολο της Αθηνάς ήταν η κουκουβάγια. Διότι είναι νυκτόβιο πουλί, κρώζει τα δεινά και ανοίγει τα φτερά του βράδυ. Αν υπήρχε η λογική, τότε σύμβολο θα ήταν το αηδόνι.
Λέγεται πολλές φορές μετ’ επιτάσεως να οριστεί ΑΟΖ, χωρίς ούτε ένας να σκεφτεί ότι η Τουρκία βρίσκεται μέσα σε κορσέ μ’ ένα παλούκι στην κοιλιά της. Οι κόπιτσες του κορσέ λέγονται Δωδεκάνησα και το παλούκι Καστελόριζο. Η Τουρκία μεγαλώνει, η κοιλιά της εξέρχεται κάτω του κορσέ και το παλούκι πια την αγκυλώνει. Σε 30 χρόνια θα είναι 150 εκατομμύρια - κιλά και η Ελλάδα 12. Ποια θα είναι η σύγκριση και πληθυσμών;
Λέγεται μετ’ επιτάσεως πως η Τουρκία θα διαλυθεί. Αυτό μοιάζει με τις επικλήσεις των Χριστιανών στην Αγία Σοφία που περίμεναν άγγελο από το θεό να καταστρέψει τους βαρβάρους. Σκέφτηκε κανείς τι θα γίνει αν η Τουρκία ΔΕΝ διαλυθεί;
Λέγεται μετ’ επιτάσεως πως για όλα φταίνε οι άλλοι, χωρίς κανείς να σκεφτεί πως οι ¨άλλοι¨ κατά τον Ελληνικό τρόπο σκέψης είναι οι πιο κοντινοί μας, συνήθως ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας. Ο λεγόμενος ¨μαλάκας¨. Φώναξε αυτή τη λέξη στο λεοφωρείο, από τους 10 θα γυρίσουν οι 9. Ο άλλος είναι ο κουφός.
Λέγεται πως μια φούχτα Έλληνες ταπείνωσαν την Περσική αυτοκρατορία, Σκέφτηκε κανείς πως οι Πέρσες, οι γνήσιοι Πέρσες ήταν σε πληθυσμό όσοι οι Έλληνες; Σκέφτηκε κανείς πως στο Μαραθώνα πολέμησαν σαν σκυλιά οι μέτοικοι, αυτούς που ο Κλεισθένης είχε εντάξει στις 4 φυλές κάνοντάς της 10; Σκέφτηκε κανείς πως τους Πέρσες τους έφερε εδώ το μπάχαλο που λέγεται Δημοκρατία; Ας δει κάποιος ποιοι παρακαλούσαν το Δαρείο να επέμβει. Οι Κλεισθενικοί που του έδωσαν γη και ύδωρ χωρίς να τους ζητηθεί και οι ¨αλλοι¨, οι Πεισιστρατίδες, δηλαδή και οι δυο αντιμαχόμενες και αλληλοσφαγμένες παρατάξεις. Βρέθηκε κανείς να δει πως κάηκε ο ναός της Εφέσου και ποιοι κήρυξαν τον πόλεμο στους Πέρσες χωρίς γνώση της πραγματικότητας; Λέμε τους άλλους ¨βαρβάρους¨. Οι Πέρσες είχαν χάσει στην Ελλάδα κοντά στους 20 απεσταλμένους, πρεσβευτές και διερμηνείς. Μετρήστε τους, 4-5 στη Σπάρτη μέσα σε πηγάδι, άλλους τόσους και παραπάνω στη χαράδρα του Άρειου πάγου, τους πρώτους και ίσως περισσότερους στη Μακεδονία του Αμύντα επειδή κάποιοι ήθελαν να πηδήξουν. Οι Έλληνες ήταν το μόνο έθνος στον κόσμο που σκότωνε πρεσβευτές. Για ποια βαρβαρότητα λοιπόν μιλάμε; Διάβασε κανείς Έλληνας την ιστορία έτσι όπως πρέπει;
Μιλάμε για το χρυσό αιώνα των Αθηνών, μιλάμε για τη Δημοκρατία, μιλάμε για το Μεγαλέξανδρο, μιλάμε για Πλάτωνα και Σωκράτη, μιλάμε για καθαρότητα φυλής, μιλάμε ότι είμαστε ανάδελφοι, μιλάμε για ένα σωρό πράγματα που δεν μας ανήκουν. Ούτε η Ακρόπολη μας ανήκει, ανήκει στην Ασπασία και το βούτηγμα του χρυσού της Δήλου, ανήκει στους σφαγμένους Μηλίους και στον εξανα - εξπο - εξαποδισμό τους. Μιλάμε για μια γλώσσα ¨τέλεια¨ που ούτε εγώ την κατέχω παρά την ψιλιάζομαι ως μνήμα. Βγήκε κανείς στο δρόμο να κοιτάξει φάτσες, ποιοι είναι Έλληνες; Οι Αρμένιοι, οι Πόντιοι, οι Σμυρνιοί, οι Κωνσταντινουπολίτες, οι Αλεξανδρινοί, αυτοί ναι, αυτοί είναι Έλληνες.
Ας αφήσουμε λοιπόν τις … και ας κοιτάξουμε πίσω από το Μεγαλέξανδρο που βλέπουμε μπροστά στον καθρέφτη μας, τον πιο αληθινό Καραγκιόζη. Ναι, αυτόν τον μαυρομάτη καταφερτζή με το μακρύ το χέρι που ζητάει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: