ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

2.5.11

Μηνυτήρια αναφορά μας στην Εισαγγελία Αρείου Πάγου για τις "δωρεάν" περιτομές Αθιγγάνων της Ξάνθης από Τούρκους Νοσηλευτές με δωρεά του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής!

Έχει συνειδητοποιηθεί πλέον πάνω στις στάχτες της πατρίδας μας, απ' όλους τοις νουν έχουσιν, ότι το παρόν και μέλλον μας, η τακτοποίηση των κακώς κειμένων, η ίδια η σωτηρία της πατρίδας μας, δεν αποτελεί έργο ούτε λίγων ούτε «των άλλων». Είναι υποχρέωση όλων μας να συμμετάσχουμε σε αυτό το έργο, καθένας συμβάλλοντας κατά το δυνατόν.
Δεν θα πρέπει να αφήσουμε τίποτε να περνάει πλέον απαρατήρητο, ασχολίαστο και χωρίς κατάλληλες δράσεις.
Γι' αυτό απέναντι στη μεθοδική δράση της Τουρκίας και του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής για τον εκτουρκισμό Ελλήνων πολιτών της Θράκης, στο όνομα της μουσουλμανικής θρησκείας και την παντελή απουσία της Ελληνικής πολιτείας και των «ηγετίσκων» της, που ως συνήθως φοβικοί και ανεπαρκείς, παρακολουθούν περιδεείς τις έξωθεν πρωτοβουλίες της γείτονος και των εντός της Ελλάδας υπαλλήλων της, εμείς έχουμε θέση.
Η Ελλάδα δεν είναι ούτε ξέφραγο αμπέλι, να εισέρχεται καθένας και να κάνει ό,τι του καπνίσει, ούτε αποτελεί το αμπέλι κανενός πολιτικού, για να αποφασίσει να το χαρίσει στο γείτονα.
Σας προτείνω να στείλουμε όλοι μηνυτήρια αναφορά προς την Εισαγγελία του Αρείου Πάγου και του Πρωτοδικείου Ξάνθης, με κοινοποιήσεις προς τον Πανελλήνιο Ιατρικό Σύλλογο και τον Ιατρικό Σύλλογο Ξάνθης. Εγώ τις απέστειλα στα ακόλουθα fax:
ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ: 2106423399 begin_of_the_skype_highlighting              2106423399      end_of_the_skype_highlighting
ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ: 2541026102 begin_of_the_skype_highlighting              2541026102      end_of_the_skype_highlighting
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ.:  210 7258663 begin_of_the_skype_highlighting              210 7258663      end_of_the_skype_highlighting
ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΞΑΝΘΗΣ: 25410 23757 begin_of_the_skype_highlighting              25410 23757      end_of_the_skype_highlighting
Είναι ώρα να πέσουν τα προσωπεία και καθένας να επιλέξει πού θα πάρει θέση, την ώρα της μάχης. Οι αδιάφοροι πάντως και αμελείς είναι σίγουροι ότι δεν καταλέγονται στις «φίλιες» δυνάμεις.

Όλοι να καταθέσουμε αντίστοιχες αναφορές, ώστε να αντιδράσουμε στο κακό και να κινήσουμε έστω και λίγο τους σκουριασμένους μηχανισμούς.


ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ:
1. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ
2.  ΙΑΤΡΙΚΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΞΑΝΘΗΣ

 

ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

Κυριάκου Κόκκινου του Ευαγγέλου, Δικηγόρου Αθηνών, κατοίκου Αθηνών , οδός Κάνιγγος 33 (ΑΜ ΔΣΑ 15047) , με ΑΔΤ Χ723283.

ΚΑΤΑ

Παντός υπευθύνου.
 
