ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

5.5.11

ΥΠΟΓΕΙΕΣ ΔΙΑΔΡΟΜΕΣ



..Κι οι πόθοι τους ακολουθούνε, υπόγειες διαδρομές.

DUSTOFROAD

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Για την ενημέρωση μονό του λημεριού

Όπως και γράφαμε στο ΛΗΜΕΡΙ
http://tolimeri.blogspot.com/2011/03/blog-post_1145.html

στις 6.3.11 στο αρθρακι μας
ΓΑΠ ΤΕΛΟΣ ΕΠΟΧΗΣ!! ΤΟ ΞΗΛΩΜΑ ΑΡΧΙΣΕ !!! ΟΙ ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΔΥΤΙΚΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΑΠΑΤΕΩΝΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΤΑ "ΦΤΥΑΡΙΑ"...... ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΙ" (ΟΡΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΚΑΙ ΑΛ ΣΑΛΕΧ)

……Διοτι εάν δεν το έχετε ήδη πληροφορηθεί προ δεκαημέρου ο γνωστός συνδαιτυμων της λέσχης , ο κυριος Παπαχελας , άδειασε κανονικότατα τον ΓΑΠα χαρακτηρίζοντας τον ως ανίκανο δια να συνεχίσει να κυβερνά .
Ο ΓΑΠας εκανε τον κούφο σε αυτήν την νύξη , οπότε ως γνωστό το περασμένο σαββατοκύριακο , ανέλαβε, ο mister ΔΝΤ Στρος Καν , δια συνεντεύξεως του στην γαλλική τηλεόραση , να του το υπενθυμίσει ,καρφώνοντας τον συνάμα για το προμελετημένο σχέδιο του να παραδώσει την χώρα στο ευαγές αυτό ταμείο το ΔΝΤ .
Αποτέλεσμα, η καγκελάριος Μερκερ πήγε να πάθει εγκεφαλικό, μολις το πληροφορήθηκε ,ο δε ΓΑΠας συνέχιζε να παριστάνει τον ΑΘΩΟ μιλώντας περί κουτσομπολιών .
Αμέσως μπήκαν στο παιχνίδι οι εφημερίδες των Ροτσιλντ Financial Times….. κλπ , κλπ .

Και όχι μονό εμείς , αλλά υπήρξε ακόμη και συνέντευξη που την έδωσε για αυτό ακριβώς το θέμα , ο ίδιος ο Γάλλος δημοσιογράφος που πηρέ την συνέντευξη από τον Σρος Καν , όπου και δικαιολογούσε γιατί ακριβώς κόπηκε το συγκεκριμένο κομμάτι περί της προσυμφωνιας ΓΑΠα και ΔΝΤ πριν και από τις εκλογές του 2009 .
Τώρα γιατί κάνουν όλοι τους τόσο ξαφνιασμένους σαν να είδαν να προσγειώνεται διαστημόπλοιο με εξωγήινους μόλις το είπε ο Λάκης στην εκπομπή του , συγγνώμη , παιδιά εγώ δεν μπορώ να σας απαντήσω , ρωτήστε καλλίτερα κάποιον ψυχίατρο .
Και όταν τον βρείτε σας παρακαλώ , ρωτήστε τον εάν θέλετε και γιατί όταν πηγαίνω στο σουπερμαρκετ να αγοράσω τυρί κασέρι η νεοταξικη υπάλληλος επιμένει κάθε φορά και μου κόβει σκληρό τυρί και μετά , να προσπαθεί να με πείσει ότι άλλαξε η ονομασία του κασεριού και τώρα πια ονομάζεται σκληρό τυρί , και ότι κάνω ένα τόσο τεράστιο λάθος που παρατώ στον πάγκο , το πακέτο με το τυρί που μου έκοψε .
Τώρα γιατί ο τσίπας Λαζόπουλος και όλοι οι μασόνοι της εταιρίας τους , επέλεξαν , να μην παιχτεί τότε αυο το φιλμάκι που κυκλοφορούσε πολύ εύκολα , ε αυτό δεν χρειάζεται καν ψυχίατρο , μπορώ να το εξηγήσω μέχρι και εγώ .
Απλούστατα διότι τότε διαδραματίζονταν τα γεγονότα της υπατίας με τους λαθροκομπογιαννητες καταληψίες και απλώς και αυτήν την συνέντευξη , μαζί με όλα τα αλλά , τα εκμεταλλεύτηκε ο ΞΥΡΙΖΑ πιέζοντας τον ΓΑΠα , ώστε να υιοθετηθούν οι γνωστές του θέσεις , υπέρ των λαθροεισβολεων .
Τώρα , αφού πήραν αυτό που ήθελαν και επειδή πρόσφατα ο ΓΑΠας άρχισε πάλι το προεκλογικό δούλεμα , ότι τάχα θα κυνηγήσει όλους όσους απασχολούν λαθρο-εποίκους , έφτασε και η ώρα επίσης (όπως λέγεται ) για την περίφημη συγκυβέρνηση , που τόσο πεισματικά αρνείται το ΓΑΠα ( σου λέει ο άνθρωπος , πως θα γίνεται να κάνω δωρεάν κανό και με την συνοδεία όλου του στόλου , εάν δεν είμαι πρωθυπουργός ) , ορίστε λοιπόν η ευκαιρία , ώστε να χύσει και ο Λάκης το δηλητήριο του , και να καταξιωθεί ως αντιστασιακός , ποιος ….. αυτός που όταν κοβόταν όλα τα εργασιακά δικαιώματα των Ελλήνων από την πράσινη χούντα , το μόνο που είχε να λέει ( πέραν της συνεχούς λαθρο-λαγνείας του ) ήταν ότι είναι νωρίς ακόμη , και πρέπει περιμένει να δει τι μπορεί να καταφέρει ο Γιώργος .
ΠΟΥΦ ….

HEIL GAP (or mind the GAP )
Υ.Γ.
ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΣΚΙΤΣΑΚΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ .
ΠΟΛΥ ΠΡΩΤΟ .