Αδικήματα:
Αντιποίηση ιατρικού επαγγέλματος (άρθρο 175 ΠΚ) και κάθε άλλο αδίκημα διωκόμενο αυτεπάγγελτα.
_____***____
Μόλις σήμερα, 1η Μαΐου 2011, έλαβα γνώση μέσω δημοσιευμάτων στο διαδίκτυο , ένα των οποίων σας παραθέτω αυτούσιο, τα ακόλουθα γεγονότα:
Αναρτήθηκε από τον/την olympiada στο Μαΐου 1, 2011
  • Και οι λοβοτομημένοι πολιτικοί των Αθηνών δεν ξέρουν, δεν είδαν, δεν άκουσαν.
Στο Δροσερό Ξάνθης (οικισμός αθιγγάνων - ΡΟΜ) βρέθηκε χθες (30/4/2011) ομάδα ειδικών νοσηλευτών που ήρθαν από την Τουρκία -ειδικά για την περίσταση- με έξοδα του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής. Σκοπός της ομάδας των νοσηλευτών, της οποίας ηγείτο ο πρώην Νομαρχιακός Σύμβουλος Τουρκές Χατζημεμίς (φυσικοθεραπευτής στο επάγγελμα), ήταν η πραγμάτωση περιτομής σε όσους κατοίκους του οικισμού το επιθυμούσαν. Μάλιστα, η περιτομή (σουνέτι στα τουρκικά) ήταν δωρεάν, αφού την προσέφερε ο Τούρκος Πρόξενος της Κομοτηνής, ο οποίος προφανώς έχει επεκτείνει τις δραστηριότητές του κάνοντας μία σαφέστατη επίδειξη ισχύος και εμφανέστατη απόπειρα εκτουρκισμού των αθιγγάνων του οικισμού.
Οι «επεμβάσεις» έγιναν από νοσηλευτικό προσωπικό τουρκικής καταγωγής (ήρθαν από την Τουρκία ειδικά γι αυτό το σκοπό) σε Έλληνες πολίτες!!! Ο μη αποστειρωμένος χώρος εξέθεσε σε κίνδυνο την υγεία των παιδιών στα οποία έγινε η περιτομή, αλλά αυτό μάλλον είναι «ψιλά γράμματα» για τους «ανθρωπιστές» της χώρας μας και ιδιαίτερα για εκείνους που βρίσκονται στην κυβέρνηση.
Εμείς, αφελέστατα θέλουμε να ρωτήσουμε οποιονδήποτε υπεύθυνο υπάρχει (αν υπάρχει) σε αυτό το κράτος (αν υπάρχει κι αυτό): Αν αύριο το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής θελήσει να εμβολιάσει δωρεάν μουσουλμάνους της περιοχής ή οργανώσει μία αιμοδοσία για να ενισχύσει τα θύματα των εξεγέρσεων σε Συρία και στις χώρες της Βορείου Αφρικής και εάν θελήσουν οι προπαγανδιστικοί εγκέφαλοι της Άγκυρας να ζητήσουν από τους μετέχοντες να υπογράφουν έγγραφα του τουρκικού κράτους. πώς θα αντιδράσει η Ελληνική κυβέρνηση; Δεν θα έχει υπάρξει (ήδη υπάρχει με την περιτομή) παρεμβατισμός και εκμετάλλευση δραστηριοτήτων Ελλήνων πολιτών; Γνωρίζουν αυτοί που σήμερα κυβερνάνε τη χώρα, πως τέτοιες κινήσεις είχανε γίνει και στην Κύπρο (πριν από την εισβολή του "Αττίλα");
Μία απλή ερώτηση θέτουμε, επειδή δεν θέλουμε να βάζουμε σκληρά και επίπονα ζητήματα στους μόνιμα απόντες κυβερνώντες και στους εκάστοτε υπαλλήλους τους στην Θράκη.
Βέβαια, ουδείς λόγος γίνεται για την τοπική αυτοδιοίκηση (μην ξεχνάμε πως από περιφερειάρχη μέχρι δημάρχους, όλοι τους προεκλογικά έτρεξαν να πάρουν βοήθεια από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής και τα διάφορα φερέφωνά του.), η οποία είναι κάτι περισσότερο από απούσα στο συγκεκριμένο γεγονός (της περιτομής), προφανώς επειδή δεν κατανοεί τους κινδύνους που εκτέθηκαν οι Έλληνες πολίτες, αλλά στην ουσία επειδή δεν επιθυμούν οι τοπικοί άρχοντες να δημιουργήσουν εστίες έριδος με την Άγκυρα.
Ελλάς το μεγαλείο σου! Η Τουρκία αποκτά επισήμως μέριμνα για τους μουσουλμάνους της Θράκης και κανείς δεν αντιδρά!!! Μήπως ξεχνούν οι «υπεύθυνοι» πως οι μουσουλμάνοι της Θράκης είναι Έλληνες; Μήπως αγνοούν οι «αρμόδιοι» πως υπάρχουν και χριστιανοί κάτοικοι, των οποίων η Ελληνική υπόσταση αρχίζει να αμφισβητείται από «λάθη» και «ανθρωπιστικές πράξεις» των εκάστοτε ηγεσιών (τοπικών ή αθηνοκεντρικών); Δεν μπορούν άραγε να καταλάβουν οι επαγγελματίες πολιτικοί πως ενισχύουν την «μπότα» της Άγκυρας στην Θράκη, με αυτού του είδους τις συμπεριφορές; Οι λοβοτομημένοι πολιτικοί είναι δυνατόν να κατανοήσουν πως οι προσωπικές τους επιλογές, η προσωπική τους δειλία ή ανικανότητα, εκθέτουν σε εθνικούς κινδύνους την ακριτική Θράκη;
Τελικά, επειδή το «παιχνίδι» φαίνεται να χοντραίνει άσχημα, θα ήθελα να ρωτήσω αυτό που σκεφτόμαστε οι περισσότεροι Έλληνες που επιμένουμε να μένουμε στην Θράκη: Πόσο πουλήθηκε η Θράκη; Κωνσταντίνος Μιχαήλ.
ΥΓ: Για την ιστορία, πρέπει να καταγράψουμε πως στο τέλος της "εκδήλωσης" της ομαδικής περιτομής μοιράσθηκε το παραδοσιακό πιλάφι (με έξοδα του τουρκικού προξενείου φυσικά).».
Ανάλογες δημοσιεύσεις υπάρχουν στο διαδίκτυο στις ακόλουθες ενδεικτικά σελίδες :


Ανεξαρτήτως όλων των λοιπών βάσιμων πολιτικών σχολίων περί απαραδέκτων ενεργειών του Τουρκικού Προξενείου της Κομοτηνής, που σε καμμία περίπτωση δεν συνάδουν με το διεθνές δίκαιο και τον αναγνωρισμένο νομικά ρόλο των προξενείων, τα οποία δεν συνιστούν ούτε μέσα ανέλεγκτης προπαγάνδας, ούτε υποκαθιστούν το κυρίαρχο κράτος, που τα φιλοξενεί, εν προκειμένω ανεδείχθη μέσω της ανυπαρξίας Ελληνικών κρατικών φορέων, στις διενεργηθείσες περιτομές , ένα μείζον ζήτημα. Αυτό της υγείας των Ελλήνων πολιτών, που τις υπέστησαν και μάλιστα όχι από τους θεσμοθετημένους επιστήμονες ιατρούς και χωρίς την ιατρική και υγειονομική κάλυψη, που απαιτείται σε τέτοιες επεμβάσεις.
Συγκεκριμένα η «περιτομή εκτός από θρησκευτική πράξη κατά τη μουσουλμανική θρησκεία, δεν παύει να συνιστά ιατρική πράξη, η οποία προκαλεί σωματική κάκωση, συνδέεται με διαδικασία επούλωσης, αλλά και κινδύνους μολύνσεων ή άλλων επιπλοκών και επομένως κατά το Ελληνικό δίκαιο επιβάλλεται να διενεργείται από Έλληνες αδειούχους ιατρούς και όχι ασφαλώς από Τούρκους υπηκόους, που καμμία άδεια δεν έχουν για διενέργεια ιατρικών πράξεων εντός Ελλάδος, ούτε από φυσικοθεραπευτές, που στερούνται αδείας και ειδικών προς τούτο γνώσεων.
Επειδή η Ελλάδα ως κυρίαρχο κράτος δεν αποτελεί «ξέφραγο αμπέλι» , αλλά ευνομούμενο κράτος, με νόμους, που πρέπει επιτέλους να τηρούνται και θεσμούς, που είναι θεσπισμένοι για να διαφυλάττουν την τάξη , την κοινωνική συνοχή και από πλευράς πληττομένου έννομου αγαθού την υγεία των πολιτών.
Επειδή οι ανωτέρω πράξεις περιτομής , στο βαθμό που διενεργήθηκαν από Τούρκους υπηκόους, εντός Ελλάδος και από φυσικοθεραπευτή, ήτοι από άτομα στερούμενα της δυνατότητας κατά νόμο να διενεργούν ιατρικές πράξεις εντός της Ελληνικής Επικράτειας, αποτελούν πράξεις παράνομες .
Επειδή θα πρέπει επομένως να διερευνηθεί αρμοδίως αν και από ποίους διεπράχθη η παράνομη πράξη της αντιποίησης ιατρικού επαγγέλματος , κατ' άρθρο 175 ΠΚ και μάλιστα για εξυπηρέτηση αλλοτρίων σκοπών, θρησκευτικής προπαγάνδας και συνειδησιακής ενσωμάτωσης των μουσουλμάνων αθιγγάνων στην εντόνως καλλιεργουμένη από την Τουρκία και το Τουρκικό Προξενείο έννοια του Τουρκισμού, ως αφορώσα δήθεν τους Έλληνες Μουσουλμάνους της Θράκης, συνδέουσα δηλαδή πλέον τη θρησκευτική συνείδηση με την εθνική, κατά παράβαση των προβλεπομένων στη συνθήκη της Λωζάνης του 1923.
Επειδή κατ' άρθρο 36 ΚΠΔ «όταν δεν απαιτείται έγκληση ή αίτηση, η ποινική δίωξη κινείται αυτεπάγγελτα, ύστερα από αναφορά, μήνυση ή άλλη είδηση ότι διαπράχθηκε η πράξη.
Επειδή επομένως δεν απαιτείται εν προκειμένω η αυτοπρόσωπη ή δια πληρεξουσίου Δικηγόρου κατάθεση της παρούσης στις αναφερόμενες Εισαγγελίες, αλλά αρκεί και η αποστολή της μέσω fax ή e-mail, αφού και η μέσω τέτοιων μέσων ενημέρωση των αρμοδίων Εισαγγελιών, καθιστά αυτές υπεύθυνες όπως ενεργήσουν αυτεπάγγελτα προς διερεύνηση των αναφερομένων παρανόμων πράξεων, έχοντας αποδεδειγμένα λάβει γνώση του γεγονότος μέσω αναφορά ή είδησης.

Επειδή συντρέχει επείγουσα περίπτωση για άμεση διεξαγωγή εισαγγελικής έρευνας σχετικά και με τέλεση των ανωτέρω αδικημάτων.
ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ
 Σας αναφέρω κατ' άρθρο 36 ΚΠΔ τα ανωτέρω γεγονότα και αιτούμαι την άμεση και ενδελεχή έρευνα από πλευράς των αρμοδίων Εισαγγελικών λειτουργών προς διαπίστωση διάπραξης αδικημάτων και ανεύρεση των υπαιτίων για την τέλεση του αδικήματος του άρθρου 175 ΠΚ και οιουδήποτε άλλου αδικήματος διώκεται αυτεπαγγέλτως.

Αθήνα, 1-5-2011
Ο Αναφέρων Μηνυτής


 
 
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΟΚΚΙΝΟΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΠΑΡ' ΑΡΕΙΩ ΠΑΓΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: